jezeli tak, to czy zdajesz sobie ile takie wyposazenie kosztuje?
www.mazdaspeed.pl
Wojtek napisał(a):...(moje auto nie nadaje sie na takie pokazy... nie mam modow... i w ogole... )
karol napisał(a):Wojtek rok temu chyba inne miales podejscie![]()
![]()
Wojtek napisał(a):ehehe... po prostu nasladowalem ciebie...
Wojtek napisał(a):jezeli to byl "oficjalny" warsztat, to musi miec ubezpieczenie... no cos ty... czy wszystkie jego narzedzia tez poszly?![]()
jezeli tak, to czy zdajesz sobie ile takie wyposazenie kosztuje?
karol napisał(a):EEEE warsztaty w UK ( czytaj warsztaty nie serwisy) to bieda z nedza podstawowe narzedzia migomat sprezarka mysle ze nie wiecej jak 5-8 kola funa. Z drugiej strony nie chce mi sie wierzyc ze ktos sie rzucil na jakies tam smieszne narzedzia gdzie w UK jest naprawde duzo sprzetu do ogarniecia za mega wieksze kwoty. Chyba ze sam wlasciciel sie obrobil ( czeste w Uk ) to co innego
Szkoda BMW bo wygladalo jak newka a ubezpieczalnia chyba bedzie ci wyceniac auto poprzez autotradera a nie po tym co napisales na polisie czy tak nie jest???
Marianek napisał(a):Witam panowie i panie
Dziękując za oddane glosy w pierwszej turze ,proszę o wsparcie nas czyli Karola i mnie w drugiej turze
memberlist.php?mode=group
Dziękuje i Pozdrawiam
karol napisał(a):Adrian powiem ci ze jeseli gosc tak zostawial auta z kluczykami w stacyjce tzn ze jest poprostu nieodpowiedzialny![]()
![]()
Na tym warsztacie co ja robilem madzie gosc ma alarm + codziennie zabiera wsyzstkie kluczyki laptopy i kompy od aut...
Co ci powiedziala ubezpieczalnia
karol napisał(a):Panowie wybiera sie ktos na JapShow 17 czerwca??
piotrekkk1985 napisał(a):Panowie potrzebuje kompresora
karol napisał(a):Ja mam peknieta rurkie od klimy ale chyba nawet nie bede naprawial. Szkoda mi troche zdrowia i stawow na klime
Aczkolwiek milo sie stoi w korkach
digital123 napisał(a):dzisiejsze wyniki moich prac nad Mazdą:
digital123 napisał(a):Udało mi się dziś kupić olej Castrol magnatec 5w30 A1 dla Mazdy 4L za 17.50
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd