Powodów może być tyle ilu ludzi o tym myśli.
Choć wszak nie da się ukryć, że masz rację, że modyfikacje sa najdroższe.
www.mazdaspeed.pl
Baanjoo napisał(a):...a to z powodu osprzętu silnika i kolektora ssącego. Też o tym myślałem, bo to fajny silnik, ale zdecydowałem się silnik z MX-5 NC, ale finansowo mnie to przerosło i projekt stoi w miejscu.
Baanjoo napisał(a):Jedni się boja, drudzy chca mieć coś mocniejszego, a jeszcze inni lubia eksperymenty.
ravie napisał(a):Chyba właśnie eksperymentem jest silnik wankla, prawda? Osobiście sądzę, że RX bez tego silnika to już nie RX i trochę mnie denerwują osoby zmieniające silniki w tym aucie, bo "będzie taniej" itp..
Równie dobrze można też zakupić Nissana GTR'a wsadzić jakiś TDi i też jeździć, nie?
Michalux napisał(a):Witam,
Chcialbym sie dowiedziec czy zakup Mazdy RX8 z budzetem do 20k PLN ma sens? Czy drugie tyle prawdopodobnie bede musial zainwestowac w nia i powinnienem zapomniec do czasu az moj budzet sie powiekszy?
Tu kilka egzemplarzy ktore znalazlem:http://otomoto.pl/mazda-rx-8-1-3-i-C25053895.html
http://otomoto.pl/mazda-rx-8-rx-8-revol ... 52925.html
http://allegro.pl/show_item.php?item=2456171324
Dziekuje bardzo za pomoc
Mateusz napisał(a):Pit napisał(a):Namiary na pewno znajdziesz poprzez wyszukiwarkę.
Zapomniałeś, że masz podpis włączony, kryptoreklamiarzu![]()
![]()
Mateusz napisał(a):Pit napisał(a):www.rxklub.pl
Michalux napisał(a):Nie spieszy mi sie z zakupem RX8 i moge poczekac jeszcze pare miesiecy wiec moze jeszcze cos stanieje a i benzyna w Polsce pojdzie w gore. Samochodem mam zamiar pojechac do Anglii, gdzie mieszkam i poniewaz jako student nie jestem w stanie zaplacic tak wysokiego ubezpieczenia jakie sa w UK. Koszt ubezpieczenia rocznego jak dla mnie to okolo 2-3 wartosci samochodu wiec dlatego planuje zjechac i kupic jakas porzadna fure w Polsce. Spalanie mnie nie martwi bo paliwo tutaj jest tanie jak na te zarobki, jedyne o co sie martwie to o to zeby nie wydac swoich calych oszczednosci na samochod w ktory bede musial jeszcze raz tyle zainwestowac.
Znacie jeszcze jakies polskie strony z ogloszeniami samochod oprocz allegro i otomoto? Nie bardzo sie orientuje bo i dawno nie bylem w Polsce
Dzieki z gory
Michalux napisał(a):Nie spieszy mi sie z zakupem RX8 i moge poczekac jeszcze pare miesiecy wiec moze jeszcze cos stanieje a i benzyna w Polsce pojdzie w gore. Samochodem mam zamiar pojechac do Anglii, gdzie mieszkam i poniewaz jako student nie jestem w stanie zaplacic tak wysokiego ubezpieczenia jakie sa w UK. Koszt ubezpieczenia rocznego jak dla mnie to okolo 2-3 wartosci samochodu wiec dlatego planuje zjechac i kupic jakas porzadna fure w Polsce. Spalanie mnie nie martwi bo paliwo tutaj jest tanie jak na te zarobki, jedyne o co sie martwie to o to zeby nie wydac swoich calych oszczednosci na samochod w ktory bede musial jeszcze raz tyle zainwestowac.
Znacie jeszcze jakies polskie strony z ogloszeniami samochod oprocz allegro i otomoto? Nie bardzo sie orientuje bo i dawno nie bylem w Polsce
Dzieki z gory
TomeRX8 napisał(a):Ten samochód rzuca się w oczy.. wiem jak swoim krążę to się każdy patrzy jak by conajmniej ferrari jechało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość