WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Słuchajcie. Tak na szybko. Rembertów – grill czy Gocław – Balaton i posiedzimy trochę w chłodzie przy jakimś deserze lodowym albo kto będzie chętny to rowerek wodny. Mimo wszystko do 15.00 coś muszę ustalić 
-
Szalotka
CezaR83 napisał(a):Może być Gocław – Balaton, tylko gdzie dokładnie tam sie ustawimy?
ul. Nowaka Jeziorańskiego. Są miejsca do ustawienia się wzdłuż ulicy.
-
Szalotka
tomek-waw napisał(a):Ja po raz wtóry odpadam.![]()
Urlopy
10.07.2012
GOCŁAW – BALATON (pogaduchy na parkingu pózniej nad jeziorkiem ewentualnie grill, desery lodowe, spacer)
Parking – ul. Nowaka Jeziorańskiego
Mapka
Jak wiemy temperatura jest jaka jest i możliwe że mało kto będzie miał ochotę na mięcho ale jeśli nawet to obok mamy Tesco i możemy zakupić grilla i coś sobie upiec bo jak wspominałem polanka jest. Są też osiedlowe sklepy po drugiej stronie jeziorka gdzie można zakupić coś zimnego żeby nie wykosztować się w knajpie usytuowanej na jeziorku gdzie jeśli będzie ochota też można się udać np. wypożyczyć rowerek wodny i popływać po stawie
-
Szalotka
- Od: 7 lis 2010, 22:21
- Auto: mx-3 1.8v6 turbo '94
mich553 napisał(a):Byłem na gocławiu czekałem i nikogo nie było
no to niezły ZONK...
Pamiętaj – spoty są we wtorki (zapisz sobie

Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Gib napisał(a):Po przebyciu 37007 metrów rowerem melduję się w domu....masakra.
Pełen szacun Gib

Dzięki za spota
MasterCard wymiatał

Do następnego
-
Szalotka
Jakieś propozycje na wtorek ?
Jak chcecie to wczoraj podczas wycieczki rowerowej znalezliśmy dobre miejsce na spota. Plaża pod mostem Poniatowskiego vis a vis Stadionu Narodowego. Jest gdzie zaparkować auta, jest ogródek grillowy gdzie jest sporo stolików żeby posiedzieć, są stoły do ping ponga, cymbergaja etc. Na samej plaży jest też sporo miejsca gdzie można usiąść i samemu zrobić grilla lub ognisko. Ogólnie jest bardzo czysto i przyjemnie.
Jak pogoda dopisze i miejsce Wam pasuje to możemy tam się spocić. Jeśli macie inne propozycje to walcie śmiało
Jak chcecie to wczoraj podczas wycieczki rowerowej znalezliśmy dobre miejsce na spota. Plaża pod mostem Poniatowskiego vis a vis Stadionu Narodowego. Jest gdzie zaparkować auta, jest ogródek grillowy gdzie jest sporo stolików żeby posiedzieć, są stoły do ping ponga, cymbergaja etc. Na samej plaży jest też sporo miejsca gdzie można usiąść i samemu zrobić grilla lub ognisko. Ogólnie jest bardzo czysto i przyjemnie.
Jak pogoda dopisze i miejsce Wam pasuje to możemy tam się spocić. Jeśli macie inne propozycje to walcie śmiało
-
Szalotka
tomek-waw napisał(a):Tylko czy w ten wtorek 17.07 to nie rarytas ?
Wtorek zawsze pozostaje wtorkiem
-
Szalotka
Skoro Most Poniatośia
to sie może skusze i podejdę, bo raczej szybko zmechanizowanie sie nie pokażę