Mi tez pewnie przyjdzie poczekać te 4 miesiące
Jaka wersje wybrałeś ?
www.mazdaspeed.pl
Piteremiter napisał(a):Straszna cisza nastała ? Humerus jak tam sprawa z szyba ?
Nikt nie widzi na horyzoncie statków z naszymi autami ?.
piotrriv napisał(a):Zerknij ciupinkę w prawo.
fowey111 napisał(a):Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy i tych oczekujacych. U mnie troche odmienna sytuacja samochod juz u dilera na doposazeniu a ja w kraju bede dopiero w lipcu (taka praca) , czas oczekiwania skracam sobie czytajac instrukcje sciagnieta z oficjalnej strony mazda/usa.Do zobaczenia na trasach
Markusfart napisał(a):Jeststoi na parkingu przejechalem pierwsze 100 km. Jechalem na tempomacie 90-100 km/h spalanie 7.8 l
Draconian napisał(a):fowey111 napisał(a):Witam wszystkich szczesliwych posiadaczy i tych oczekujacych. U mnie troche odmienna sytuacja samochod juz u dilera na doposazeniu a ja w kraju bede dopiero w lipcu (taka praca) , czas oczekiwania skracam sobie czytajac instrukcje sciagnieta z oficjalnej strony mazda/usa.Do zobaczenia na trasach
Witam,
Dzięki za podpowiedź z instrukcją. Też ściągnąłem i czytam chociaż Mazda dopiero do odbioru we wrześniu. Spotkamy się gdzieś na koszalińskich drogach
szatajoh napisał(a):Dzisaj dostalem wiadomosc od mojego dilera ze moje auto jest juz wyrodukowane czyli czeka w Hiroszimie na nastepny statek
Teoretycznie bede mial auto za 6 tygodni miesiac pozniej niz mialem obiecane
Paweł napisał(a):Poniżej krótki materiał z jazdy CX-5 w lekkim terenie. Nagrany spontanicznie podczas sesji zdjęciowej do klubowego testu. Przepraszam za amatorską jakość – poprawimy się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości