Playstation 3 – znajomi w PSN
moze warto zrobic aktualizacje nickow na pierwszej stronie bo sporo osob doszlo 
staralem sie wiekszosc wpisac jak kogos pominalem niech glosno krzycza a NOUCAMP prosze o aktualizacje
nick MS – nick PS
RADAR88 – RADAR-8_8
FASOLA – fasola 1980
MAKO – Mako83_MS
dirtracer – dirtracer626
tsuda – blackgoldsaw24
wysol – wysolext
bloodyGT – speedy_v69
bezy – bezy_86
staralem sie wiekszosc wpisac jak kogos pominalem niech glosno krzycza a NOUCAMP prosze o aktualizacje
nick MS – nick PS
RADAR88 – RADAR-8_8
FASOLA – fasola 1980
MAKO – Mako83_MS
dirtracer – dirtracer626
tsuda – blackgoldsaw24
wysol – wysolext
bloodyGT – speedy_v69
bezy – bezy_86
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
boczek86 napisał(a):moze warto zrobic aktualizacje nickow na pierwszej stronie bo sporo osob doszlo
nick MS – nick PS
RADAR88 – RADAR-8_8
(...)
Ja dopiero przyjmę za ponad tydzień, nie mam dostępu do PS3
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap
Jakis wyscig dzisiaj kolo 22.30?
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
dobrze się wczoraj grało szkoda tylko że tak szybko musiałem skończyć,
fasolka w 2 wyścigu pewnie myślałeś że masz wygraną w kieszeni a tu nagle na ostatnim zakręcie Diabełek wyskoczył
a co do Furai to miał 310km (moc można ograniczać w warsztacie)
fasolka w 2 wyścigu pewnie myślałeś że masz wygraną w kieszeni a tu nagle na ostatnim zakręcie Diabełek wyskoczył

- Od: 30 cze 2011, 19:48
- Auto: Mazda 6 GJ 2014
2.0 165KM
dirtracer napisał(a):fasolka w 2 wyścigu pewnie myślałeś że masz wygraną w kieszeni a tu nagle na ostatnim zakręcie Diabełek wyskoczył
Również dzięki za pojeżdżawkę było spoko, udało Ci się psim swędem
Czyli praktycznie każdym autem możesz jechać
-
Fasola
Przed chwila dotarla do mnie paczka z Red Dead Redemption. Tyle o niej slyszalem ze mam nadzieje ze s
ie nie zawiode
ie nie zawiode
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Fiat Panda 1.1
RDR to absolutna czołówka sandboxow, zdecydowanie warto zagrac! Wiele godzin zabawy, fajny multi.
Nawet z pozoru absurdalny dodatek Undead Nightmare umieszczajacy zombiaki na dzikim zachodzie jest moim zdaniem swietny i polecam rowniez i w niego zagrac. W dystrybucji cyfrowej kosztuje niewielkie pieniadze jesli wziac pod uwage, ze rozszerza tryb multi i dodaje kilka godzin zabawy do singla.
Nawet z pozoru absurdalny dodatek Undead Nightmare umieszczajacy zombiaki na dzikim zachodzie jest moim zdaniem swietny i polecam rowniez i w niego zagrac. W dystrybucji cyfrowej kosztuje niewielkie pieniadze jesli wziac pod uwage, ze rozszerza tryb multi i dodaje kilka godzin zabawy do singla.
Zobaczymy jak wypada. Teraz mam na zbyciu L.A. Noir wymienie go jak zwykle na gametrade. Poluje na NFS Hot Pursuit
Fiat Panda 1.1
Mako napisał(a):Poluje na NFS Hot Pursuit

Jak się pozbyć 7 kredytów w GT5, żeby mieć puste konto
-
Fasola
Fasola napisał(a):Jak się pozbyć 7 kredytów w GT5, żeby mieć puste konto
jak chcesz zdobyc trofeum za wydanie calej kasy i zerowy stan konta to od zlej strony zaczales
Musisz dozbierac troche kasy a pozniej szukaj wsrod aut uzywanych takiego, ktorego cena konczy sie na ta sama cyfre co Twoj stan konta. Jeszcze lepiej jak to sa 2 ostatnie cyfry, ale to juz trudniej bedzie. Jak znajdziesz to kupujesz, za reszte odpowiednio kalkulujac kupujesz czesci tuningowe na pozniej (filty i inne pierdoly za drobne
Metoda druga – grasz i nie wydajesz kasy, zbierasz 20 000 000 Cr – wiecej sie nie da. Jak masz rowne 20 baniek to kupujesz jedno auto za 20 baniek albo 2 po 10 baniek i konto puste
Sam wykorzystalem metode pierwsza jak mialem malutko kasy.
Też mam Hot Pursuit jakby co można poganiać 
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT