Piłka nożna – temat zbiorczy
zdecydowanie! nie widzę innej możliwości niż Tytoń w bramce. wszystko za nim przemawia, sprawdził się i trzymał formę w meczu z Rosją, jest na fali.
a Szczęsny byłby teraz niepewny po przerwie i po czerwonej kartce, stres mógłby go dopaść.
a Szczęsny byłby teraz niepewny po przerwie i po czerwonej kartce, stres mógłby go dopaść.
dokładnie szczęsny mogłby popełnić jakiś błąd
gromaciek napisał(a):Jeden i drugi może popełnić błąd.
wiadomo, każdy może pepełnić błąd, nawet Ty

ale w tym momencie Tytoń jest kandydatem pewniejszym niż Szczęsny, sprawdzonym i wydaje się być w tak zwanym "cugu" (nie alkoholowym
Radex napisał(a):ale w tym momencie Tytoń jest kandydatem pewniejszym niż Szczęsny,
To nie ulega dyskusji
Jak obstawiacie mecz ?
Ja na ostro
Polska – Czechy 2:0
Dwa razy naszych obstawiałem że wygrają i remisowali. Do trzech razy sztuka.
Co do drugiego meczu to nie określam się. Tak naprawdę nie wiem co lepsze. Jak my wygramy z Czechami a Rosja przegra z Grecją to wychodzimy z pierwszego miejsca i trafiamy na Portugalię albo Danię bo Holandia to chyba nie wyjdzie. Ale to tylko chyba. Jak Ruskie wygrają i my też to trafiamy na Niemców bo chyba raczej oni wyjdą z pierwszego miejsca w swojej grupie.
A jak bedzie remis albo w plecy to już nie będzie nad czym rozmyślać
Ostatnio edytowano 15 cze 2012, 11:58 przez Szalotka, łącznie edytowano 1 raz
-
Szalotka
też jestem za opcją "Tytoniową". Chłopak sprawia wrażenie pewnego siebie, jakoś spokojniej w tej defensywie jest.
-
Kamil
Oby ta polska kiełbasa była szczęśliwa bo na owoce wybierane przez słonia już nie liczę 
-
Szalotka
Pankuba napisał(a):gromaciek napisał(a):Dwa razy naszych obstawiałem że wygrają i remisowali. Do trzech razy sztuka.
Kopana nie za bardzo mnie już interesuje, ale tym razem też jestem pewien wygranej:
epicka fota
ja stawiam;
Polska-Czechy 2-1
Czesi też walczą o być albo nie być, więc na pewno będą cisnąc ostro, zwłaszcza że Czechom wystarczy remis. Nasza krakowska słonica raczej kariery w sporcie nie zrobi

Musimy wygrać!
Polska! Biało-Czerwoni

A Deo rex, a Rege lex.

- Od: 13 mar 2012, 21:19
- Auto: Mazda 6 2.0 Turbo Diesel 143 KM 2006 GY Kombi Sport Wagen.
Kelm napisał(a):Czesi też walczą o być albo nie być, więc na pewno będą cisnąc ostro, zwłaszcza że Czechom wystarczy remis.
My też walczymy o być albo nie być. Nam remis nic nie daje. Ostry mecz się zapowiada. Polacy ruszą jak z armaty od samego początku. Czesi mogą się bronić ale nie można zapominać że najlepszą obroną jest atak
-
Szalotka
Radex napisał(a):zwłaszcza że nasza obrona jest słaba
Nie aż tak bardzo. A błąd jak sam powiedziałeś może popełnić każdy
Przecież my w pewnym sensie też bedziemy liczyć na błędy w czeskiej obronie.
-
Szalotka
Adamos napisał(a):Ale dadzą radę w sobotę! Wierzmy w nich
Ja tam wierzę
Wezmy przykład z irlandzkich kibiców i dopingujmy do końca

-
Szalotka
2:0 Polska – Czechy. Musimy wygrać!
Opel Vectra 2.0 GT 91r. ---> Opel Vectra 1.8 CD 96r. ---> Toyota Avensis 2.0 D4D 00r. ---> Mazda 6 2.0 MZR-CD (CiTD) 04r.---> Nissan X-trail 2.2 dCI 04r.---> Opel Insignia 2.0 CDTI 160KM 4x4 2013r., kombi
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts
Pozdrawiam Lukatoari
https://www.facebook.com/AlfabetSmakuMadzi/?fref=ts