Kogo widziałem / widziałam
niebieska 3 widziana dzis w okolicach Dobronia na blachach ELA.... z nowymi podkładkami ale watpie ze to ktos od nas
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Srebrna mx-3 chyba z pakietem V6 zaparkowana obok wylotu z Piask w stronę Fajsławic. Widziana już parę razy:) Czerwona mx-3 widywana bardzo często na parkingu w Fajsławicach naprzeciw kościoła i na Statoil'u w Piaskach. Pozdro 
Chcesz z laseczką wsiąść do Mazdy? Zrób se najpierw prawo jazdy :P
granatowa 626 w sedanie, z dużą naklejką klubową na tylnej szybie widziana dziś na ul. Bankowej około 13:20, nie wiem kto to ale pozdrawiam 
-
Oldżitsu
O 15.00 czerwona MX 3 blachy TKM (czy jakoś tak) stare klubowe podkładki na tylnej szybie "ANETA" stałem za na R. Solidarności – mrugałem ale brak reakcji 
-
miro62
michał91 napisał(a):Czerwona MX 6 chyba a nie MX 3
A możeee. Bardziej patrzyłem w Jej lusterko "bo to niezła la...a była"
-
miro62
miro62 napisał(a):michał91 napisał(a):Czerwona MX 6 chyba a nie MX 3
A możeee. Bardziej patrzyłem w Jej lusterko "bo to niezła la...a była"
Ja wiem, że o gustach się nie dyskutuję ale ekhm ona...?

pozdrowienia dla czerwonej mazdy 626, na starych podkładkach, rej SG , widzianej wczoraj na parkingu w Rybniku przed koncertem 
-
Ania_TM
Niebieska BG o rejestracjach LU 95125, na starych, niebieskich podkładkach i z naklejką na tyłku dzisiaj w Świdniku na Kauflandzie, miejsce obok.
- Od: 20 gru 2011, 21:43
- Auto: R.I.P.: Mazda 323C BA, 1,5 16v, 1996r.
m1a1 napisał(a):Srebrna mx-3 chyba z pakietem V6 zaparkowana obok wylotu z Piask w stronę Fajsławic. Widziana już parę razy:)
To moja
Pozdrowienia dla Violetki, z którą miałem przyjemność spotkać się dziś u mnie na osiedlu w drodze do pracy 
-
Szalotka
i znów granatowa 626 na ul. Bankowej około 14:00, dziś nawet podkładek klubowych się dopaczyłam
nadal nie wiem kto to ale pozdrawiam 

-
Oldżitsu
@marianek:
wracaliscie dzis z urlopu?
pozdrowionka z rabki :–)
wracaliscie dzis z urlopu?
pozdrowionka z rabki :–)
- Od: 24 mar 2008, 21:54
- Auto: Mazda 6 GG 2004 MZR-CD 136km
Mazda 6 GH 2011 2.2 Kirei 163km
a calkiem mozliwe ale jak juz to wtedy po 16
pozdrawiam
- Od: 28 maja 2009, 09:42
- Auto: MX3 K8 '91 black
pozdrowienia dla właścicieli: czerwonej 323F BA oraz bordowego Xed'a 6, na mikołowskich blachach, widzianych dziś w Mikołowie koło Orlena
rw1979 napisał(a):Wczoraj na skrzyżowaniu Rydza i Przybyszewskiego widziałem granatową 626 GE andree, ale za kółkiem siedział już nowy właściciel
dorwał się do auta na dezodorant, to z niego prawie nie wychodzi
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!