sebek2442 napisał(a): tak jakby 2 silnik ciągnie jak szalona jest to dizel po wyłączeniu auto słabnie od czego to może być?
od boxa tuningowego?
zapodaj zdjecia samego silnika
ps. a w opisie Alfa...

www.mazdaspeed.pl
sebek2442 napisał(a): tak jakby 2 silnik ciągnie jak szalona jest to dizel po wyłączeniu auto słabnie od czego to może być?
sebek2442 napisał(a): do czego służy jeden przycisk w 6 kombi jest koło regulacji podświetlenia zegarów nie orginalny ale za to po jego włączeniu auto dostaje tak jakby 2 silnik ciągnie jak szalona jest to dizel po wyłączeniu auto słabnie od czego to może być
ralfvip napisał(a):grozi to jego uszkodzeniem?
Mirek napisał(a):jazda w miescie na tempomacie jest niebezpieczna i lepiej nie nabierac takich nawykow.
ralfvip napisał(a):w mieście często włączam i wyłączam tempomat to grozi to jego uszkodzeniem?
Jakub napisał(a):Przy Jeździe na wprost i puszczeniu kierownicy skreca (choc lepiej powiedzieć przeskakuje) lekko w prawo.
sebek2442 napisał(a):auto dostaje tak jakby 2 silnik ciągnie jak szalona
grzlam napisał(a):czytałem wątek o oleju w bazie wiedzy, ale po lekturze mam tylko jeszcze większy mętlik w głowie... No i teraz nie wiem sam jaki olej wlać?
grzlam napisał(a):Nadszedł czas na wymianę oleju w maździe (6 GY 1,8, przebieg 109 500 km). Z książki serwisowej wiem, że poprzednim olejem był 5W40, bodajże Mobil, a producent zaleca 5W30. Czytałem wątek o oleju w bazie wiedzy, ale po lekturze mam tylko jeszcze większy mętlik w głowie... No i teraz nie wiem sam jaki olej wlać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6