Szczerze mówiąc ja bym nie kombinował. Auto się zużyło, więc jego miejsce jest na złomie lub w rękach kogoś, kto potrzebuje dawcy, a ma pomysł i możliwości na późniejsze wyrejestrowanie auta. Nie sprzedawałbym też fikcyjnej osobie, albo komuś, kto nie przyjedzie osobiście, żeby potem firma ubezpieczeniowa nie ciągała Cię po sądach (znam osobiście kobietę, która sprzedała auto facetowi "dla żony" i od razu na żonę). Sąd uznał, że chciała jedynie pozbyć się przymusu płacenia OC.
O ile tylko nie masz tak złej kondycji finansowej, że jesz chleb posmarowany nożem, to spróbuj auto sprzedać albo oddaj do recyklingu. Wszystkie inne opcje są nic niewarte przy tak niskiej wartości.
Co zrobić ze stara Mazdą?
1, 2
kolego wyślij mi fotki wnętrza auta ja mam bg z 90 hihiihi super autko według mnie- może się dogadamy po czasami podkupuję całe autk na częsci tera planuję zmianę wnętrza na jakieś swieższę pozdro
ślij fotki na tego meila mich553@wp.pl
ostatnio udostępniłem bg na imprezkę dla dzieci z domu dziecka tz uśmiech mazdy dla dzieciaków.
pozdro 4all czekam na fotki.
ślij fotki na tego meila mich553@wp.pl
ostatnio udostępniłem bg na imprezkę dla dzieci z domu dziecka tz uśmiech mazdy dla dzieciaków.

CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
- Od: 18 maja 2012, 12:34
- Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG
1, 2