Tutaj się witamy
Ja też chcę się przywitać 
Jesteśmy od lutego 2012 roku właścicielami Mazdy Premacy z 2004 roku ze skrzynią automatyczną
Autko swój test na trasie PL-NL –> 1100km sprawowało się bardzo dobrze, wygodny fotel, co cenię sobie z moim kręgosłupem, automat to wiadomo wygoda, można szybko złożyć fotele i nawet przeprowadzkę zrobić, my jedną szafę już wieźliśmy
Teraz chcemy w nią zainstalować GAZ, bo wiadomo że przy obecnych cenach paliw trzeba szukać oszczędności a już w ogóle jak autko spala 8,5l
Będę wdzięczna za wszystkie opinie o naszej Madzi, wcześniej mieliśmy golfa III, potem Lagunę II, od roku Fiata Doblo, a teraz jeszcze Madzię kupiliśmy i trzeba poznać jej wady i zalety.
Pozdrawiam Benia
Jesteśmy od lutego 2012 roku właścicielami Mazdy Premacy z 2004 roku ze skrzynią automatyczną
Autko swój test na trasie PL-NL –> 1100km sprawowało się bardzo dobrze, wygodny fotel, co cenię sobie z moim kręgosłupem, automat to wiadomo wygoda, można szybko złożyć fotele i nawet przeprowadzkę zrobić, my jedną szafę już wieźliśmy
Teraz chcemy w nią zainstalować GAZ, bo wiadomo że przy obecnych cenach paliw trzeba szukać oszczędności a już w ogóle jak autko spala 8,5l
Będę wdzięczna za wszystkie opinie o naszej Madzi, wcześniej mieliśmy golfa III, potem Lagunę II, od roku Fiata Doblo, a teraz jeszcze Madzię kupiliśmy i trzeba poznać jej wady i zalety.
Pozdrawiam Benia
-
benias2
Witam klubowiczów i wszystkich fanów tej jedynie słusznej marki...Mazdy
To już moja druga Madzia....i zapewne nie ostatnia...
nie wiem co musiało by się stać bym zmienił na inny wóz 
To już moja druga Madzia....i zapewne nie ostatnia...
Prawdziwy przyjaciel to ten który pozwoli ci zostać wariatem do końca...
- Od: 29 maja 2012, 17:12
- Auto: Mazda 626 1.8 100KM 2001r
Mazda 6 1.8 120KM 2004r
Witam!
Mam na imię Michał i od jakiegoś miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem dość zdezelowanej MX-6.
Powoli staram się doprowadzić ja do porządku. Na codzień studiuję elektronikę i telekomunikację na politechnice poznańskiej.
Pozdrawiam kolegów i koleżanki z forum
Mam na imię Michał i od jakiegoś miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem dość zdezelowanej MX-6.
Powoli staram się doprowadzić ja do porządku. Na codzień studiuję elektronikę i telekomunikację na politechnice poznańskiej.
Pozdrawiam kolegów i koleżanki z forum
To nie ludzie, to wilcy...
- Od: 6 lip 2012, 12:00
- Auto: Mazda MX-6 '92 KL-DE
Czołem Mazdowicze!
Miło mi dołączyć do Waszego zacnego grona! Mam sporo pytań odnośnie mojego samochodu, ale liczę na to, że sam będę mógł komuś pomóc.
Pozdrawiam
Jacek
Miło mi dołączyć do Waszego zacnego grona! Mam sporo pytań odnośnie mojego samochodu, ale liczę na to, że sam będę mógł komuś pomóc.
Pozdrawiam
Jacek
-
jacek_placek
Witam wszystkich
jestem szczęśliwym posiadaczem od 2 lat Mazdy 6 2.0 benzyna.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
-
husit4
Witam 
Mam na imię Weronika i właśnie rozpoczynam swoją przygodę z Mazdą. Od dziecka marzyłam by mieć samochód tej marki i w końcu się udało
od 28.06 jestem szczęśliwą posiadaczką trójeczki.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na drogach!
Mam na imię Weronika i właśnie rozpoczynam swoją przygodę z Mazdą. Od dziecka marzyłam by mieć samochód tej marki i w końcu się udało
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia na drogach!
- Od: 26 kwi 2012, 20:58
- Auto: Mazda 3 BK 2.0 '08
"Maździor"
Witam!
Jestem właścicielem Mazda 6 2.0 benzyna (r. 2009, wersja estońska)
Wcześniej:
– Mazda MX-3 1.6 Benzyna + LPG (3 lata)
– Mazda 3 1.6 Diesel (3 lata)
SĄ Auta i SĄ MAZDY!!!
Jestem właścicielem Mazda 6 2.0 benzyna (r. 2009, wersja estońska)
Wcześniej:
– Mazda MX-3 1.6 Benzyna + LPG (3 lata)
– Mazda 3 1.6 Diesel (3 lata)
SĄ Auta i SĄ MAZDY!!!
-
adamdec85
Witam.
Monika Katowice/Chorzów.
Od marca tego roku jeżdżę mazdą 323f BA 95r.
Generalnie jestem zarejestrowana na 323-klub. Tutaj raczej będę gościnnie. : P
Monika Katowice/Chorzów.
Od marca tego roku jeżdżę mazdą 323f BA 95r.
Generalnie jestem zarejestrowana na 323-klub. Tutaj raczej będę gościnnie. : P
-
Czarna
Witam wszystkich forumowiczów
Posiadam Mazdę 626 GF benzyna + gaz od 03/2012 r.
Szerokości i przyczepności wszystkim.
Pozdrawiam Mateusz
Posiadam Mazdę 626 GF benzyna + gaz od 03/2012 r.
Szerokości i przyczepności wszystkim.
Pozdrawiam Mateusz
-
cel-u
Witam wszystkich
W końcu nabyłem upragnioną Madzię 323f
, mam co do niej wielkie plany i mam nadzieję, że to forum pomoże mi je uskutecznić
POZDRAWIAM
Mateusz z Garwolina
W końcu nabyłem upragnioną Madzię 323f

POZDRAWIAM
Mateusz z Garwolina
-
Matej323f
Witam. Ja również zakupiłem mazdę (6) podobnie jak wy, pozdrawiam i być może do zobaczenia gdzieś na drodzę:>
-
mbbodek
Witam Wszystkich,
zarejestrowałem się na forum, bo już wkrótce zamierzam stać się szczęśliwym posiadaczem Madzi 5. Dwójka maluchów zobowiązuje do zakupu auta rodzinnego
zarejestrowałem się na forum, bo już wkrótce zamierzam stać się szczęśliwym posiadaczem Madzi 5. Dwójka maluchów zobowiązuje do zakupu auta rodzinnego
-
wocash
Witam forumowiczów,
4 lata temu nie udało mi się kupić wypatrzonej 323F, bo żona będąc w ciąży nie mogła się zapakować.
Dziś stałem się właścicielem, mam nadzieję że szczęśliwym, Mazdy 6 diesel 2.0 121KM.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!
4 lata temu nie udało mi się kupić wypatrzonej 323F, bo żona będąc w ciąży nie mogła się zapakować.
Dziś stałem się właścicielem, mam nadzieję że szczęśliwym, Mazdy 6 diesel 2.0 121KM.
Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów!