Sticker Bomb
Ogólnie chodzi mi o to co by można w tym aucie zmienić ?
- Od: 7 wrz 2011, 18:00
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 Benzyna/Gaz
Mi chodzi o to co by można okleić by ładnie było . Żadnych dokładek nie chce wstawiać bo mi sie nie podobają . Myślałem nad Lusterkami ? Dwa czy jedno ? A moze spojler bo bd zakładał na wiosnę. A co do tej szachownicy to już było jak go kupiłem zdania też są podzielone mi tam nie przeszkadza . Wiadomo na zywo tez inaczej to wygląda .
- Od: 7 wrz 2011, 18:00
- Auto: Mazda 323F BA 1.5 Benzyna/Gaz
Moim zdaniem naklejki będą pasowały jak pięść do oka tak samo jak na 75% aut na których się one znajdują.
Pewnie wiesz skąd przywędrowała moda na naklejki i jakie było ich pierwotne zastosowanie
Osobiście nie widzę najmniejszego sensu w robieniu tutaj "stickerbomb'a" bo będzie on pasował...do niczego.
Oczywiście zrobisz jak uważasz, Twoje auto.
Na pewno nie lepiej niż na zdjęciu. NI te lata, na umieszczanie szachownic na autach
EDIT

Pewnie wiesz skąd przywędrowała moda na naklejki i jakie było ich pierwotne zastosowanie
Osobiście nie widzę najmniejszego sensu w robieniu tutaj "stickerbomb'a" bo będzie on pasował...do niczego.
Oczywiście zrobisz jak uważasz, Twoje auto.
Mateusz__LG napisał(a): A co do tej szachownicy to już było jak go kupiłem zdania też są podzielone mi tam nie przeszkadza . Wiadomo na zywo tez inaczej to wygląda
Na pewno nie lepiej niż na zdjęciu. NI te lata, na umieszczanie szachownic na autach
EDIT

a to co dokonałem w weekend

X LIVE IS YOUR GAME X
- Od: 6 paź 2009, 15:23
- Auto: Mazda 323f BA v6
Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
Nissan Skyline r34 GTT
Honda civic 6g 1.6 vti
Czesc wszystkim, swieżak na forum sie klania 
posiadam skatowana troszke [ z wygladu oczywiscie ] 323f BA '96 , w najpiekniejszym srebrnym kolorze.
z racji jej wygladu , i checi ciecia kosztow , musialem zastosowac sticker bomb na drzwiach kierowcy , i kawalku lewego blodnika[ skomponowane w calosc, od kierunkowskazu do polowy drzwi. .docelowo jeszcze musze troche wgniotow w tylnej lewej cwiartce powyciagac, i tez przyzwoicie jakos okleic [ malowania, i zaawansowana blacharka mija sie w tym aucie z celem. ] mam wiec pytanie – oklejac samochod symetrycznie ? tzn drzwi parami , blotniki parami , tyl parami ? czy okleic jedna strone, tak jak potrzebuje, i druga tylko np na jednym elemencie ? [ drzwi pasazera, maja skaze, i slady po malowaniu]
posiadam skatowana troszke [ z wygladu oczywiscie ] 323f BA '96 , w najpiekniejszym srebrnym kolorze.
z racji jej wygladu , i checi ciecia kosztow , musialem zastosowac sticker bomb na drzwiach kierowcy , i kawalku lewego blodnika[ skomponowane w calosc, od kierunkowskazu do polowy drzwi. .docelowo jeszcze musze troche wgniotow w tylnej lewej cwiartce powyciagac, i tez przyzwoicie jakos okleic [ malowania, i zaawansowana blacharka mija sie w tym aucie z celem. ] mam wiec pytanie – oklejac samochod symetrycznie ? tzn drzwi parami , blotniki parami , tyl parami ? czy okleic jedna strone, tak jak potrzebuje, i druga tylko np na jednym elemencie ? [ drzwi pasazera, maja skaze, i slady po malowaniu]
-
teperkov
Witam,chciałbym się pochwalić
Wiem, że większość mnie tu sponiewiera słowem pisanym za oszpecenie pojazdu...ale mi sie podoba i to najwazniejsze.Jeszcze okleje listwe z tyłu w najbliższym czasie.
http://www.fotosik.pl/u/pindurek/album/1221444
Ocencie jak to wygląda
Przepraszam za jakość zdjęć,aparat nie łapał ostrości i naklejki z daleka nie wyglądają jak na żywo.
Niewiem czy napisałem to w dobrym miejscu i czy nie odkopałem starego tematu
Wiem, że większość mnie tu sponiewiera słowem pisanym za oszpecenie pojazdu...ale mi sie podoba i to najwazniejsze.Jeszcze okleje listwe z tyłu w najbliższym czasie.
http://www.fotosik.pl/u/pindurek/album/1221444
Ocencie jak to wygląda
Przepraszam za jakość zdjęć,aparat nie łapał ostrości i naklejki z daleka nie wyglądają jak na żywo.
Niewiem czy napisałem to w dobrym miejscu i czy nie odkopałem starego tematu
"Ale herbatka dobra" :)
- Od: 13 paź 2011, 23:14
- Auto: Mazda 323C
1.5 PB
90KM
65kW
16V
1995r.
jeszcze lustra i bajera ;p
Przedstawiciel regionalny VOTUM SA
Pindurek i tutaj mogę Tobie napisać co o tym sądzę
Powinieneś dać więcej tego
bo akurat dałeś takie miejsca w których wygląda to troszkę ubogo 
ja co prawda tylko listwę dolną u siebie zrobiłem i to wystarczy. znajdziesz tu gdzieś w temacie
Powinieneś dać więcej tego
ja co prawda tylko listwę dolną u siebie zrobiłem i to wystarczy. znajdziesz tu gdzieś w temacie
Właśnie dlatego z tyłu chce dać taki duzy pas.
Czesto u siebie widuje białą Prelude i ma tylko lusterka i rejstracje po bokach oklejoną,bardzo własnie ubogo i wyglada to super.
Jak zrobie pasek z tyłu to ocenie,jak bedzie jakos tak mało to sie zrobi lusterka
Czesto u siebie widuje białą Prelude i ma tylko lusterka i rejstracje po bokach oklejoną,bardzo własnie ubogo i wyglada to super.
Jak zrobie pasek z tyłu to ocenie,jak bedzie jakos tak mało to sie zrobi lusterka
"Ale herbatka dobra" :)
- Od: 13 paź 2011, 23:14
- Auto: Mazda 323C
1.5 PB
90KM
65kW
16V
1995r.
spoko kazdy robi jak mu sie lepiej podoba
jak zrobisz sie pochwal