Wrażenia z MegaSpotu Ryki 2012
Łódź też dotarła
co z chlapaczami, to nie my
a więcej wrażeń po ogarnięciu się
Serdeczne pozdrowienia dla was – wszystkich obecnych i podziękowania dla organizatorów

co z chlapaczami, to nie my

a więcej wrażeń po ogarnięciu się
Serdeczne pozdrowienia dla was – wszystkich obecnych i podziękowania dla organizatorów

-
Ania_TM
I ja również dziękuję za zlot – mój pierwszy ale na pewno nie ostatni
Serdecznie pozdrawiam i nie da się ukryć czekam na jakieś fotorelacje

Serdecznie pozdrawiam i nie da się ukryć czekam na jakieś fotorelacje
-
Oldżitsu
I ja dziękuję organizatorom i wszystkim, których spotkałem za super weekend
Po raz pierwszy miałem okazję pojechać na ćwiartkę
i OS.....wyniki marne...ale już wiem co się z czym je...i mam rok na treningi
szkoda tylko że po karaoke nie było muzyki i jakiegoś densu....no ale w końcu za rok tysz będą Ryki
Po raz pierwszy miałem okazję pojechać na ćwiartkę

szkoda tylko że po karaoke nie było muzyki i jakiegoś densu....no ale w końcu za rok tysz będą Ryki

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Gospodarze dotarli do domu, cenna przesyłka także bez szwanku
Było nudno, nieciekawie i generalnie strata czasu...
Żona moja już szuka zapisów na kolejny zlot
Jesteście wszyscy wspaniali, dumny jestem, że mogę należeć do grona MazdaSpeed 
Było nudno, nieciekawie i generalnie strata czasu...

Żona moja już szuka zapisów na kolejny zlot

No a ja wraz z Justyśką też dziękujemy za kolejny zlot 
Sporo nowych poznanych ludzi i mile spędzony czas
Sporo nowych poznanych ludzi i mile spędzony czas
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
lukias81 napisał(a):Jesteście wszyscy wspaniali, dumny jestem, że mogę należeć do grona MazdaSpeed
Dobrze gada, polać mu! Ja też dziękuje za spot, było na prawdę bardzo fajnie, za rok na pewno odwiedze, miejmy nadzieje, że już swoim autem
- Od: 20 mar 2011, 10:36
- Auto: Jest:
m3 '04
Było:
N15, 1.4, '00
EC B6 '92
Bydgoszcz jak zwykle się nie spieszyla po drodze zaliczylismy Kazimierz Dolny wiec jeszcze dalej teraz w wawie przerwa na obiad i lecimy dalej :–)
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Szkodnik opisał jak nam idzie a ja oficjalnie przepraszam "wice prezesa" za poranne zamieszanie z koszulką
galaxy s3-tapatalk®
galaxy s3-tapatalk®
Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
Kolejny zlot za nami
Miło było zobaczyć starych wyjadaczy jak i poznać nowych
Z mojej strony wielkie podziękowania dla lukias81, Erastotenes, Magoor za przeprowadzenie szkolenia. Fajny pokaz i cenna lekcja
A tak na marginesie dzięki za igłę
Z mojej strony wielkie podziękowania dla lukias81, Erastotenes, Magoor za przeprowadzenie szkolenia. Fajny pokaz i cenna lekcja
A tak na marginesie dzięki za igłę
Ja już też w domu.
Wszystkim dziękuję za zlot i bardzo miło spędzony czas na lotnisku jak i w ośrodku
Miło było zobaczyć znane mi już twarze jak i te, które teraz też mi są znane nie tylko z forum
Przed wejsciem na salę też było bardzo wesoło o ile nie najweselej
Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki
O rajdowcach niedzielnych to może trochę pozniej ale jaja były mega. Cieszę się że jestem w domu a nie na przesłuchaniu na lokalnym komisariacie lub juz na dołku
Wszystkim dziękuję za zlot i bardzo miło spędzony czas na lotnisku jak i w ośrodku

Miło było zobaczyć znane mi już twarze jak i te, które teraz też mi są znane nie tylko z forum
Przed wejsciem na salę też było bardzo wesoło o ile nie najweselej
Jeszcze raz wszystkim wielkie dzięki

O rajdowcach niedzielnych to może trochę pozniej ale jaja były mega. Cieszę się że jestem w domu a nie na przesłuchaniu na lokalnym komisariacie lub juz na dołku
-
Szalotka