Tutaj się witamy
Witam wszystkich mam na imię Łukasz pochodzę z Przemyśla stałem się posiadaczem /szczęśliwym/ mazdy mx-3 1993 1.6 16v sohc
autko przez poprzedniego właściciela zostało troszkę zaniedbane każda wolna chwile poświęcam na ulepszanie mojego cukierka pozdrawiam za nie długo wstawię kilka fotek i w miarę możliwości postaram się zamieścić kilka foto tolerancji pierwsza będzie wymiana pompy wody pozdrawiam
autko przez poprzedniego właściciela zostało troszkę zaniedbane każda wolna chwile poświęcam na ulepszanie mojego cukierka pozdrawiam za nie długo wstawię kilka fotek i w miarę możliwości postaram się zamieścić kilka foto tolerancji pierwsza będzie wymiana pompy wody pozdrawiam
-
megaman11
Witam wszystkich. posiadam mazde 323f i mam mały problem mianowicie autko pracując na wolnych obrotach spadają po czym podnoszą się do prawidłowych wartości pracując na luzie. Rozmawiałem kiedyś z chłopaczkiem kory sprzedawał taką madzie i powiedział że to wina przepływomierza powietrza ,a jak powiedziałem że pali mi ok.8 do 10l na 100km to sie zdziwił i powiedział ze to na pewno to. Nie wiem teraz co robić pomożecie?? Pozdrawiam 
-
Fazi89
Witam Wszystkich
Od dawna podglądałem te forum ale jakoś nie miałem czasu się zarejestrować na nim aż do dnia dzisiejszego
Od końca lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F Sportive 2.0 131KM
Obecna mazda nie jest moją pierwszą bo wcześniej posiadałem mazdę 626 1.8 90KM z 97 r. w wersji exclusive (przez 2,5 roku cudnie się sprawowała ) później była 323F 1.8 114KM z 99r. (niestety nacieszyłem się nią tylko tydzień
) a teraz jest czerwona jak krew Sportive. Tyle jeśli chodzi o moje przygody z mazdami jak narazie
Pozdrawiam forumowiczów
Konrad.
Od dawna podglądałem te forum ale jakoś nie miałem czasu się zarejestrować na nim aż do dnia dzisiejszego
Od końca lutego jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy 323F Sportive 2.0 131KM
Pozdrawiam forumowiczów
Konrad.
Czołem wszystkim 
Jako nowy i zielony posiadacz Mazdy pewnie z początku palnę kilka głupich pytań, ale że takowych nie ma to z pewnością doczekam się od Was wyczerpującej odpowiedzi
Auto: Biała MX5 NCFL HT 2.0
Miasto: Warszawa
Foty dorzucę w odpowiednim dziale jeśli chcecie
Pozdr
Jako nowy i zielony posiadacz Mazdy pewnie z początku palnę kilka głupich pytań, ale że takowych nie ma to z pewnością doczekam się od Was wyczerpującej odpowiedzi
Auto: Biała MX5 NCFL HT 2.0
Miasto: Warszawa
Foty dorzucę w odpowiednim dziale jeśli chcecie
Pozdr
-
Qrekk
witam wszystkich. jestem nowym posiadaczem mazdy 626 kombi z 98 roku. jest to mój drugi japoński samochód. pozdrawiam wszystkich
-
patryq78
Witam wszystkich forumowiczów. Od stycznia jestem posiadaczem 3-ki '03 2,0 benz. 150KM. Zaglądałem tu kilka razy ale to moja inicjacja ;–)
-
wip600
wip600 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów. Od stycznia jestem posiadaczem 3-ki '03 2,0 benz. 150KM. Zaglądałem tu kilka razy ale to moja inicjacja ;–)
Uzupełnij profil o miejscowość
... Nie każdy może jeździć Mazdą, niech jeździ Golfem jak każdy ...
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
"Z autem jest jak seksem: po co jechać na ręcznym jak można dać w pi...ę." :D
Witam,
już od dłuższego czasu przebywam na tej stronie jako gość, ale wczoraj przyjechała moja Mazda... to właściwy czas żebym nadać mojej obecności na tym forum imię. Więc będę się nazywać PanRuski – nazwałem się tak nie przez przepadek, gdyż jestem Rosjaninem z krwi i kości
A tu moment przebycia mojej Mazdy na ziemią Polską

już od dłuższego czasu przebywam na tej stronie jako gość, ale wczoraj przyjechała moja Mazda... to właściwy czas żebym nadać mojej obecności na tym forum imię. Więc będę się nazywać PanRuski – nazwałem się tak nie przez przepadek, gdyż jestem Rosjaninem z krwi i kości
A tu moment przebycia mojej Mazdy na ziemią Polską

- Od: 27 cze 2012, 09:23
- Auto: MAZDA 6 Sport Kombi 2.0 CD DPF Exclusive
2006
Witam wszystkich forumowiczow a zarazem posiadaczy jakze wspanialych samochodow marki Mazda
mam nadzieje ze pisze w odpowiednim miejscu hehe. pozdro 

Od 6 miesięcy jestem w posiadaniu MX6, przeszła kilka modyfikacji wkrótce postaram się zamiescic jakieś foty
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 27 cze 2012, 12:39 przez kamilo$, łącznie edytowano 1 raz
-
kamilo$
Po roku posiadania Mazdy 626 Cronos w końcu zdecydowałem się zarejestrować tutaj. Witam wszystkich i pozdrawiam.
Czesiu
Czesiu
-
CzesiuFH
XeoN_ocw napisał(a):Siemano od nie dawna jestem posiadaczem mazdy mx-3 z 1998r o poj 1.6 107km Pozdro4all
Witamy wszystkich, witamy
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL