WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
I ja dziś nie dotrę....schylałem się po torbę z zakupami i coś mi w kolanie pykło
ledwo łażę
Być może to coś związanego z sobotnim meczem jak jeden kosynier mnie zahaczył
Fak
Być może to coś związanego z sobotnim meczem jak jeden kosynier mnie zahaczył

Fak

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Ja zaś wróciłem dopiero z objazdówy Pułtusk-Sierpc-Warszawa
Więc miłego spotowania
Więc miłego spotowania
Waterlive napisał(a):Kameralnie, sympatycznie, niestety kalorycznie
Dzięki i do następnego.
Również dziękuję i do następnego (wtedy to już chyba na piwku i przy meczu )
Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
Stara Praga raczej odpada. Pierwsza rzecz to to że ostatni spot był po praskiej stronie a druga że większość może mieć problem z przedostaniem się w te miejsce. Tym bardziej że jest ono w okolicach stadionu
Myślałem bardziej o Bibliotece Narodowej na Al. Niepodległości. Jest tam parking zeby sobie postać i pogadać a i przy okazji jak ktos ma chęć luknąć w mecz to knajpa też jest.
Co Wy na to ?
Myślałem bardziej o Bibliotece Narodowej na Al. Niepodległości. Jest tam parking zeby sobie postać i pogadać a i przy okazji jak ktos ma chęć luknąć w mecz to knajpa też jest.
Co Wy na to ?
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Myślałem bardziej o Bibliotece Narodowej na Al. Niepodległości. Jest tam parking zeby sobie postać i pogadać a i przy okazji jak ktos ma chęć luknąć w mecz to knajpa też jest.
Co Wy na to ?
jestem za

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Kto się jutro wybiera?
Jeśli tylko Malutka, to jadę
Jeśli mają być dwie kolejne osoby towarzyszące to chyba odpuszczam
Przy większej frekwencji jeszcze się zastanowię
Szkoda, że nie mamy miejscówki z dostępem do prądu na świeżym powietrzu. Zabrał bym projektor i duży ekran. Można by kibicować mazdowo na parkingu
Jeśli tylko Malutka, to jadę

Jeśli mają być dwie kolejne osoby towarzyszące to chyba odpuszczam
Przy większej frekwencji jeszcze się zastanowię
Szkoda, że nie mamy miejscówki z dostępem do prądu na świeżym powietrzu. Zabrał bym projektor i duży ekran. Można by kibicować mazdowo na parkingu
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Ja odpuszczam
lukam mecza.
Kiedyś z kolegą podłączyliśmy magnetofon Kasprzak pod zwykłą blaszaną latarnię – dwie dziurki idealnie pasowały do wtyczki
bynajmniej nie było to do tego przeznaczone 
Waterlive napisał(a):Szkoda, że nie mamy miejscówki z dostępem do prądu na świeżym powietrzu. Zabrał bym projektor i duży ekran. Można by kibicować mazdowo na parkingu
Kiedyś z kolegą podłączyliśmy magnetofon Kasprzak pod zwykłą blaszaną latarnię – dwie dziurki idealnie pasowały do wtyczki

Wysłane z poczty w Radzyminie
gromaciek napisał(a):Ciekawy jestem frekwencji![]()
No to i ja się pojawię, dawno mnie nie było praca żyć nie dawała od rana do nocy.
..::Boost::..
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
Były GD 2.2i GLX Ultra 91r., GW 2,0 Diesel po FL silver 01r.,GY 2.0 Diesel po FL 07r. (black)
Są GW 2.0 Diesel po FL black devil (JMZGW...666) 01r. & GY 2.0 Diesel po FL 07r. (strato blue)
Będą... Mazdy oczywiście :)
>>>Mazda or Nothing<<<
- Od: 6 kwi 2005, 18:09
- Auto: GY 2.0 MZR-CD 143/174KM po FL 07r.