Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
wymiana w bagażniku bez komplikacji jak u innych?
jak bedziesz w pl to sobie porównamy oświetlenie wnętrza 

-
Kamil
Kamil napisał(a):wymiana w bagażniku bez komplikacji jak u innych?
hmm... tzn wymienilem i sie swieci , otwieranie/zamykanie bagaznika dziala, wiecej jak narazie nie moge powiedziec. Qrde teraz sam juz nie wiem, nie chce zeby mi sie cos spieprzylo :/
jak wszystko działa to pewnie jest wszystko ok. Jakby miało się coś spalić to pewnie od razu by wysiadło. Tak mi sie wydaje.
-
Kamil
Jak juz sie sciemni to pojde przetestuje oswietlenie 
Nie myslalem, za glupie zaroweczki moga robic az tak wielka roznice – oczywiscie na plus.
Dzisiaj juz wypilem kilka wiec zdjec nie bede robil ale moze kiedys sie skusze zeby pokazac efekt
Nie myslalem, za glupie zaroweczki moga robic az tak wielka roznice – oczywiscie na plus.
Dzisiaj juz wypilem kilka wiec zdjec nie bede robil ale moze kiedys sie skusze zeby pokazac efekt
Tomek troche Ci pozazdroscilem i tez sobie sprawilem taki organizer do podlokietnika

(zdjecie zapozyczone od Tomka z tematu
)
Osobiscie wyjalem dzisiaj nowke sztuke z salonowej M6 z 2012 roku
Oczywiscie zaplacilem
Mazda w tym czasie przeszla operacje wymiany oleju w skrzyni biegow i zmiany plynu hamulcowego.
Powiem wam, ze teraz zmieniac biegi to czysta przyjemnosc

(zdjecie zapozyczone od Tomka z tematu
Osobiscie wyjalem dzisiaj nowke sztuke z salonowej M6 z 2012 roku
Oczywiscie zaplacilem
Mazda w tym czasie przeszla operacje wymiany oleju w skrzyni biegow i zmiany plynu hamulcowego.
Powiem wam, ze teraz zmieniac biegi to czysta przyjemnosc

glowasiek napisał(a): Qrde teraz sam juz nie wiem, nie chce zeby mi sie cos spieprzylo :/
Nie martw sie

- Od: 30 mar 2012, 18:24
- Auto: M6 Sport 2.0 MZR-CD 2008
Co jest chłopaki??? 
Ja przymierzam się do mycia komory silnika. Wraca mi ostatnio z nasileniem małe hobby detailingu
Mam niby czystko pod maską, ale denerwują mnie ukurzone kable osprzętu, czy złogi kurzu w dolnych partiach komory. Są szczególnie trudne do usunięcia na sucho tj. spryskiwanie roztworem APC i wycieranie mikrofibrą tak jak robiłem to do tej pory. Piana z pianownicy rozwiązałaby sprawę. Potem niby wystarczyłoby suszenie i nałożenie dressingu na plastiki. Tyle, że mam z takim myciem dużo wątpliwości. Raz, że niespecjalnie wiem co dokładnie zabezpieczyć a dwa, że obawiam się zwarć w kostkach, jeśli zostanie mi tam woda.
Ja przymierzam się do mycia komory silnika. Wraca mi ostatnio z nasileniem małe hobby detailingu
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Tomek6 napisał(a):Co jest chłopaki???
zamuliło się forum
ja tak samo jak polak. Nawet blach ostatnio myć mi się nie chce, a co mówić komorę
-
Kamil
a w regionalnym rewolucja na dziale UK, Wojtek działa 
Tomku, sprzedawca z
tej aukcji, po moim zapytaniu o rurę środkową, odpisał mi, że założył jakieś sportowe tlumiki, dlatego te sprzedaje. Wiem że myślałeś o wymianie tłumików końcowych, więc możesz zagadać popytać na co wymienił jak masz chęć
a może to ktoś z naszego forum? 
Tomku, sprzedawca z

-
Kamil
Kamil napisał(a):a w regionalnym rewolucja na dziale UK, Wojtek działa
Ja tam chyba nigdy nie zaglądałem, ale spojrzę co tam wyprawiają
Kamil napisał(a): a może to ktoś z naszego forum?
Raczej byśmy o tym wiedzieli
Tomek6 napisał(a):a przymierzam się do mycia komory silnika. Wraca mi ostatnio z nasileniem małe hobby detailingu
Tomek a zagladales do skrzynki z bezpiecznikami
Ja ja otworzylem jak DRL-e podlaczalem i zostalem tam brud i kurz z ostatnich 4 lat
Bys chyba zawalu dostal
Ale ja nie o tym. Czy wie ktos jakie swiece sa dedykowane do GH w benzynie
Denso czy NGK.
Jak by ktos wiedzial konkretny numer bylbym wdzieczny.
Ponos takie sa dobre:
http://compare.ebay.co.uk/like/23080269 ... sbar&cbt=y
potwierdzi ktos
Ostatnio edytowano 3 lip 2012, 08:34 przez zielony110, łącznie edytowano 1 raz
Tomek6 napisał(a): Ja tam chyba nigdy nie zaglądałem, ale spojrzę co tam wyprawiają![]()
A powiniennes
Tomek6 napisał(a): Czekam tylko na listwy progowe z UK i nic poza paliwem nie kupuję![]()
Gdybym tu zajrzal pierwszy raz to moze uwierzylbym w to

zielony110 napisał(a): a zagladales do skrzynki z bezpiecznikami ?
Ja ja otworzylem jak DRL-e podlaczalem i zostalem tam brud i kurz
To mnie rowniez zastanawia, niby sa one zabudowane a syfu tam nie brakuje
Ostatnio edytowano 3 lip 2012, 08:40 przez glowasiek, łącznie edytowano 1 raz
glowasiek napisał(a):Tomek6 napisał(a): Czekam tylko na listwy progowe z UK i nic poza paliwem nie kupuję![]()
Gdybym tu zajrzal pierwszy raz to moze uwierzylbym w toTomku, nie ma na to szans, nawet najmniejszych
![]()
zapomnial dodac: "w tym miesiacu"

zielony110 napisał(a):zapomnial dodac: "w tym miesiacu"![]()
![]()
W tym miesiącu na bank nic nie będzie
A co do bezpieczników to w skrzynce u mnie jest względnie czysto. Naprawdę
Tomek6 napisał(a):Bo chodzi Wam o jakiś kurz czy brud zalegający na samych bezpiecznikach i gniazdach, tak?
tak. U mnie po 4 latach troche tam tego bylo
Tomek wiesz jakie swiece u nas sa