PODBESKIDZIE – spotkania regionalne
jutro jest spot? co, gdzie i jak?
wyjechałem złomkiem
na drogi także chętnie wpadnę na spota. Mile widziany pod wieczór, im później tym lepiej
bo jestem w szkole
wyjechałem złomkiem
Matheus napisał(a):wyjechałem złomkiemna drogi
Gratujacje wkońcu żeś to poskładał do kupy
Ja dziś też odpadam.

To gdzie będzie spocik ?
Jaki plan ..................... jak nie będzie chętnych to może przenieśmy spocik na inny termin co na to reszta ekipy .
No chyba że ekipa się zbierze i wypali dzisiejszy spocik.
Jaki plan ..................... jak nie będzie chętnych to może przenieśmy spocik na inny termin co na to reszta ekipy .
No chyba że ekipa się zbierze i wypali dzisiejszy spocik.

Ja również dziś nie dam rady..
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Wychodzi na to że wszyscy się pasjonują mistrzostwami, w przeciwieństwie do całej reszty czyli np. mnie, nie ma to jak być oryginalnym we wszystkim
Spot trzeba będzie rzeczywiście przenieść, nie wiem na kiedy, może jak się mecze grupowe skończą bo nasza reprezentacja już nie będzie grała
więc może mniej będzie oglądajcych to to...
Matheus widziałej dzisiaj twoją Mazde na ATH, nieźle wygląda, ale czegoś mi w niej brakuje... coś burzy całokształt.
Muszę pomyśleć co i ci dam znać

Spot trzeba będzie rzeczywiście przenieść, nie wiem na kiedy, może jak się mecze grupowe skończą bo nasza reprezentacja już nie będzie grała

Matheus widziałej dzisiaj twoją Mazde na ATH, nieźle wygląda, ale czegoś mi w niej brakuje... coś burzy całokształt.
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
In rock we trust
ProboszczV6 napisał(a):Matheus widziałej dzisiaj twoją Mazde na ATH, nieźle wygląda, ale czegoś mi w niej brakuje... coś burzy całokształt.
Brak chlapaczy (Matheus zagadaj do ravo
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
ProboszczV6 twoja mazda również widziana, zarówno dziś jak i w czwartek w hałcnowie 
jaaco jak on dołoży cokolwiek typu progi to nigdzie w tym naszym kraju nie wjedzie
albo jak szybko założy tak szybko urwie.
Matheus gdzie jest znaczek z przodu? Pasowałoby tam dać jakieś logo, lampy i kierunkowskazy przyciemnić obowiązkowo, samo z tyłu. Ja też mam taki plan na osiągnięcie satysfakcji...
To kiedy robimy spot??
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Matheus gdzie jest znaczek z przodu? Pasowałoby tam dać jakieś logo, lampy i kierunkowskazy przyciemnić obowiązkowo, samo z tyłu. Ja też mam taki plan na osiągnięcie satysfakcji...
To kiedy robimy spot??
Ostatnio edytowano 9 cze 2012, 21:50 przez ProboszczV6, łącznie edytowano 1 raz
Don't hate me, i'm just an alien....
In rock we trust
In rock we trust
ProboszczV6 napisał(a):Matheus gdzie jest znaczek z przodu? Pasowałoby tam dać jakieś logo, lampy i kierunkowskazy przyciemnić obowiązkowo, samo z tyłu. Ja też mam taki plan na osiągnięcie satysfakcji...
znaczka nie ma i nie będzie
kierunki zostają pomarańczowe, jedynie z przednich usunę folię i pomaluje je farbką. A co do przyciemniania to w przednich lampach wnęki pójdą na czarno i to tyle. Z tyłu zresztą lampy są całe zrobione na czerwono
ProboszczV6 napisał(a):
To kiedy robimy spot??
Dobre pytanko kiedy i gdzie ?
Szkoda że dzisiaj nie było chętnych ale tak bywa.

może jakiś spot w tygodniu?
W tygodniu i na kokardy pójdziemy 
Kurcze ten tydzień przeleciał mi jak z bicza strzelił 
w przyszłym tygodniu 20.06 jest przerwa w rozgrywkach, więc można by zorganizować spotkanko nieco nietypowo w środę, co Wy na to?
Kalendarz oczywiście nie jest sztywny i jeśli widzicie dobry powód żeby datę spota przesunąć to oczywiście jak najbardziej jest to możliwe!
Piszcie kto chętny na środę i jeśli Wam pasuje no to ustalamy datę – aha i kto jest zainteresowany gokartami, bo można by faktycznie się wybrać
w przyszłym tygodniu 20.06 jest przerwa w rozgrywkach, więc można by zorganizować spotkanko nieco nietypowo w środę, co Wy na to?
Kalendarz oczywiście nie jest sztywny i jeśli widzicie dobry powód żeby datę spota przesunąć to oczywiście jak najbardziej jest to możliwe!
Piszcie kto chętny na środę i jeśli Wam pasuje no to ustalamy datę – aha i kto jest zainteresowany gokartami, bo można by faktycznie się wybrać

ja w sumie też, dawno mnie na spocie nie było ;]