Lulka napisał(a):proponowałam Ci pokój z inną parą ale nie chciałeś
Bo to nie jest wycieczka klasowa z lat młodzieńczych gdzie się "spało" w 6 osób
www.mazdaspeed.pl
Lulka napisał(a):proponowałam Ci pokój z inną parą ale nie chciałeś
Bartg napisał(a):Może djakob jest pilotem z Orbisu
ravo napisał(a):Niestety nie, zlot jest tak na prawdę zbyt małą imprezą by zapraszać inne Państwa. Mam nadzieję, że za rok się w końcu udazrobić coś naprawdę Wielkiego
ravo napisał(a):noo dla mnie rajd to najciekawsza pozycja zlotu – poważnie
Marianek napisał(a):nie ma co się śmiać ,mimo ze potem mam prawie 700km przed sobą przez Polskę (szczecin)
identycznie myślę
ravo napisał(a):Zostanie wręczony
Bimbak napisał(a):Chętnie bym wziął udział w rajdzie ale w mojej sytuacji pojazdowej nie mogę utworzyć zespołu, a strój okolicznościowy nie pozwoli mi na prowadzenie dialogów i wykonywanie innych ruchów jak ruchy nadgarstka. Mam jednak pytanie ... co się stanie ... mimo że się nie ścigamy w niczym i to nie jest na czas .... jeśli wystartuję w rajdzie i będę się z resztą ścigał, ukończę wszytko pierwszy i powiem wszystkim że są słabi i śmierdzą?
Bimbak napisał(a):jeśli wystartuję w rajdzie i będę się z resztą ścigał, ukończę wszytko pierwszy i powiem wszystkim że są słabi i śmierdzą?
bezy napisał(a):Kurcze kusi mnie żeby ostatni raz wpaść BAi się wyszaleć zanim sprzedam...
widze że towarzystwo zacne jak zawsze się zbiera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy