Nasze Modyfikacje
Radex napisał(a):u Ciebie ta dokładeczka ładnie pasuje i komponuje się stylistycznie ze zderzakiem (nie tak jak u kolegi w BJ gdzie mi się ona nie podobała)
przez te sprężyny zrobił Ci się negatyw? bo tak to wygląda na zdjęciu
bo ta jest dobrze przykrecona i dopasowana a tam kolega z bj sie niepostaral
- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
A jak Wam się podoba coś takiego?
Nie chodzi o środek bo wg mnie lekko przesadzone, jednak z środka ciekawy pomysł z podświetleniem klamek. I bardzo podoba się zewnętrzne oświetlenie, klamki i między drzwiami.
A jakie Wasze odczucia?
Nie chodzi o środek bo wg mnie lekko przesadzone, jednak z środka ciekawy pomysł z podświetleniem klamek. I bardzo podoba się zewnętrzne oświetlenie, klamki i między drzwiami.
A jakie Wasze odczucia?
Ja tak mam w swojej 
Radex napisał(a):u Ciebie ta dokładeczka ładnie pasuje i komponuje się stylistycznie ze zderzakiem (nie tak jak u kolegi w BJ gdzie mi się ona nie podobała)
przez te sprężyny zrobił Ci się negatyw? bo tak to wygląda na zdjęciu
Pierwsze zdjęcie jeszcze na starych sprężynach, na K.A.W. jest dobrze, negatywu nie ma
Pierwsza przymiarka i próba dopasowania lotki od Civic'a VIgeneracji. Myślałem, że wyrobi z szerokością ale trzeba będzie ją skrócić. Pasuje natomiast do kształtu dachu.

I teraz czy doprowadzić to do końca czy dać sobie spokój. Mam pewne obawy czy nie zwieśniacze sobie auta.
Pozdrawiam.

I teraz czy doprowadzić to do końca czy dać sobie spokój. Mam pewne obawy czy nie zwieśniacze sobie auta.
Pozdrawiam.
MAZDA ... To jest naprawdę ważne.
- Od: 20 sie 2004, 08:40
- Auto: 323F & 350Z
Daruj sobie 
Kaizen Sushi Racing Team Polub nasz FP :)
-
jarek.ZE
- Od: 25 lis 2008, 01:19
- Auto: Mazda MX-5 NA B6 '93
Była:
Mazda3 BM PE 120KM '14
Rajdowe Clio F7P '91
Mazda mx-3 EC KLZE '91
Subaru Impreza WRX MY05
Mazda6 GG AJ '04
Tak wygląda dopasowana od Civic'a VIg. Kontaktowałem się z właścicielem. Pomińcie tylny zderzak:

A jeśli to jest Zender czyli taka jak ma Palkerson to nieciekawie ona wygląda. Nadźgane tyle tych poprzeczek:

Pozdrawiam.

A jeśli to jest Zender czyli taka jak ma Palkerson to nieciekawie ona wygląda. Nadźgane tyle tych poprzeczek:

Pozdrawiam.
Rzeczywiście Ścigaczowi fajnie udało się dopasować lotkę ale w jakim aucie domyślnie była zamontowana trudno cokolwiek powiedzieć. Wracając jednak do tematu postanowiłem jednak założyć tą od Civic'a. Świetnie jest wykonana bo ma plastikową podbitkę pod spodem, światło stopu i spryskiwacz szyby. Automatycznie przedłuża dach i nie wydaje się przez to doklejona na siłę. Podciąłem rogi i je ponownie przeprofilowałem. Tak wygląda po lakierowaniu:
Jeśli jutro a właściwie dzisiaj uda mi się ją założyć postaram się wkleić zdjęcia całokształtu do swojego tematu. Nie ma to jak wystrugać sobie coś samemu.
Edit
Pierwsze foto po montażu. Później porobię lepsze zdjęcia. Panowie Zender się umywa tak mi się wydaje na pierwszy rzut oka.
Pozdrawiam.

Jeśli jutro a właściwie dzisiaj uda mi się ją założyć postaram się wkleić zdjęcia całokształtu do swojego tematu. Nie ma to jak wystrugać sobie coś samemu.
Edit
Pierwsze foto po montażu. Później porobię lepsze zdjęcia. Panowie Zender się umywa tak mi się wydaje na pierwszy rzut oka.

Pozdrawiam.
Wygląda elegancko
Jak bym miał dalej BG pewnie bym poszedł w twoje slady, jak juz przetrłeś szlak to pewnie ktoś jeszcze zrobi, bo pasuje
Teraz by się nadał spoiler zendera wyglądało by meeega.

o tym mówię

Teraz by się nadał spoiler zendera wyglądało by meeega.

o tym mówię
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
O właśnie taki spoiler jak na tej czerwonej mam do sprzedania
Zender to jest tak
?
http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=119872
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love MyHonda
323F V6 KF Mazdaspeed Touring Kit A-Spec
I Love My
- Od: 19 mar 2011, 20:00
- Auto: 323f BA Z5->323f BA KF V6
seba323f napisał(a):jarek.ZE napisał(a):
Daruj sobie
x2
Tutaj tylko i wyłącznie pasowałaby lotka Zendera.
x3
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA