Światła dzienne DRL – czy ktoś montował?
glowasiek napisał(a):musze to zobaczyc na zywo ale osobiscie bardzooo mi sie podoba
Po poprawkach jestem MEGA zadowolony
admiras napisał(a):Przyjemne zaskoczenie, widzę że nie idziesz nigdy na łatwiznę![]()
Bardzo dobry mod
dziekuje, staram sie
zielony110 napisał(a):admiras napisał(a):Przyjemne zaskoczenie, widzę że nie idziesz nigdy na łatwiznę![]()
Super wygląd, bardzo dobry mod
dziekuje, staram sie![]()
Spodziewałem się w sumie, że może coś wyrzeźbisz z pojedynczymi ledami, a tu
idealnie dobrałeś coś innego. Fakt, że trzeba się trochę naszukać dobrych elementów do modów
naszych "mazdeczek"
- Od: 16 lut 2011, 22:00
- Auto: Mazda 6 GH 2.0 MZR-CD Dynamic
admiras napisał(a):Spodziewałem się w sumie, że może coś wyrzeźbisz z pojedynczymi ledami
taki byl plan poczatkowy. Mialy byc pojedyncze, ale ich srednica (chyba 35mm) byla za duza i nie chcialby sie zmiescic miedzy "szpary" w tycz atrapach (moedzy szczebelkami jest 25mm)
admiras napisał(a):Fakt, że trzeba się trochę naszukać dobrych elementów do modów
naszych "mazdeczek", żeby ich nie skaleczyć
Tu sie zgadzam calkowicie
U mnie bylo troche latwiej ze wzgledu na brak przeciwgielnych.
Jak bym je posiadal, bylo by duzzzo trudniej cos dobrac.
Fotorelacja jak najbardziej się przyda potomnym, kawał dobrej, solidnej roboty, ze zdumiewającym efektem końcowym
Super to się komponuje z eleganckim przodem Mazdy 

Ja w koncu chce zamowic jakies DRLy i wziasc sie za montaz ale mam metlik w glowie 
Jak mi sie jakies podobaja to okazuje sie, ze nie sa legalne albo sa za duze
Pozostaja te oczka 35mm badz oczekiwanie, ze cos bardziej dedykowanego pojawi sie na rynq.
Na modelu jaki wykonalem w skali 1:1 fajnie to wygladalo, aczkolwiek mam obawy, ze zapsuje auto.
Jak mi sie jakies podobaja to okazuje sie, ze nie sa legalne albo sa za duze

Pozostaja te oczka 35mm badz oczekiwanie, ze cos bardziej dedykowanego pojawi sie na rynq.

glowasiek napisał(a):Na modelu jaki wykonalem w skali 1:1
miales zapodac projekt... daj innym tez sie zastanowic... co dwie glowy, to nie jedna... a i tak Ty bedziesz decydowac ostatecznie
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
No i zrealizowalem swoj projekcik ledow
Nie powiem, bylo ciezko, momentami nawet bardzooo bo wszystko szlo pod gorke
Zajelo to mi dosc sporo czasu – w sumie to nawet kilka dni – ale moim zdaniem bylo warto
4 ledy o srednicy 35mm na strone, umiejscowione w atrapach wykonanych wlasnorecznie>
Niestety bede musial jeszcze raz szlifowac i malowac te atrapki a to dlatego, ze porysowalem je podczas przymiarek,przycinania i juz w koncowej fazie montazu. Mam nadzieje, ze wam sie rowniez spodoba, a jak nie to mam to w
hehehe

Nie powiem, bylo ciezko, momentami nawet bardzooo bo wszystko szlo pod gorke
Zajelo to mi dosc sporo czasu – w sumie to nawet kilka dni – ale moim zdaniem bylo warto
4 ledy o srednicy 35mm na strone, umiejscowione w atrapach wykonanych wlasnorecznie>
Niestety bede musial jeszcze raz szlifowac i malowac te atrapki a to dlatego, ze porysowalem je podczas przymiarek,przycinania i juz w koncowej fazie montazu. Mam nadzieje, ze wam sie rowniez spodoba, a jak nie to mam to w

- Załączniki
-
tak, zgadzam sie z Toba... w Mazdach bardzo trudno cos wstawic tak, aby wygladalo jak fabryka...
ale widze, ze Tobie sie to udalo...

ale widze, ze Tobie sie to udalo...

Arkana , Captur , Mii
no dales rade stary
Jest na wypasie
Jest na wypasie

Tomek6 napisał(a):Super wyszłoBardzo mi się podoba. Dobra robota
Warto poprawiać coś n razy, żeby mieć to poczucie ideału
tu sie zgadzam.
Pamietam jak mnie napastowali, ze nie tak, ze powinno byc lepiej. itd,itd.
Krzychu widzial jak to u mnie jest i moze cos na ten temat powiedziec
glowasiek napisał(a):umiejscowione w atrapach wykonanych wlasnorecznie
i to jest to.
Nie ma atrap typu plug&play do naszych Mazd.
Jak chcesz cos miec, to trzeba robic samemu.
Znajac Krzycha, to wiem, ze zrobil to z "pedantyczna dbalosc o szczegoly" (w dobrym tego slowa znaczeniu)
Krzychu jest super i tego sie trzymaj.
glowasiek napisał(a):Mam nadzieje, ze wam sie rowniez spodoba, a jak nie to mam to w![]()
hehehe
dokladnie. Jak sie nie podoba, to niech robia sobie sami