Mazda 323 BG B3 `93 1,3 16V by Benq323
super autko
czekam na kolejne mody.

Grzesiek kupuj browary i dawaj z madzią w któryś weekend na mój garaż to zrobimy podświetlane nogi w ledach 

mod bardzo prosty tylko chęci potrzeba 
Chęci były już podczas malowania ale niestety czas bardzo gonił i odłożyło się podświetlenie na później... A póżniej to już chyba właśnie chęci zabrakło
Ale ostatnio w temacie coś cicho więc może coś się ruszy
Niedługo na pewno wymiana przegubu (zakupiony już ze 3 miesiące temu czekał na poważniejsze oznaki i właśnie się nasilaja) 
Regeneracja DPF........info PW
benq323 napisał(a): lecimy z Cichym

W dniu dzisiejszym Madzia zakończyła swój żywot
Niedługo wystawie oferty ze sprzedażą części i elementów które uda mi się uratować i które są jeszcze coś warte
Niedługo wystawie oferty ze sprzedażą części i elementów które uda mi się uratować i które są jeszcze coś warte
co się wydarzyło

Grzesiek wrzuć jakąś fote, może nie jest aż tak źle jak mówisz
Pamiętaj, że najwazniejsze że Kaśce sie nic nie stało. Reszta to tylko rzecz nabyta – znajdziesz następną Mazde 

Samochodem się aż tak bardzo nie przejmuję, wiadomo szkoda, ale to tylko blacha ważne że kierowca w miarę cały. Kasia na szczęście tylko ma kostkę skręconą i poobijana jest
autko się kupi drugie i to mam nadzieję że już niedługo (a i tak chodziła mi po głowie zmiana na większy), a na 99% będzie to kolejna Mazda.
Dokładnie najważniejsze że Kasi nic się nie stało. Na mnie też możecie liczyć w każdej chwili jak coś tel do mnie masz. Szybkiego powrotu do zdrowia 
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Też już Ci mówiłem Grzesiek że jak coś to dzwoń, jak bede mógł to pomoge. A Madzie następną znajdziemy głowa do góry
Swoją drogą na tym zdjęciu MMSem co mi przysłałeś to nie wyobrażałem sobie że aż tak walnięta

Mógł byś wstawić fotkę jak teraz Magda wygląda wiem że nie jest to miły widok ale ...
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
Uuuu... dobrze, że jesteście cali bo uderzenie konkretne...
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11