Virtual Tuning
Barthez chyba ma te felgi 

Co to ma znaczyć "to nie są advan tylko advan racing" a jakie to ma znaczenie? To na stronie advana sprzedają chiński szmelc? To co sprzedaje ten gościu to nie jest ani advan, ani advan racing (racing to model advana a nie chińska podróba....) tylko sprzedaje repliki advanów
Link do strony advana, jak widać są ADVAN RACING identyczne jak z allegro tylko że oryginalne
http://www.advanwheels.com.au/wheels/wheel.aspx?id=7
Link do strony advana, jak widać są ADVAN RACING identyczne jak z allegro tylko że oryginalne
http://www.advanwheels.com.au/wheels/wheel.aspx?id=7
luki_92_92 napisał(a):Co to ma znaczyć "to nie są advan tylko advan racing" a jakie to ma znaczenie?
ma to znaczenie np w jakości wykonaniu felg gdzie po pierwszej lepszej dziurze na podróbach felga zrobi
chyba że ktoś jeździ raz w tygodniu do tesco po kościele to mu wystarczą
luki_92_92 napisał(a):To na stronie advana sprzedają chiński szmelc?
mieszasz niepotrzebnie pojęcia
luki_92_92 napisał(a): To co sprzedaje ten gościu to nie jest ani advan, ani advan racing
ok w takim razie przyjmijmy że gościu sprzedaje felgi M380. tak będzie dobrze
Ale co ma ADVAN Racing do jakości wykonania felg, skoro ADVAN Racing to seria oryginalnych felg ADVANA (tak samo jak 3 czy 6 to seria modeli mazdy tak ADVAN Racing to seria modeli felg ADVANA) tylko że ten gościu sprzedaje poprostu ich podróbki, więc nie wiem kto tu miesza pojęcia
A więc przyjmijmy że gościu sprzedaje felgi M380 bo z ADVANem ani jego serią Racing nic wspólnego to nie ma 
luki_92_92 napisał(a):Ale co ma ADVAN Racing do jakości wykonania felg, skoro ADVAN Racing to seria oryginalnych felg ADVANA (tak samo jak 3 czy 6 to seria modeli mazdy tak ADVAN Racing to seria modeli felg ADVANA) tylko że ten gościu sprzedaje poprostu ich podróbki, więc nie wiem kto tu miesza pojęciaA więc przyjmijmy że gościu sprzedaje felgi M380 bo z ADVANem ani jego serią Racing nic wspólnego to nie ma
Ty mieszasz
Gościu sam nie wie co sprzedaje, niektórzy piszą "sprzedaję auto marki mazda 323f" itp to co podróbka bo 323f to model a nie marka?
Dokładnie, strach zakładać chinole na auto, był kiedyś filmik porównanie oryginalnej felgi z chińską co się dzieje przy uderzeniu w krawężnik chyba przy 60 czy 80km/h oryginalna spoko a chińska pękła
Tak ku przestrodze

//EDIT znalazłem ten filmik
Dokładnie, strach zakładać chinole na auto, był kiedyś filmik porównanie oryginalnej felgi z chińską co się dzieje przy uderzeniu w krawężnik chyba przy 60 czy 80km/h oryginalna spoko a chińska pękła
Tak ku przestrodze

//EDIT znalazłem ten filmik
luki_92_92 napisał(a):więc nie wiem kto tu miesza pojęcia
każdy wie że pisząc "advan racing" chodziło o podróbki z aukcji a nie o model ADVANA.
Tylko Ty próbujesz wmówić mi że chodziło mi o co innego
radzi89 napisał(a):Ty mieszasz Gośc twierdzi, że sprzedaje felgi firmy "Advan Racing". Jest to firma, a nie firma i model tak jak w oryginale. Nie zmienia to faktu, że moim zdaniem jak się robi auto to robi się to porządnie, a nie na byle podróbkach z chin. Albo grubo albo wcale.

dobra dość już, temat był poruszany zresztą a to nie miejsce na takie dyskusje

Proszę raz jeszcze o VT z tymi felgami i glebą
http://allegro.pl/alufelgi-174x100-vw-o ... 83345.html

Witam
Mógłbym prosić o zmianę koloru felg, usunięcie pomarańczu z kierunków + kierunki boczne dymione ?

Mógłbym prosić o zmianę koloru felg, usunięcie pomarańczu z kierunków + kierunki boczne dymione ?

- Od: 4 lip 2009, 19:15
- Auto: 626 GF 97' 2.0 16V
LPG->BRC<–
Mi chodziło tylko o zmianę koloru obecnych
LPG->BRC<–
Wielkie dzięki

LPG->BRC<–