Swobodne rozmowy i pytania
Fasola napisał(a):faktycznie zbliża się koniec świata
koniec to będzie jak na zlot nie zawita "Pawcio"

Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem! ;–)
Dla wszystkich chętnych mogę przeprowadzić w trakcie zlotu szkolenie z asertywności "Asertywność współcześnie".
Czytając temat chciałbym też wystosować wniosek by na przyszłych zlotach prócz konkurencji sprawnościowych i nauki jazdy, organizować szkolenia z retoryki.
Czytając temat chciałbym też wystosować wniosek by na przyszłych zlotach prócz konkurencji sprawnościowych i nauki jazdy, organizować szkolenia z retoryki.
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
A czy wspomniane kibelki będą umieszczone tak jak w zeszłym roku, tzn. min. gdzieś pod koniec toru na ćwiartkę? Mam rozumieć ze to swoista wentylacja wprost z samochodu pędzącego ponad 100km/h 
może nie koordynatorem ale jak powstanie rada klubu to ja chętnie radnym zostanę
a nie chcesz?
ravo napisał(a):a to ja muszę ?
a nie chcesz?
Ostatnio edytowano 14 cze 2012, 11:03 przez Bimbak, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrawiam, Tomek
Dominator napisał(a):A czy wspomniane kibelki będą umieszczone tak jak w zeszłym roku, tzn. min. gdzieś pod koniec toru na ćwiartkę?
No widziałem rano kilka wyścigów do tamtejszej mety

-
Fasola
Nie zaskakuje was atrakcyjność tych kibelków ... każdy o nie pyta?
W przyszłości na zlotach to pewnie żadnych konkurencji już nie będzie, tylko wszyscy przyjadą aby pooglądać toy-toy'e i oddać się wspólnej defakacji.
W przyszłości na zlotach to pewnie żadnych konkurencji już nie będzie, tylko wszyscy przyjadą aby pooglądać toy-toy'e i oddać się wspólnej defakacji.
Pozdrawiam, Tomek
ravo napisał(a):Kibelki są własnością toru i niestety nie mam wpływu gdzie będą ustawione
Zawsze możesz wykorzystać swój urok osobisty i poprosić aby ustawili je bliżej biwaku

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Trzecia opcja to wyslac kogos po zmroku, z odpowiednim strezeniem % we krwii na misje relokacji toalet 
nynuch76 napisał(a):Fasola napisał(a):faktycznie zbliża się koniec świata
koniec to będzie jak na zlot nie zawita "Pawcio"
No ja myślę że pojedzie, bo o kimś trzeba pisać we wątku odpowiedim

Pawcio kim on ... jest

-
GRU