Mazda6 (GH) – Szybkie pytania
Lukasz.uk napisał(a):witam wszystkich
Mam pytanie nie moge otworzyc bagaznika przyciskiem na swietle stop.
Z pilota dziala caly mechanizmotwierania i zamykania
prosze :
viewtopic.php?f=124&t=122064&hilit=bagaznik
Jest taka osłona na allegro tylko trochę droga, może można samemu jakoś to załatać.
http://allegro.pl/oslona-pod-silnik-ekr ... 16491.html

- Od: 12 cze 2012, 18:14
- Auto: Mazda 6 2.0 l Diesel I4 16/OHC Turbo 140 KM RF-7J.2008
Oczom nie wierzę... Zobaczcie jaki syf
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=10605&postdays=0&postorder=asc&start=0
http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=10605&postdays=0&postorder=asc&start=0
- Od: 5 lip 2009, 23:42
Live jakiegoś przedstawiciela,zabieganego prezesa
No to ja przyznam ze dziś u mnie w aucie czysto

No to ja przyznam ze dziś u mnie w aucie czysto

"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
fajny organizer w bagażniku
co się dziwić jak to auto pracujące, a dla właściciela jest narzędziem pracy. Podobnie mieliśmy w premacy, szwagier z teściową palili, wszędzie popiół, do tego dochodził jeszcze pies Dog de Bordeaux, więc wszędobylska sierść i fomfle potęgowały estetykę auta, zwłaszcza oślinione szyby robiły wrażenie 

-
Kamil
Tomek6 napisał(a):O stanowisko pracy też wypada zadbać, chociaż raz na jakiś czas...
niestety nie wszyscy maja takie podejscie jak my
Typowe podejscie. auto firmowe, to jazda. A ze syf – ktos to posprzata.
Nie ma się czego bać. Chińczyk jest całkiem znośny. Z tego co koledzy pisali na forum, nawet polskie salony pakują chińskie navi-media do szóstek
Oryginalna nawigacja ma problemy z mapami Polski, ale to do poczytania gdzieś na forum ktoś o tym pisał (jakaś piracka płytka podobno już krąży).
poza tym, ta nawigacja była na pewno dostępna w niemieckich salonach, w Polsce jest niedostępna (właśnie z powodu braku map na terenie PL).
Oryginalna nawigacja ma problemy z mapami Polski, ale to do poczytania gdzieś na forum ktoś o tym pisał (jakaś piracka płytka podobno już krąży).
-
Kamil
Kamil napisał(a):Nie ma się czego bać. Chińczyk jest całkiem znośny. Z tego co koledzy pisali na forum, nawet polskie salony pakują chińskie navi-media do szóstek
moze wystarczy poczytac? po co dwa razy opisywac to samo
(w tym dziale oczywiscie
Arkana , Renault , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
oj Wojtek już nie musisz być taki skrupulatny...
Mam kolejną prośbę do właścicieli benzyniaków... macie jakieś przedmuchy z korka ojelu na włączonym silniku? U mnie dosyć mocno dmucha i do tego chlapie ojelem... kiedyś słyszałem że to nie jest dobry znak, ale auto ma dopier 34000 mil wiec nie powinno być nic źle chyba >?
Mam kolejną prośbę do właścicieli benzyniaków... macie jakieś przedmuchy z korka ojelu na włączonym silniku? U mnie dosyć mocno dmucha i do tego chlapie ojelem... kiedyś słyszałem że to nie jest dobry znak, ale auto ma dopier 34000 mil wiec nie powinno być nic źle chyba >?
- Od: 9 mar 2012, 17:32
- Auto: Mazda 6 1.8 TS 2008