dexterrr... napisał(a):Ale na pewno nie sam. Planuję "wycieczkę" do Bronisz
polecam, zaworek w moim wozie właśnie tam był wymieniony.
Możesz spokojnie pojeździć jeszcze długo, ja pojechałem jak przypominał diesla
www.mazdaspeed.pl
dexterrr... napisał(a):Ale na pewno nie sam. Planuję "wycieczkę" do Bronisz
Tomash napisał(a):dexterrr... napisał(a):A może na Sylwestra zatankować coś mocniejszego?
Patent sprawdzony w Brazyli. Tam Garbusy jezdza na spirytusie z trzciny cukrowej! Pic sie tego nie da, ale za to fajnie pachnie na ichnim CPN-ie. Tak do rzeczy, Alcoholo Etilico, bo tak sie tam to nazywa, jest dwa razy tansze i garbusy to przezywaja. Nie wiem jak z nowszymi silnikami. Ale ze u nas jezdzi sporo samochodow z silnikami z ubieglej epoki moze to jest i pomysl na nasze podworko? UE przyzna nam wieksze limity na produkcje kartofli i wio! Rynek sie dzwignie, paliwo stanieje, uniezaleznilibysmy sie od dostaw zagranicznych, wielu by na tym skorzystalo. Wyprodukowanie litra zanieczyszczonego spirytusiku ( zanieczyszczonego w sensie konsumpcyjnym ) kosztuje grosze, moze to jest jakis pomysl na przyszlosc?
rafito83 napisał(a):A ja mam problem moja Mazdzia czasem zaczyna szarpać na 2 i 3 biegu po redukcji (na zakretach lub skrzyzowaniach!) myslałem ze to moze wina benzyny więc zaczołem lac droższą z róznych stacji ale nic nie pomogło. Na zimnym silniku jest ok dopiero po dłuzszej jezdzie albo jak jej troszke pocisne to sie pojawia. Moze ktos mi powie co jest tego przyczyną????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości