Swobodne rozmowy i pytania
Waterlive napisał(a):
Z zestawienia podanego przez Ravo zajęte jest jak na razie ok 50 miejsc noclegowych. Masz dostęp do innych danych?
Andrzej podał ilość wszystkich osób nawet...wliczając te które nie zostają na imprezie sobotniej
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
malutka napisał(a):bo ja dopiero za 2tyg dostanę prawko, więc ciężko mi wpisać numer
Zajumali Ci wreszcie za jazdę po pijaku
-
Fasola
onyx napisał(a):Fasola napisał(a):malutka napisał(a):bo ja dopiero za 2tyg dostanę prawko, więc ciężko mi wpisać numer
Zajumali Ci wreszcie za jazdę po pijaku
Przecież to prawko na wózek sklepowy

Beny napisał(a):skończylaś 18l i pozwolili zdawaćmalutka napisał(a):...bo ja dopiero za 2tyg dostanę prawko, więc ciężko mi wpisać numer
Dokładnie
ravo napisał(a):Mała do końca zapisów
Czyli do 06.07 ? to powinnam dać radę

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
95 PLN – nocleg z soboty na niedzielę wraz z imprezą wieczorną i konkurencjami wieczornymi (limit około 120 osób, opłata za osobę).
Przykłady wyliczenia wysokości opłat:
przyjeżdżam sam na piątek, sobotę i niedzielę nie biorę udziału w konkurencjach lotniskowych ale startuje w rajdzie niedzielnym i konkurencjach rodzinnych: 50 + 95 = 145 PLN
Tu jest niescislosc – Co w przypadku przyjechania na sobote, spania we wlasnym domu i checi wystartowania w niedzielnym rajdzie?
BTW: a nie mozna sie rozbic z namiotem na lotnisku?
- Od: 12 cze 2012, 13:44
- Auto: MX5 CA18DET
Qbatron napisał(a):BTW: a nie mozna sie rozbic z namiotem na lotnisku?
Lotnisko mamy do soboty
Qbatron napisał(a):Tu jest niescislosc – Co w przypadku przyjechania na sobote, spania we wlasnym domu i checi wystartowania w niedzielnym rajdzie?
Nie mogę zrozumieć takiego podejścia.....chyba, że ktoś ma ważny powód...
-
Fasola
W tak wyjątkowej sytuacji
proszę policzyć jedynie opłatę za wjazd w sobotę czyli 50 zł
Odnośnie hamowni udało nam się dzięki lukiemu znaleźć firmę która zaproponuje nam w pełni profesjonalny pomiar na hamowni obciążeniowej mogącej obliczyć moc zarówno auta 4x4 jak i ze skrzynią automatyczną, był by to cały tir z osprzętem. Niestety potwierdzenie tego wraz z cenami będzie dopiero pod koniec czerwca.
Odnośnie hamowni udało nam się dzięki lukiemu znaleźć firmę która zaproponuje nam w pełni profesjonalny pomiar na hamowni obciążeniowej mogącej obliczyć moc zarówno auta 4x4 jak i ze skrzynią automatyczną, był by to cały tir z osprzętem. Niestety potwierdzenie tego wraz z cenami będzie dopiero pod koniec czerwca.
ravo napisał(a):moc zarówno auta 4x4 jak i ze skrzynią automatyczną, był by to cały tir z osprzętem. Niestety potwierdzenie tego wraz z cenami będzie dopiero pod koniec czerwca.
Jakoś nie wydaję mi się aby im się to opłacało... Dla kilku aut jakie będą chciały się " zmierzyć "
Oby było ich jak najwięcej...
-
GRU
100zł za profi pomiar to ok cena, ale przy całości wydatków na zlot raczej nie spodziewam sie wielu chętnych za tą cenę, popatrzmy, że nawet za 50zł jakoś tłumów nie było.
lukias81 napisał(a):w formie treningu dla nich niech będzie
Jak chcą to mogą za free trenować
- Od: 12 kwi 2009, 10:55
- Auto: 323F BJ 2.0 RF4F DiTD '01 Classic Red
Uwaga Uwaga 
mam prośbę do osób które się zapisały i są niepewne co do osób towarzyszących o to aby postarały się dać jak najszybciej odpowiedź co do obecności tych osób towarzyszących
robi się ciasno z noclegami w nie chciałabym żeby później wyszła jakaś lipa ... pod koniec tygodnia wstawię wstępną rozpiskę noclegów do której będzie można jeszcze zgłaszać zastrzeżenia
zostało około 19 miejsc noclegowych
1 pokój czteroosobowy nie "zabookowany" w ogóle
6 pokoi jednoosobowych
pozostałe 9 miejsc rozbite po innych pokojach, ale będę tak kombinowała, żeby nie rozdzielać par

mam prośbę do osób które się zapisały i są niepewne co do osób towarzyszących o to aby postarały się dać jak najszybciej odpowiedź co do obecności tych osób towarzyszących
zostało około 19 miejsc noclegowych
1 pokój czteroosobowy nie "zabookowany" w ogóle
6 pokoi jednoosobowych
pozostałe 9 miejsc rozbite po innych pokojach, ale będę tak kombinowała, żeby nie rozdzielać par
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02