Adaptacja układu wydechowego z M6 Pb 2.0 do L8 i MZR-CD
ja ostatnio swóją końcówe wyczyściłem i całkiem znośnie wygląda. No ale nie ma to jak dwururka... 

-
Kamil
Kamil napisał(a):No ale ta dwururka...
Kamil prekursorow juz masz wiec nic tylko dzialac
A efekt jaki jest widzisz sam
sie nie znam kompletnie na mechanice, nie wiem co kupić, od jakiego modelu, a jeszcze to zamontować to w ogóle czarna magia.
-
Kamil
Kamil napisał(a):sie nie znam na tym kompletnie ...
Tomek6 napisał(a):Przecież Ci pomogęPoszukamy dobrych gratów a złożą Ci w pierwszym lepszym zakładzie tłumikarskim.
No i widze ze nastepny "przeszczep" sie szykuje

zielony110 napisał(a):Kamil napisał(a):sie nie znam na tym kompletnie ...Tomek6 napisał(a):Przecież Ci pomogęPoszukamy dobrych gratów a złożą Ci w pierwszym lepszym zakładzie tłumikarskim.
No i widze ze nastepny "przeszczep" sie szykuje![]()
-
Kamil
tlumiki, moze i sa takie same, ale czy w dieslu na tej srokowej rurze nie ma czasem DPF-u 
Jezeli juz to dolozylbym tylko trojnik i dodal drugi komin. Reszta bedzie bez zmian.
Na moj gust, nie powinno byc wtedy problemu.
Jezeli juz to dolozylbym tylko trojnik i dodal drugi komin. Reszta bedzie bez zmian.
Na moj gust, nie powinno byc wtedy problemu.
Kamil napisał(a):Nie ma
no fakt jest szybciej

Sie mi zapomnialo juz

Jezeli przekroj rur sie zgadza, to nie przewiduje zadnych problemow.
Nie pozostaje nic innego jak tylko sprobowac
Kamil napisał(a):Powiedzmy, że mam już rurę środkową z zakończeniem na 2 tłumiki końcowe.
Kamil to kupiles juz rure, czy nadal sie zastanawiasz
Kamil napisał(a):Już kurier tacha
he, he, to rozumiem

To kiedy przeszczep
nieprędko. Jak rura z tłumikiem dotrą, w pierwszej kolejności muszę oba elementy wypucować, pomalować, zamówić parę pierdółek w ASO... myślę że maks za 2tygodnie i temat powinien być ogarnięty. Korzystając z okazji, pora na publiczne WIELKIE DZIĘKUJĘ dla Tomka za kompleksową pomoc 

-
Kamil
zielony110 napisał(a):To kiedy przeszczep
Kamil napisał(a):nieprędko.
Kamil napisał(a):maks za 2tygodnie i temat powinien być ogarnięty
no to masz racje. Niepredko

Kamil napisał(a):Korzystając z okazji, pora na publiczne WIELKIE DZIĘKUJĘ dla Tomka za kompleksową pomoc
Cieszę się bardzo, że mogłem pomóc

- Od: 5 lip 2009, 23:42
Tomek6 napisał(a):Nie ulegaj tylko presji tutaj, dzień w jedną czy drugą my przeżyjemy bez fotek, ale zrób sobie solidnie tą renowację
dokladnie tak. Nikt tutaj nikogo nie naciska
zielony110 napisał(a):zielony110 napisał(a):To kiedy przeszczepKamil napisał(a):nieprędko.
to raczej sam Kamil siebie pogania

Kamil napisał(a):maks za 2tygodnie i temat powinien być ogarnięty
Ale zgodze sie z Tomkiem. Rob to spokojnie, abys byl zadowolony