Tubi napisał(a):Dojechaliście bez problemów?
Tak, ale hamulce są do roboty, za ciężko pedał chodzi.
Sprzęgło też ciężkawo, kiedy wymieniałeś płyn i na jaki?
Jaki model jest tego stiga?
www.mazdaspeed.pl
Tubi napisał(a):Dojechaliście bez problemów?
rclmati napisał(a):Według VINu nie mam świateł przeciwmgłowych ale za to mam podgrzewane lusterka. W rzeczywistości jest na odwrót. Możliwe, że jest włożona instalacja czy błąd na stronie?
kamil6423 napisał(a):rclmati napisał(a):Według VINu nie mam świateł przeciwmgłowych ale za to mam podgrzewane lusterka. W rzeczywistości jest na odwrót. Możliwe, że jest włożona instalacja czy błąd na stronie?
Podgrzewanie lusterek jest razem z podgrzewaniem tylnej szyby, więc raczej to masz. A halogeny ktoś zapewne włożył, sam niedawno to zrobiłem.
rclmati napisał(a):Według VINu nie mam świateł przeciwmgłowych ale za to mam podgrzewane lusterka. W rzeczywistości jest na odwrót. Możliwe, że jest włożona instalacja czy błąd na stronie?
deejay27 napisał(a):rclmati napisał(a):Według VINu nie mam świateł przeciwmgłowych ale za to mam podgrzewane lusterka. W rzeczywistości jest na odwrót. Możliwe, że jest włożona instalacja czy błąd na stronie?
Podgrzewane lusterka masz napewno, a halogeny mogły byc dołożone bo w okolicach akumulatora jest wiązka kabli które są od halogenow ale w oryginale tak nie było ,i u innych ludzie też nie widziałem tego choc halogeny mieli w aucie.
Siw-y napisał(a):Znam te tematy, tył to znalazłem, że pasuje, natomiast o przodzie nic.Tubi napisał(a):Dojechaliście bez problemów?
Tak, ale hamulce są do roboty, za ciężko pedał chodzi.
Sprzęgło też ciężkawo, kiedy wymieniałeś płyn i na jaki?
Jaki model jest tego stiga?
Siw-y napisał(a):Czy wszystkie xedy mają niesymetryczne lusterka?
sq2jul napisał(a):Siw-y napisał(a):Czy wszystkie xedy mają niesymetryczne lusterka?
Tak.
Siw-y napisał(a):lewe jakoś bardziej powiększa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości
Moderatorzy 6 / 626 / MX-6 / Xedos 6