Tomek6 napisał(a):Poza tym można pewnie złapać kilka zmęczonych rowerzystek
to sie dziwie, ze jeszcze takiego nie masz
To zobacz troszkę wyżej
Nawet przed użyczeniem Mazdy do treningu nieszczególnie się wzbraniał
www.mazdaspeed.pl
zielony110 napisał(a):Tomek6 napisał(a):Poza tym można pewnie złapać kilka zmęczonych rowerzystek
to sie dziwie, ze jeszcze takiego nie masz

bartosz51 napisał(a):Nooo.., myślę...
Tomek6 napisał(a):złowiek się ugania na dworze z listwami
 do tego jeszcze Głowasiek poznał koszty mojego lewego komina i się pozytywnie zaskoczył... Krzysiu, kto wie jak to się skończy
 do tego jeszcze Głowasiek poznał koszty mojego lewego komina i się pozytywnie zaskoczył... Krzysiu, kto wie jak to się skończy Spojler plus inne duperelki sa jako standard w wersji Sport.bartosz51 napisał(a):rozumiem, że do mojej wersji, to mod, a w jakiejś innej ten spojler po prostu jest?
glowasiek napisał(a):DRLy zamowione i juz jada do wuja
zielony110 napisał(a):czy ktorys z was przeciagal dodatkowy kabel z kabiny do komory silnika
Wojtek napisał(a):a w tym temacie?
adamb napisał(a):Zielony110 dzieki za pomoc

bezy napisał(a):ale marianek pocisnął na ćwiartkepierwsze i drugie miejsce heh
bezy napisał(a):pierwsze i drugie miejsce heh

Marianek napisał(a):bezy napisał(a):pierwsze i drugie miejsce heh
Dla ścisłości pierwsze zajęła moja żona,czasów nie pamiętam,ale ubaw po pachy był.
Puchar jest,GH godnie reprezentowane
 jak na zdjeciu ponizej. MASAKRA! ty bedziesz dbal o auto a jakis inny skur... narobi takiego balaganu. Mam pre opcji naprawy: zglosic do ubezpieczalni albo kupic uzywany, jest jeszcze mozliwosc posklejac i tu pytanie do kolegow ktorzy tak naprawiali swoje nie koniecznie mazdy ta metoda, jaki jest efekt koncowy, czy warto isc w tym kierunku?. Ja osobiscie nigdy nie widzialem tak naprawionego elementu po sklejeniu i malowaniu. Wiem ze tak robia a szukam najbardziej oplacalnej dla mnie opcji.Dzieki.
  jak na zdjeciu ponizej. MASAKRA! ty bedziesz dbal o auto a jakis inny skur... narobi takiego balaganu. Mam pre opcji naprawy: zglosic do ubezpieczalni albo kupic uzywany, jest jeszcze mozliwosc posklejac i tu pytanie do kolegow ktorzy tak naprawiali swoje nie koniecznie mazdy ta metoda, jaki jest efekt koncowy, czy warto isc w tym kierunku?. Ja osobiscie nigdy nie widzialem tak naprawionego elementu po sklejeniu i malowaniu. Wiem ze tak robia a szukam najbardziej oplacalnej dla mnie opcji.Dzieki.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6