Mazda6 (GG / GY) – Szybkie pytania – WAŻNA INFORMACJA, STR.313
rewelacja, daj link na sklep...
- Od: 1 mar 2011, 17:51
- Auto: Mazda CX-5 2.0 SKY-G 160 KM AWD MT SkyPASSION 2015r.
moment...
to jest lampa z zenonami... (HID) i postojowkami jako niby ledowe, ale na zdjeciu swietlowka i ledy...
te ledy nie sa swiatlami dziennymi... DRL
to jest lampa z zenonami... (HID) i postojowkami jako niby ledowe, ale na zdjeciu swietlowka i ledy...
te ledy nie sa swiatlami dziennymi... DRL
Moim zdaniem listwa jest dziennymi. Ewentualnie listwa + angel eye. Poza tym, dlaczego twierdzisz, że zenonami? Skoro lampa przeznaczona dla HIDów i z pewnością posiadająca homologację (z pewnością nie polską
)?
Witam! Mam pytanie trochę z innej beczki, chodzi mi o to czy w samochodzie z niemontowanym fabrycznie zestawem nagłośnienia BOSE,można założyć wzmacniacz i subofer montowany w autach posiadających to oryginalnie, dodam ,że kostkę w bagażniku do podpięcia suba posiadam, lecz nie ma w niej prądu jak i pod siedzeniem kierowcy jest kostka do podpięcia wzmacniacza?? dzięki za pomoc
Mazda 6 2004r. 89kW 2.0
dobrzyn22 napisał(a):oczywiście że można..więcej znajdziesz w dziale CA
Tak wiem czytałem i zdania bywają różne jednym działa drugim nie...
Czyli jak podepne wzmacniacz i subofer do tych wtyczek to powinno mi wszystko działać? bo narazie nie ma prądu w tej wtyczce w bagazniku wiec nie wiem jak to działa
Mazda 6 2004r. 89kW 2.0
seba1177 napisał(a):Tak wiem czytałem i zdania bywają różne jednym działa drugim nie...
i nikt nie da Tobie gwarancji, ze bedzie dzialac u ciebie... dopoki sam tego nie polaczysz...
ps. dlatego wlasnie takie tematy sa w dziale Car Audio...

taak, ale chciałbym się chociaż trochę upewnić, czy jak nie tak to inaczej da się to podpiąć, bo wpieprzyć w te rzeczy koło 500zł, to jest prosto gorzej... jeżeli później na nic mi się to nie przyda... dlatego też wole popytać w różnych miejscach
Edit:
A mam jeszcze jedno pytanie czy ta kostka znajdująca się koło ręcznego jak sciągniemy ten schowek a napoje to jest do podłączenia wzmacniacza i czy po odkręceniu radia z jego lewej strony co jest kostka "u mnie pusta" nie mam tam nic wpięte mogę tam podpiąc głosniki czy to jest miejsce na cos innego??
Edit:
A mam jeszcze jedno pytanie czy ta kostka znajdująca się koło ręcznego jak sciągniemy ten schowek a napoje to jest do podłączenia wzmacniacza i czy po odkręceniu radia z jego lewej strony co jest kostka "u mnie pusta" nie mam tam nic wpięte mogę tam podpiąc głosniki czy to jest miejsce na cos innego??
Ostatnio edytowano 9 cze 2012, 22:51 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz
Powód: prosze zawsze edytowac swoj post...
Powód: prosze zawsze edytowac swoj post...
Mazda 6 2004r. 89kW 2.0
seba1177 napisał(a):czy po odkręceniu radia z jego lewej strony co jest kostka "u mnie pusta" nie mam tam nic wpięte mogę tam podpiąc głosniki czy to jest miejsce na cos innego??
to jest chyba na zmieniarkę gniazdo...
Panowie, mam pytanie. Zastanawiam się nad zakupem Mazdy 6 z silnikiem benzynowym 2.0. Szukałem na forum, ale niestety nie znalazłem. Czym jest jakaś różnica pomiędzy silnikiem 2.0 w przedlifcie a 2.0 w polifcie? Jest różnica w mocy, a czy są jakieś różnice konstrukcyjne? No i jak z awaryjnością obu jednostek? Z tego co czytałem, to przedlift jest bezawaryjny, a w polifcie są zmienne fazy rozrządu (ale użytkownik który to pisał chyba nie miał pewności). Dodam, że zamierzam zamontować gaz – ewentualną konfigurację już znalazłem na forum 
zagiell napisał(a):Zastanawiam się nad zakupem Mazdy 6 z silnikiem benzynowym 2.0

zagiell napisał(a):jakaś różnica pomiędzy silnikiem 2.0 w przedlifcie a 2.0 w polifcie?
zagiell napisał(a):w polifcie są zmienne fazy rozrządu
i emisja spalin... tak wazna w Europie
zagiell napisał(a):Dodam, że zamierzam zamontować gaz
zapraszam do dzialu LPG ...
eszo67 napisał(a): czy zderzak tylny z polifta pasuje do przedlifta
moze sam poszukasz?
viewtopic.php?f=60&t=70429&hilit=zderzak
`
Ostatnio edytowano 5 mar 2013, 12:15 przez Realowiec-R7, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 19 gru 2011, 18:45
- Auto: 2.0 16V (141KM)
leppy napisał(a):Czym różnią się te silniki i który jest lepszy?
zapraszam do opisu modelu i opinii...
Realowiec-R7 napisał(a):co myslicie o klockach do madzi
witam... sa tematy o polecanych klackach i tarczach... prosze poszukac...
Witam potrzebuje waszej pomocy bo nie wiem do czego służy jeden przycisk w 6 kombi jest koło regulacji podświetlenia zegarów nie orginalny ale za to po jego włączeniu auto dostaje tak jakby 2 silnik ciągnie jak szalona jest to dizel po wyłączeniu auto słabnie od czego to może być 
podczas jazdy obroty 3k po wciśnięciu tego przycisku obroty spadają do 2.3k i zaczyna przyspieszać jak szalona i trochę zaczyna gwizdać wyć tak jakby była automatyczna skrzynia biegów próba robiona na 5 biegu
rok pro. 2005 kombi sport 2.0
dziękuje za pomoc
Jeśli nie ten dział to przepraszam ale jestem nowy
podczas jazdy obroty 3k po wciśnięciu tego przycisku obroty spadają do 2.3k i zaczyna przyspieszać jak szalona i trochę zaczyna gwizdać wyć tak jakby była automatyczna skrzynia biegów próba robiona na 5 biegu
rok pro. 2005 kombi sport 2.0
dziękuje za pomoc
Jeśli nie ten dział to przepraszam ale jestem nowy
- Od: 13 cze 2012, 16:37
- Auto: Alfa 147