Piłka nożna – temat zbiorczy
Ze niby Włosi grają brzydko? raczej bym nie powiedział.
a jednak Hiszpania ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
chciałem makaroniarzy, ale od samego początku meczu widać było kto zasługuje na wygraną. Hiszpania grała piękną piłkę a włosi tylko wybijali długie piłki do przodu i swą niemoc próbowali przełamać dośrodkowaniami.
Hiszpania zdecydowanie lepsza i zasługuje na pewno na 1 miejsce
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
chciałem makaroniarzy, ale od samego początku meczu widać było kto zasługuje na wygraną. Hiszpania grała piękną piłkę a włosi tylko wybijali długie piłki do przodu i swą niemoc próbowali przełamać dośrodkowaniami.
Hiszpania zdecydowanie lepsza i zasługuje na pewno na 1 miejsce
moze Włosi trochę lepiej zagrali w drugiej połowie, ale powiedzmy sobie szczerze... w pierwszej połowie poza kilkoma drobnymi akcjami nie istnieli.
ogólnie zaprezentowali się słabo jak na drużynę grającą o mistrzostwo europy. no ale moze po czesci bylo to tez spowodowane ciezkim meczem z Niemcami.
tak czy inaczej Hiszpanie i tak by wygrali bo byli w super dyspozycji.
mimo słabego poczatku w euro pokazali że grają swoje i sukcesywnie do dążą do celu.
zasłużenie zdobyli mistrzostwo.
ogólnie zaprezentowali się słabo jak na drużynę grającą o mistrzostwo europy. no ale moze po czesci bylo to tez spowodowane ciezkim meczem z Niemcami.
tak czy inaczej Hiszpanie i tak by wygrali bo byli w super dyspozycji.
mimo słabego poczatku w euro pokazali że grają swoje i sukcesywnie do dążą do celu.
zasłużenie zdobyli mistrzostwo.
wiedziałem że tak będzie nie widziało mi się od początku że włosi wygrali z niemcami tylko szkopy byli moim zdaniem wstanie powalczyć z hiszpanami,nie ma się co oszukiwać mecz włochom w pół finale ułożył się znakomicie mieli więcej szczęścia niż rozumu, w finale już tego zabrakło hiszpania ten mecz wygrała zasłużenie,ale to portugalia powinna być na ich miejscu futbol jest nie sprawiedliwy
Też tak uważam. Włosi grali strasznie niestabilnie i to nie tylko w tym mieczu. Mecz z Niemcami wyszedł im zdecydowanie lepiej. Znowu Hiszpania z Portugalią też miała ciężki mecz... Jednak finał zdecydowanie należał do nich.
Kurcze... żal, że to już koniec. Na pewno na plus organizacja i pozytywne opinie, które poszły w świat o nas. Pomijam incydent WF'u z Ukrainkami
Powinna, gdyby wygrała. To jest właśnie sprawiedliwość futbolu, a właściwie każdego sportu. Liczy się wynik
Oszustwa tu żadnego nie było.
Kurcze... żal, że to już koniec. Na pewno na plus organizacja i pozytywne opinie, które poszły w świat o nas. Pomijam incydent WF'u z Ukrainkami

@tomek@ napisał(a): powinna być na ich miejscu futbol jest nie sprawiedliwy
Powinna, gdyby wygrała. To jest właśnie sprawiedliwość futbolu, a właściwie każdego sportu. Liczy się wynik
Cholera, wszedłem by napisać coś mądrego o Włochach, a tu wszystko co chciałem napisać już napisaliście
Wasze opinie pokrywają się z moimi 
-
Kamil
Wygrał lepszy. Hiszpania górą. Grali zdecydowanie lepiej wczoraj.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
People_Hate_Me napisał(a):Ze niby Włosi grają brzydko? raczej bym nie powiedział.
Skutecznie nie znaczy brzydko
Hiszpania w końcu zagrała w stylu w jakim zdobywali poprzednie tytuły i wygrała w pełni zasłużenie. Jednak z pewnością nie byłoby 4:0 gdyby nie konieczność gry w 10 przez Włochów. To prawda, że nie istnieli aż do utraty pierwszego gola. Po tym Italańcy zaczęli grać lepiej i wyraźnie się otrząsnęli. Druga bramka podcięła im skrzydła, ale mimo wszystko próbowali cały czas i mieli okazje. Zabrakło skuteczności i przepisu na Casiasa (czy jak to się tam pisze
Kamil napisał(a):
Swój chłop

- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT