Sam na pewno to ogarniesz – z Mazdą przecież całkiem dobrze Ci szło

www.mazdaspeed.pl
piwo napisał(a):rozstalismy sie z firma kreatora mocy polubownie. wgrali seryjna mape i oddali pieniazki.
bede sam stroil ale nie w najblizszym czasie za pomoca emu lub det3. jeszcze nie wiem dokladnie.
no a wolne obroty skoryguje programem diagnostycznym tech2.i tyle w temacie.
piwo napisał(a):no w emu fajne ejst ze ma zintegrowany kontroler sondy szerokopasmowej. a uzywka sondy kosztuje do tego 120zl.
inna kwestia to ze w emu mam wyjscia na 4 cewki i na 4 wtryski. a z det3 tylko polsekwencje wtryskow mozna zrobic.
Jacek176 napisał(a):Nie no bez jaj. Tego wyniku wogole nie ma co brać pod uwagę.
Raz, że jechaliśmy we dwóch, dwa, że chcieliśmy się sprawdzić na zbyt ruchliwej drodze i nawet nie zdążyłem dokładnie g-techa wypoziomować a Piwo wystartował bo się zrobiło pusto, trzy, że Maćkowi nie wszedł bieg itp. itd. Na domiar wszystkiego chyba jeszcze sprzęgło się ślizga bo czuć było spalenizną
Generalnie spidi jeździ podobnie do mojej Mazdy ale ma lepszy dół. Jak wystartowaliśmy z rolki z dwójki to na początku trochę zostałem bo jak dla mnie były za niskie obroty ale potem szliśmy równo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości