kacha napisał(a):czy osoby które deklarują się że odbiorą dzieci z Jaktorowskiej będą też moby je potem odstawić na Jaktorowską?
hee mam nadzieje ze tak bedzie
Jeśli chodzi o transport sprawa chyba bedzie jasna juz wstepnie ustalone mam z dyr
wychodzi na to że bedziemy mieli 30 dzieciakow + 8 osób doroslych z przyczyn domowo dzieckowych

choc wszystko może sie okazac w sobote czy zmian nie bedzie
tak wiec mamy busa odemnie w który siądzie 6 dzieci i kierowca (wchowawca)
bos odemnie załatwiony 7dzieciakow + wychowawca
bus z MS 5dzieci + wychowawca
2samochody prywatne z wychowawcami czyli 8 dzieciaków
czyli z moich wyliczeń potrzebne będa 3samochody napewno
proponuje żeby 5os od nas sie zdeklarowalo z samochodami co na bank bedą
w obie strony
aaaa cała reszta ktora ma ochote jechać to też zapraszam

na Jaktorowska
aaaa i jeszcze bedziemy mieli do zabrania napoje i to co dziś kupiliśmy z
Nell na zakupach
gutek_wrb napisał(a):Towarowa-Raszyńska-Wawelska aż do zjazdu Armii Ludowej następnie,
Czerniakowska-Powśinska aż do Przyczółkowa i Drewny w Konstancinie.
trasa jest ok o takiej samej myslalem

dogadamy z motocyklistami ale dzis mowilem jednemu z nich wlasnie o takiej
mich553 napisał(a):MAM DWA MINI SĆIGACZE I TAK POMYŚLAŁEM ZE JAKIĘŚ ZAWODY URZADZIĆ DLA DZIECIAKÓ JAK DOBRZE PÓJDZIE TO ZAŁATWIE I 3GO SCIGACZA.
pamietajcie o wszystkich dodatkowych atrakcjach żeby zapewnic obsluge przy nich wiec osoby proponujace zeby sobie kogoś przytulily do pomocy zeby zapewnić bezpieczenstwo przy konkurencji i zabawie

zeby moja dyr nie dostała zawału

bo po zeszlorocznej imp mysli ze może być grubo
a miewjsca na moje oko bedzie poddostatniem

na wszystko jesli bedze tylko pogoda w miare

taka jak zamowilismy

Lulka napisał(a):btw kolumna z dzieciakami powinna jechać prawym pasem,i nie rozwijać zbyt dużych prędkości pamiętajcie że będzie was około 10 samochodów dobrze by było żeby chociaż 3 miały CB ( pierwszy,jakiś w środku i ostatni- zamykający)
bardzo dobry pomysł ... popieram ...
A moze ktos ma wtyczki w policji ... w konstancinie to byśmy poinformowali okolicznych miskow

to była prosba dyr bo po zeszlorocznej akcji chyba wie ze moze być grubo
nell8 napisał(a):Poprawka! Nie jutro tylko DZISIAJ o 20.00 z Cafe66 odbieram kaskę od Shadows'ów,
noo i sie stalo

bylismy odebralismy i napije kupilismy

fotorelacja z zakupami itp bedzie pozniej
TUW Biura Regionalnego w Warszawie przy ul. Szlenkierów 1.jeszcze zaproponowalo że dla osób zainteresowanych ubepieczeniami na chasło Usmiech Mazdy Dla dzieciaków beda robili specjalne oferty

info moge udzielic na miejscu a i z gadzetów dali wszystko co mieli na stanie

beda nagrody za uczestnictwo