ZIELONA GÓRA – spotkania regionalne
Coś mi Paweł Twoja luba zdradziła, że niegdyś bawiłeś się w to ostro i chyba coś tam osiągnąłeś
chwal się
!
Pyton162 napisał(a):no tanie nie jest ale raz w roku mozna odżałować tą 100 i poszalec na prawdziwym torze a nie na pseudo marketowych torach ułożonych z opon.
Z ciekawostek moge powiedzieć ze no ja na prostej startowej miałem prędkośc pod 90 km/h .
Ja mogę załatwić tor w poznaniu ;p znajomego mam tam ; ) i bd dużo taniej
PS. Jacek co myślisz o mojej Madzi .?
Si Deus pro nobis, quis contra nos?
tyle że koszta dojazdu do poznania i z powrotem bedą wyższe niz zapłacenie za karty. Ale jezeli chcecie jechac do poznania nie ma sprawy , możemy z grupą poznańska zrobic wspólnego spota.
Jak narazie widze ze stała 3 jest za reszta niezdecydowana. Czekam z listą do końca przyszłego tygodnia i jak nie bedzie wiecej chętnych to temat kartingów uważam za zamknięty z racji braku chętnych
Dzis o 19 pod makro na słynnej prostej jest spot , bedzie pare ludzie z klubów zielonogórskich . Ja najprawdopodobniej podjade zobaczyc co i jak , pozdro
Jak narazie widze ze stała 3 jest za reszta niezdecydowana. Czekam z listą do końca przyszłego tygodnia i jak nie bedzie wiecej chętnych to temat kartingów uważam za zamknięty z racji braku chętnych
Dzis o 19 pod makro na słynnej prostej jest spot , bedzie pare ludzie z klubów zielonogórskich . Ja najprawdopodobniej podjade zobaczyc co i jak , pozdro
-
Pyton162
Ja w chwili obecnej niestety gokartom muszę odmówić, może za jakiś miesiąc z wiadomych względów ;>
Ale pomysł super, miałbym chętnego też, może dwóch, tylko obecnie nie mam jak.
Ale pomysł super, miałbym chętnego też, może dwóch, tylko obecnie nie mam jak.

- Od: 28 kwi 2012, 10:10
- Auto: Mazda 323F BG ;)
Moja Madzia
Pyton162 napisał(a):Dzis o 19 pod makro na słynnej prostej jest spot , bedzie pare ludzie z klubów zielonogórskich . Ja najprawdopodobniej podjade zobaczyc co i jak , pozdro
Dobrze, bo ja chyba podlece.
dzieki misiak za spota, vr6 jednak okazała sie ciut lepsza od v6 mazdowskiego ale i tak uważam ze kl daje rade, pozdro
-
Pyton162
Było fajnie:–) trza częściej coś takiego organizować na spontanie, a dalszą część wieczoru też udana:-D
temat kartów upadł z braku ludków. Spontany sa najlepsze . To może na browara pojdziemy do jakiegos ogródka czy cus 
-
Pyton162
Witam. Jest zadanie dla kogoś z Zielonej Góry. Chcę kupic coś w tym mieście i prośba jest o sprawdzenie przedmiotu czy sprawnie działa jak twierdzi sprzedający, a później o wysłanie tego przesyłką konduktorską lub kurierem do mnie (ten drugi punkt ewentualnie mogę zrzucic na sprzedającego). Sęk w tym, że paczka musi dotrzec do mnie najpóźniej w niedzielę (byc może coś się pozmienia i termin się odwlecze, ale na tę chwilę muszę ją miec w rękach w niedzielę). Jeśli by ktoś mógł i chciał pomóc to proszę o PW z nr kom, oddzwonię i powiem o co chodzi.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Z góry dzięki i pozdrawiam.
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

Piękne dzięki dla Przedstawiciela Ziemi Lubuskiej, Pytona, za pomoc w organizacji logistyki i sprawdzenie kupowanego przeze mnie przedmiotu. Sumienny, zorganizowany człowiek.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Noś odblaski i żyj When I go driving I stay in my lane but getting cut off it makes me insane I open the glove box reach inside I'm gonna wreck this fucker's ride...

q...., ostatnio co tydzień jestem u rodzinki. Na 19 na 99% nie dam rady, będę o tej porze wracał. Ale postaram się wpaść nawet na chwilkę, nawet na końcówkę . Miło by było was zobaczyć. Pzdr
ja jakoś na weekend powinienem być
a siemek... nie pamiętam jak Ty już wyglądasz
a siemek... nie pamiętam jak Ty już wyglądasz
hmm może i ja bym na wycieczkę do Zielonej przyjechał....
No zobaczymy Póki co to trzeba fundusze na ryki oszczędzać
Kto jedzie?
No zobaczymy Póki co to trzeba fundusze na ryki oszczędzać
Kto jedzie?
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
mnie nie bd w sobotę wychodzi przegląd a w Niedziele już Audi bd także nie mam jak no chyba że Audi podjadę jeżeli się nie obrazicie ; )
Si Deus pro nobis, quis contra nos?
Ja proponuje umówić się z większym wyprzedzeniem, zacząć zbierać ludzi, to może coś większego uda się zorganizować.. Np. na sob/nd 21/22 lipiec ?

- Od: 28 kwi 2012, 10:10
- Auto: Mazda 323F BG ;)
Moja Madzia
Z reguły, z tego planowania nic nie wychodzi
ja będę jutro w zg także jak coś...

misiak widziałem chyba wczoraj ta laske od rolek, ona jezdzi jasno zielonym civem? bo jezeli tak to fajnie jezdzi jak na dziewuchę a to juz duzy plus 
-
Pyton162
Pyton162 napisał(a):misiak widziałem chyba wczoraj ta laske od rolek, ona jezdzi jasno zielonym civem? bo jezeli tak to fajnie jezdzi jak na dziewuchę a to juz duzy plus
wczoraj już chyba treningi razem zaczęli i nie było czasu wpaść na spocik