Subaru Impreza GT MY01
Nie wiem o co Wy wszyscy robicie taką aferę z tymi chlapaczami. Przecież to nic nowego, no bo czy ravo miał kiedykolwiek jakiś gust samochodowy? 
A tak poważniej – jak już ktoś zauważył – skoro idziesz w takim kierunku, to zacznij oklejać auto "rajdowo". Wtedy będzie to wyglądało zdecydowanie lepiej niż teraz.

A tak poważniej – jak już ktoś zauważył – skoro idziesz w takim kierunku, to zacznij oklejać auto "rajdowo". Wtedy będzie to wyglądało zdecydowanie lepiej niż teraz.
ravo napisał(a):najfajniejszy artykuł opisujący to autko jaki czytałem – wszystko jest prawdą

- Załączniki
-
Auto niestety ma być i na co dzień i na zakręty a jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego
Więc takie balony właśnie wyszły z racji komfortu dnia codziennego. Autkiem już zrobiłem 10 tyś więc swoje się porusza.
Może chcesz sprzedać?
gwarantuję, że wyrzucę chlapacze i założę ładne felgi 
A tak na serio to wrzucaj mi na PW jakbyś zobaczył jakieś ciekawe egzemplarze na sprzedaż
A tak na serio to wrzucaj mi na PW jakbyś zobaczył jakieś ciekawe egzemplarze na sprzedaż

ravo napisał(a):One mi się poważnie podobają..
Ostatnio mi zafurkotały na A8 – nie jest źle.. rasowo
zgodnie z ustaleniami przewózka za tą opinię..
Auto niestety ma być i na co dzień i na zakręty a jak jest coś do wszystkiego to jest do niczego![]()
BTW. jaką prędkość da się utrzymać na ślimaku wjazdowym na węzeł Wrocław Północ?
pzdr