![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Piłka nożna – temat zbiorczy
Ja kibicuje Krzyzakom, jednak maja najmlodszy sklad i moze sie zdarzyc, ze zabraknie im troche doswiadczenia. Tak dlugo jak sedziowie nie wypacza meczu jakims bledem to kazdy wynik bedzie moim zdaniem uczciwy i tyle.
Najwazniejszy punkt osiagnietey, Rondek wrocil do domu
tylko jakos malo plakal 
Najwazniejszy punkt osiagnietey, Rondek wrocil do domu

Gdzie wasze szwaby?:–)
People_Hate_Me napisał(a):Gdzie wasze szwaby?:–)
Italia forza!!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
No i tradycji stało się za dość Niemcy z Włochami nie wygrali 

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
nynuch76 napisał(a):No i tradycji stało się za dość Niemcy z Włochami nie wygrali
no i to właśnie mówiłem !
Forza Italia

People_Hate_Me napisał(a):nynuch76 napisał(a):No i tradycji stało się za dość Niemcy z Włochami nie wygrali
no i to właśnie mówiłem !
Forza Italia
Pięknie. Niemiaszki do domu!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
Pozdrawiam Lukatoari
People_Hate_Me napisał(a):Gdzie wasze szwaby?:–)
spadaj
Zasłużone zwycięstwo, Niemcy bezsilni.
-
Kamil
Wlosi zasluzenie wygrali i sadze, ze nawet Niemcy beda w stanie to przyznac predzej czy pozniej.
Nie wykorzystali na poczatku niepenwosci Buffona a pozniej juz poszlo.
Inna kwestia, ze chcialbym kiedykolwiek zobaczyc nasza reprezentacje z taka srednia wieku grajaca chociaz tak jak germanie...
Sedziowie nie zrobili nikomu krzywdy, widowisko o niebo lepsze niz wczoraj – jak Wlosi utrzymaja koncentracje, determinacje i forme to przejada po tapsach jak po masle w niedziele...
Nie wykorzystali na poczatku niepenwosci Buffona a pozniej juz poszlo.
Inna kwestia, ze chcialbym kiedykolwiek zobaczyc nasza reprezentacje z taka srednia wieku grajaca chociaz tak jak germanie...
Sedziowie nie zrobili nikomu krzywdy, widowisko o niebo lepsze niz wczoraj – jak Wlosi utrzymaja koncentracje, determinacje i forme to przejada po tapsach jak po masle w niedziele...
Dobry mecz a szczególnie druga bramka dla Włochów
Co jak co ale widać że Niemcy znowu pokazali że grają do końca. Zupełnie jak irlandzcy kibice, którzy kibicują też do końca bez względu na wynik

Co jak co ale widać że Niemcy znowu pokazali że grają do końca. Zupełnie jak irlandzcy kibice, którzy kibicują też do końca bez względu na wynik
-
Szalotka
Teraz nie wiem komu kibicować w finale 
Hiszpanów lubię, ze względu na zawodników FC Barcelona ale jakoś z Włochami zawsze sympatyzowałem. Głownie, za sprawą Del Piero, którego nie ma ...ale Balotelli to wariat i dzięki temu wydaje mi się prawdziwy a nie taki udawany!
Będę chyba jednak za Włochami. Pokazali z Anglią i z Niemcami więcej niż Hiszpanie.
Hiszpanów lubię, ze względu na zawodników FC Barcelona ale jakoś z Włochami zawsze sympatyzowałem. Głownie, za sprawą Del Piero, którego nie ma ...ale Balotelli to wariat i dzięki temu wydaje mi się prawdziwy a nie taki udawany!
Będę chyba jednak za Włochami. Pokazali z Anglią i z Niemcami więcej niż Hiszpanie.
Ja tak naprawdę to nie wiem za kim będę w finale. Ze względu na Barcelonę powinienem być za Hiszpanią ale z drugiej strony klub to nie reprezentacja narodowa mimo że kilku tam ich z Barcy jest.
Z trzeciej znowu strony jeszcze nikomu nie udało się obronić tytułu mistrza europy.
Ogólnie to chyba będę za dobrą piłką. Może dogrywka, karne. Jakieś emocje tak na koniec
Z trzeciej znowu strony jeszcze nikomu nie udało się obronić tytułu mistrza europy.
Ogólnie to chyba będę za dobrą piłką. Może dogrywka, karne. Jakieś emocje tak na koniec
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):JZ trzeciej znowu strony jeszcze nikomu nie udało się obronić tytułu mistrza europy.
Właśnie dlatego będę kibicował Hiszpanii
Ja będę za włochami,nie mogę patrzeć na grę Hiszpanów wieje nudą że się oglądać nie da.Ogólnie za włochami nie przepadam,ale tu będzie wyjątek.
Mecze hiszpanów są najnudniejszymi meczami na tym turnieju.
Mecze hiszpanów są najnudniejszymi meczami na tym turnieju.
mam dokładnie takie samo zdanie jak kolega wyżej
nie da się oglądać tego ich cackania się, jak matka z łobuzem. Oby w finale pokazali chociaż 1/4 tego co gra Barcelona, bo jak na razie to jest to nieudolna kopia ideału. A najdziwniejsze jest to, że Hiszpanie, mimo kiepskiej formy są w finale.
Ostatnio edytowano 29 cze 2012, 19:33 przez Kamil, łącznie edytowano 1 raz
-
Kamil
Oglądając mecze tego Euro mam wrażenie, że liczy się już tylko futbol skuteczny, a futbol piękny odchodzi w zapomnienie.