Kogo widziałem / widziałam
UWAGA!!!!
nie jestem pewien na 100% ale jakies 20 min temu w Ksawerowie widziałem jadącego w kierunku Łodzi
chyba Majesowego MX-a.
czerwony na starych czerwonych podkładkach, alu, tylne lampy lexus i pieknie lsniacy lakier widac ze prosto od lakiernika. Ale blachy DW....
chyba ze juz sie znalazł to przepraszam za zamieszanie
nie jestem pewien na 100% ale jakies 20 min temu w Ksawerowie widziałem jadącego w kierunku Łodzi
chyba Majesowego MX-a.
czerwony na starych czerwonych podkładkach, alu, tylne lampy lexus i pieknie lsniacy lakier widac ze prosto od lakiernika. Ale blachy DW....
chyba ze juz sie znalazł to przepraszam za zamieszanie
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
No właśnie,dziwna sprawa
bo też widziałam auto na łódzkich ulicach koło marketu na Widzewie
-
Ania_TM
Może warto by było do Majesa zadzwonić i powiedzieć, że Dawid widział jego MX'a?
Dzisiaj na Wareckiej 7 zielona 626 GW po lifcie na podkładkach EPA. Pracuję z nim w jednej firmie ale nie wiem kto to
I Bilona ? MX-6 niebieska na Krzemienickiej po 16.
Dzisiaj na Wareckiej 7 zielona 626 GW po lifcie na podkładkach EPA. Pracuję z nim w jednej firmie ale nie wiem kto to
andariel napisał(a):Oszukał Cię
Wymiatasz

Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
pozdro dla czerwonej mx3 z podkładkami widzianą na stacji BP w Bełchatowie w ubiegły wtorek
oraz dla srebrnego Mitsubishi z podkładkami dzisiaj przed Głogowem, któremu mrugałem awaryjkami Aurisem
oraz dla srebrnego Mitsubishi z podkładkami dzisiaj przed Głogowem, któremu mrugałem awaryjkami Aurisem
jesli chodzi o podkladki to zawsze mozna je zmienic. a reszta pasuje. lsniacy czerwony mx szkoda ze go nie sledzilem, ale spieszylem sie do domu.
Bartg moze ty, jako nasz wódz napisz do kogos z dolnego sląska czy znaja tego mx-a
Bartg moze ty, jako nasz wódz napisz do kogos z dolnego sląska czy znaja tego mx-a
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Pozdrowienia dla widzianej mazdy ( chyba xedos – w ostatniej chwili zobaczułem autko ) nr rejestracyjny BKL na podkładkach skręcająca z ul. Kondratowicza w ul. Malborską wczoraj po godzinie 18.
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrowienia dla kierownika M626 nr rej WCI..., które wczoraj namierzyłem na Grójeckiej w W-wie (w okolicach Ronda Zawiszy) na niebieskich, starych podkładkach.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
no tam pracuje
a ty jak tam trafiles

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
rclmati napisał(a):(...)Dzisiaj na Wareckiej 7 zielona 626 GW po lifcie na podkładkach EPA. Pracuję z nim w jednej firmie ale nie wiem kto to(...)
Przyznaje sie, że to moja skromna osoba
- Od: 8 maja 2011, 12:54
- Auto: Jest Mazda 6 GY
była Mazda 626 GW,
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Bennego BG bez lamp pod samiutkim blokiem widziana
Staliśmy pod twoim blokiem chwile, bo do biura poleciałem 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była