bilek napisał(a):czy można to reklamować?
Pewnie, że tak. Z tego co wiem to powinny zużywać się równomiernie z obu stron. Tylko i tak pewnie będziesz musiał za nowe zapłacić sam.
www.mazdaspeed.pl
bilek napisał(a):przy przebiegu 20tys przednie klocki, dla obu kół, od zewnętrznej strony tarcz mają ok 6-7mm za to od strony wewnętrznej 2-3mm.
bilek napisał(a):od zewnętrznej strony tarcz mają ok 6-7mm za to od strony wewnętrznej 2-3mm.
katoda napisał(a):czy przy takim przebiegu faktycznie trzeba pomyśleć o wymianie tarcz i okładzin
katoda napisał(a):tarcze hamulcowe mają rant wysokości ok. 1 mm
damianko napisał(a):u nie bicie pokazało się gdzieś przy 8 tys. przy 12 jest już dużo gorzej i chyba czas aso odwiedzić
chmooreck napisał(a): Jak jezdzisz, tak masz ? ;–)
robi31 napisał(a):jak jade szybciej i zahamuje cos zaczyna skrzypiec jak by cos tarlo jak wcisne delikatnie hamulec to tarcie ustaje jak puszczam hamulec to wraca ma ktos pomysl co to moze byc
robi31 napisał(a):w tym problem ze klocki to jeszcze sa a oto chodzi ze nie wiem co to jest tarcze tez sa wporzadku
robi31 napisał(a): klocki to jeszcze sa a oto chodzi ze nie wiem co to jest tarcze tez sa wporzadku zadnych nierownosci a moze ten tloczek od klockow nie odbija sam juz nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6