Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012

Zapisy, wydarzenia, akcje społeczne i konkursy, czyli społeczność MazdaSpeed w akcji.

Postprzez Lulka » 31 maja 2012, 18:17

kolumnę będą prowadzić motocykliści, i prosiłabym żeby jechać zgodnie z ich prowadzeniem :D

pamiętajcie że priorytetem jest bezpieczeństwo dzieci :D

czy osoby które deklarują się że odbiorą dzieci z Jaktorowskiej będą też moby je potem odstawić na Jaktorowską?

moja propozycja trasy to :

motocykliści już mają zaplanowaną trasę :D

btw kolumna z dzieciakami powinna jechać prawym pasem,i nie rozwijać zbyt dużych prędkości :) pamiętajcie że będzie was około 10 samochodów dobrze by było żeby chociaż 3 miały CB ( pierwszy,jakiś w środku i ostatni- zamykający) :D
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez nell8 » 31 maja 2012, 18:32

cedros79 napisał(a):Kto mieszka w okolicach Woli i jedzie na UMDD?

Ja :D Info wysłałam Ci na PW <czytaj>
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez kacha » 31 maja 2012, 19:22

[quote="Lulka"]

czy osoby które deklarują się że odbiorą dzieci z Jaktorowskiej będą też moby je potem odstawić na Jaktorowską?

Ja jestem wolna cały dzień, więc zawinę w obie strony bez problemu.
Forumowicz

Od: 7 kwi 2011, 15:36
Auto: Hyundai i30
MZ TS 250/1 30-letnia

Postprzez mich553 » 31 maja 2012, 19:56

wITAM dWIE SPRAWY- CZY ZNAJDZIĘ SIĘ KILKA WOLNYCH SŁUPKÓW NA JAKIŚ TOR PRZESZKÓD I CZY TAM NA MIEJSCU BEDZIE JAKIEŚ 200-300 METRÓW PROSTEJ DROGI.
MAM DWA MINI SĆIGACZE I TAK POMYŚLAŁEM ZE JAKIĘŚ ZAWODY URZADZIĆ DLA DZIECIAKÓ <czarodziej> JAK DOBRZE PÓJDZIE TO ZAŁATWIE I 3GO SCIGACZA.
POPROSZĘ O OPINIE ODNOŚNIE TEGO POMYŚŁU.Z CHĘCIĄ PRZYŁOCZYŁBYM SIĘ DO KOLUMNY W SOBOTĘ JESLI MOŻNA DWOMA AUTAMI (JEDEN DO MALOWANIA TAK JAK OBIECAŁĘM HI)
INFO NA PRIV
POZDRAWIAM 4ALL
jeśli się pomysł podoba to przyda się jeszcze jeden kask bo ją mam <czarodziej> tylko jeden
Ostatnio edytowano 31 maja 2012, 20:20 przez mich553, łącznie edytowano 1 raz
CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
Forumowicz

Od: 18 maja 2012, 12:34
Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG

Postprzez sylwia323F » 31 maja 2012, 20:17

Cześć przyjedziemy z Maćkiem przekazać prezent dla dzieciaków :)
Forumowicz

Od: 6 cze 2010, 18:20
Auto: jest: Mazda 3 BM 2014r.,
Opel Speedster Piwa,
było: Mazda 323 F 1,3 1999r.,
Citroen C2 1,6l VTS 2006r. Piwa:–)

Postprzez AmRoZ » 31 maja 2012, 20:25

Myślę że kawałek miejsca się tam znajdzie jak motory przestaną już jeździć oraz mx5-tki zrobimy mały tor przeszkód dla mini autek myślę bez problemu ... do bagażnika zawsze można schować jeśli dzieciaki za bardzo prawdziwymi rajdówkami nie będą zajęte :) to odpalimy ja jestem na tak ...
Obrazek
Forumowicz

Od: 30 kwi 2008, 13:28
Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'

Postprzez kacha » 31 maja 2012, 20:27

mich553 napisał(a):jeśli się pomysł podoba to przyda się jeszcze jeden kask bo ją mam <czarodziej> tylko jeden

Mogę zabrać i kask, mam XS więc powinien pasować. :D
Forumowicz

MZ TS 250/1 30-letnia

Postprzez mich553 » 31 maja 2012, 21:36

super jesli możesz to zabiesz na wszelki wielki wypadek ten kask
<czarodziej> <czarodziej>
HHMMMMMMM MAM JEDNO MAŁE PYTANKO- MIANOWICIE DO KTÓREJ MOŻE TRWAĆ TA IMPREZA DLA DZIECI?????????????????????ORIENTUJE SIĘ KTOŚ TAK MNIEJ WIĘCEJ.
CZASEM GŁUPIE POMYSŁY SĄ NAJLEPSZE :) :) :) :) :)
Forumowicz

Od: 18 maja 2012, 12:34
Auto: Mazda 323 90r. 1.6 BG

Postprzez LookR » 31 maja 2012, 21:55

mich553 napisał(a):super jesli możesz to zabiesz na wszelki wielki wypadek ten kask
<czarodziej> <czarodziej>
HHMMMMMMM MAM JEDNO MAŁE PYTANKO- MIANOWICIE DO KTÓREJ MOŻE TRWAĆ TA IMPREZA DLA DZIECI?????????????????????ORIENTUJE SIĘ KTOŚ TAK MNIEJ WIĘCEJ.

zapewne 17.00 może 18.00
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Forumowicz

Od: 8 lis 2009, 23:41
Auto: M3

Postprzez mcmorik » 1 cze 2012, 00:34

kacha napisał(a):czy osoby które deklarują się że odbiorą dzieci z Jaktorowskiej będą też moby je potem odstawić na Jaktorowską?

hee mam nadzieje ze tak bedzie ;)

Jeśli chodzi o transport sprawa chyba bedzie jasna juz wstepnie ustalone mam z dyr
wychodzi na to że bedziemy mieli 30 dzieciakow + 8 osób doroslych z przyczyn domowo dzieckowych ;) choc wszystko może sie okazac w sobote czy zmian nie bedzie
tak wiec mamy busa odemnie w który siądzie 6 dzieci i kierowca (wchowawca)
bos odemnie załatwiony 7dzieciakow + wychowawca
bus z MS 5dzieci + wychowawca
2samochody prywatne z wychowawcami czyli 8 dzieciaków
czyli z moich wyliczeń potrzebne będa 3samochody napewno
proponuje żeby 5os od nas sie zdeklarowalo z samochodami co na bank bedą :) w obie strony ;) aaaa cała reszta ktora ma ochote jechać to też zapraszam :D na Jaktorowska
aaaa i jeszcze bedziemy mieli do zabrania napoje i to co dziś kupiliśmy z Nell na zakupach

gutek_wrb napisał(a):Towarowa-Raszyńska-Wawelska aż do zjazdu Armii Ludowej następnie,
Czerniakowska-Powśinska aż do Przyczółkowa i Drewny w Konstancinie.

trasa jest ok o takiej samej myslalem ;) dogadamy z motocyklistami ale dzis mowilem jednemu z nich wlasnie o takiej ;)

mich553 napisał(a):MAM DWA MINI SĆIGACZE I TAK POMYŚLAŁEM ZE JAKIĘŚ ZAWODY URZADZIĆ DLA DZIECIAKÓ JAK DOBRZE PÓJDZIE TO ZAŁATWIE I 3GO SCIGACZA.

pamietajcie o wszystkich dodatkowych atrakcjach żeby zapewnic obsluge przy nich wiec osoby proponujace zeby sobie kogoś przytulily do pomocy zeby zapewnić bezpieczenstwo przy konkurencji i zabawie :P zeby moja dyr nie dostała zawału hahaha bo po zeszlorocznej imp mysli ze może być grubo :P
a miewjsca na moje oko bedzie poddostatniem ;) na wszystko jesli bedze tylko pogoda w miare ;) taka jak zamowilismy ;)

Lulka napisał(a):btw kolumna z dzieciakami powinna jechać prawym pasem,i nie rozwijać zbyt dużych prędkości pamiętajcie że będzie was około 10 samochodów dobrze by było żeby chociaż 3 miały CB ( pierwszy,jakiś w środku i ostatni- zamykający)

bardzo dobry pomysł ... popieram ...
A moze ktos ma wtyczki w policji ... w konstancinie to byśmy poinformowali okolicznych miskow
:D to była prosba dyr bo po zeszlorocznej akcji chyba wie ze moze być grubo hahaha

nell8 napisał(a):Poprawka! Nie jutro tylko DZISIAJ o 20.00 z Cafe66 odbieram kaskę od Shadows'ów,

noo i sie stalo ;) bylismy odebralismy i napije kupilismy ;) fotorelacja z zakupami itp bedzie pozniej ;)

TUW Biura Regionalnego w Warszawie przy ul. Szlenkierów 1.
jeszcze zaproponowalo że dla osób zainteresowanych ubepieczeniami na chasło Usmiech Mazdy Dla dzieciaków beda robili specjalne oferty :D info moge udzielic na miejscu a i z gadzetów dali wszystko co mieli na stanie ;) beda nagrody za uczestnictwo :)
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez nell8 » 1 cze 2012, 01:35

mich553 napisał(a):Z CHĘCIĄ PRZYŁOCZYŁBYM SIĘ DO KOLUMNY W SOBOTĘ

Jeśli to możliwe to fajniej by było gdybyś wcześniej przyjechał do Konstancina, żeby samochód do malowania już stał jak Dzieciaki przyjadą :) Ja tam będę od ok.9.00-9.30. Skąd jedziesz? Może zrobimy mini kolumnę? :> Wysłałam Ci na PW kontakt do siebie <czytaj> :D

mich553 napisał(a):POPROSZĘ O OPINIE ODNOŚNIE TEGO POMYŚŁU

<spoko> <spoko> <spoko> Im więcej atrakcji tym lepiej, miejsce się zawsze znajdzie <czarodziej>

mich553 napisał(a):CZY ZNAJDZIĘ SIĘ KILKA WOLNYCH SŁUPKÓW

Lulu mówiła, że będzie miała słupki, a do tego Karola też pewnie weźmie jakieś ze sobą, więc na pewno będą :)

Luker81 napisał(a):zapewne 17.00 może 18.00

Potwierdzam <spoko>

mcmorik napisał(a):napoje i to co dziś kupiliśmy z Nell na zakupach

Kupiliśmy ok. 130 l, więc chyba wystarczy :D A potem jeszcze odebraliśmy paczkę od kolegi cedrosa79 – słodycze, komisy i... drukarka <spoko> MEGA dziękiiii cedros !! <jupi> <jupi> <jupi>

mcmorik napisał(a):pamietajcie o wszystkich dodatkowych atrakcjach żeby zapewnic obsluge

Mamy z riśtą przynajmniej 4 osoby do pomocy, więc spokojnie wszystko da się ogarnąć <czarodziej>

Mam tylko pytanie a propos zakupów – o której się spotykamy i gdzie ?? <co?>
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez AmRoZ » 1 cze 2012, 07:25

;( trzeba chyba dzisiaj całą noc modlić się o pogodę ... bo jak będzie taka jak dziś za oknem to będziemy w czarnej d.... ;( ze wszystkim

Co do dzisiejszych zakupów kończę robotę o 15.30 o 16 w domu więc po 16-stej jestem do Waszej dyspozycji jeśli chodzi o zakupy. Tylko proszę w tym roku nie wymyślcie żeby gdzieś do M1 do Marek jechać :)
Obrazek
Forumowicz

Postprzez mcmorik » 1 cze 2012, 08:30

AmRoZ napisał(a):;( trzeba chyba dzisiaj całą noc modlić się o pogodę ... bo jak będzie taka jak dziś za oknem to będziemy w czarnej d.... ;( ze wszystkim

Nell skontaktuj sie z dyr w Konstancinie co proponuje w razie niepogody ? i jak to mówił z nagłośnieniem...
czy ktoś weźmie ze sobą lapka z muzą ??

i AmRoZ ma racje módlmy się żeby chociaż deszcz nie padał – może ktoś zna zaklinacza pogody .... albo ma wtyki tam na górze żeby na czas imprezy chociaż nie padało :|
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Lulka » 1 cze 2012, 08:38

słupków nie będę miała bo nie będę w grodzisku., poza tym kombiak jest zapakowany gadżetami dla dziecikaów a jeszcze dziś odbieram 2 paczki ...

co do pogody to mam nadzieję że nie będzie padać ... może być pochmurno ale bez deszczu i oby tak było :)

ja do sklepu dziś to mogę dopiero koło 20 się wybrać
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez DEVIL » 1 cze 2012, 08:44

Witam
Co do pytania o odwózkę osób po południu to uważam , że jeśli ktoś deklaruje się na transport to : od początku do końca hehe , ja napewno od rana do końca więc spokojnie 6 osób zabieram :)
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
Forumowicz

Od: 23 mar 2005, 16:42
Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2

Postprzez Lulka » 1 cze 2012, 10:46

przez Wawelską do Czerniakowskiej trochę bez sensu, dużo świateł etc

lepiej solidarności do Wisłostrady i potem lecicie cały czas prosto do samego Konstancina :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez kacha » 1 cze 2012, 10:59

AmRoZ napisał(a):;( trzeba chyba dzisiaj całą noc modlić się o pogodę ... bo jak będzie taka jak dziś za oknem to będziemy w czarnej d.... ;( ze wszystkim

Pogodynka mówi, że będzie pochmurno, ale bez deszczu no i temp. coś jak dzisiaj.
To chyba pocieszające.

Co do dzisiejszych zakupów kończę robotę o 15.30 o 16 w domu więc po 16-stej jestem do Waszej dyspozycji jeśli chodzi o zakupy. Tylko proszę w tym roku nie wymyślcie żeby gdzieś do M1 do Marek jechać :)

Przypominam, że 5 kg kiełbasy posiadam.
Forumowicz

MZ TS 250/1 30-letnia

Postprzez Szalotka » 1 cze 2012, 11:07

mcmorik napisał(a):albo ma wtyki tam na górze żeby na czas imprezy chociaż nie padało :|

Wystosowałem maila w tej sprawie :D

Co do piłki nożnej :

1. gromaciek
2. Mazd Max
3. syn Mazd Maxa (gościnnie jako bramkarz)
4. CezaR83
5. AmRoZ
6. emson85 (prawdopodobnie TAK)
7. Jarod_WWL
8. blanki – klubowicz z Shadow

Jurastkd – odpada (przygotowania do zawodów)
kajzera – odpada (szkolenie)
Trolix – odpada (sprawy osobiste)
arjot – odpada (dostępny dopiero od 4.06.2012)

Czekam jeszcze na odzew od :
– kieszona
– Marcin ( Pycia )

Jak ktoś chce dołączyć do nas na mecz z DD to serdecznie zapraszamy. Dobrze mieć ze soba białą koszulkę :)
Speed / Luker81 może Wy ? Kiedyś graliście z nami :)
Szalotka

Postprzez Lulka » 1 cze 2012, 11:26

kacha bierz ta kiełbaskę :D przyda się :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez AmRoZ » 1 cze 2012, 11:44

Swoją drogą co musimy jeszcze kupić ? :D bo z tego co widzę bardzo dużo rzeczy już mamy ... ja po 15-stej sprawdzę tą kartkę jak wrócę do domu co tam było
Obrazek
Forumowicz