Kulturystyka/lekkoatletyka – ćwiczenia, porady, dieta
eee widoczne efekty to i u mnie były. Jasne, że nie jak u kulturysty, ale różnicę i widać, i czuć. Poza tym każdy ruch jest lepszy niż jego całkowity brak, więc teraz robię sobie czasem serię dla samej przyjemności 
Ja robię A6W żeby wzmocnić brzuch. Nie liczę na 6-cio paki. Odchudzam się swoją drogą ale i też co drugi dzień ćwiczę i biegam (jak jest pogoda i się chce). Chciałbym utrzymać wagę ok. 83 kg ale zamienić tłuszczyk na mięśnie i będzie spoko.
Radex napisał(a):no i dobrze by było przed a6w wzmocnić także plecy które dostają też popodczas ćwiczeń.
Ja kiedyś, dawno, dawno temu, robiłem weidera. Zakończyłem w okolicach 30 dnia bo plecy nie wytrzymywały. Tak mi się plecy spinały, że masakra. Tylko wówczas to był pierwszy i jedyny wysiłek fizyczny jakiego moje ciało doznało od dłuuugiego czasu
Seraf napisał(a):Ja robię A6W żeby wzmocnić brzuch. Nie liczę na 6-cio paki. Odchudzam się swoją drogą ale i też co drugi dzień ćwiczę i biegam (jak jest pogoda i się chce). Chciałbym utrzymać wagę ok. 83 kg ale zamienić tłuszczyk na mięśnie i będzie spoko.
to 6w marnujesz tylko czas wystarczy kilka pompek z rana wieczorem kilka brzuszkow np 3x15 i beda napewno lepsze efekty jak po 6w
Ja ostatnio zrzucilem 14kg bez ani jednego treningu cardio 4x45min przez tydzien treningu brzuch dwa razy w tyg i 6 pak jest caly czas
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
a ten na tym drazku robi magie

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0
mój znajomy, uczy wf, pow.ze nie ma sensu pakować się w a6w , ale lepiej coś innego porobić.
Zwykłe regularne ćwiczenia i dieta czynią cuda
A idzie wiosna, więc można pograć w kosza, siatkę, rower, basen, aktywności nie brakuje.
pozdrowienia
Zwykłe regularne ćwiczenia i dieta czynią cuda
A idzie wiosna, więc można pograć w kosza, siatkę, rower, basen, aktywności nie brakuje.
pozdrowienia

-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Zwykłe regularne ćwiczenia i dieta czynią cuda
no ale to zupełnie dwie różne rzeczy. a6w powinna być właśnie robiona po wstępnym zniwelowaniu tłuszczu jeśli chcemy zrobić sześciopaka.
niektórzy po prostu żyją w przeświadczeniu że nagle z mięśnia piwnego zrobią idealny kaloryfer dzięki a6w
Radex napisał(a):niektórzy po prostu żyją w przeświadczeniu że nagle z mięśnia piwnego zrobią idealny kaloryfer dzięki a6w
Na pewno nie zrobią za szybko, brzuch akurat jest najcięższą partią ciała do wyćwiczenia.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Radex napisał(a):to Ty na siłowni?
Jak bym był dziewczyną numer 3 to bym z łóżka nie wychodził tylko bym się non stop masturbował

U mnie jak zwykle w okresie wyższych temperatur wszystko spada bo spożycie alkoholu rośnie. Ale nie ma się co łamać – zaraz jesień i będziemy robić formę na późną zimę

- Od: 26 wrz 2010, 12:12
- Auto: mazda 323f '99 2,0 ditd sport edition
viewtopic.php?f=312&t=106621&start=0