xXx napisał(a):Masz większe po stronie ssącej do KLZE ? Bo mniejsych też mam sporo...
jezeli wieksze maja ~28mm to mam 2 szt.
www.mazdaspeed.pl
xXx napisał(a):Masz większe po stronie ssącej do KLZE ? Bo mniejsych też mam sporo...
Capazo napisał(a):xXx napisał(a):Masz większe po stronie ssącej do KLZE ? Bo mniejsych też mam sporo...
jezeli wieksze maja ~28mm to mam 2 szt.
mlody1921 napisał(a):Zbieraj i panuj ferre itb do tego i bedzie ciekawa maszyna krecaca sie do 9 tus :d
jarek.ZE napisał(a): mlody1921 napisał(a):Zbieraj i panuj ferre itb do tego i bedzie ciekawa maszyna krecaca sie do 9 tus :d
jarek.ZE napisał(a):W przyszłym tygodniu w mx3 zagoszczą dwa zegarki:
Niedługo wjedzie także DET3 z map sensorem, a VAF.
Capazo napisał(a): Ja wywalilem przeplywke ale roznicy zadnej nie odczuwam.
Capazo napisał(a): Po 2 przeplywki nie wywalisz!! hehe trzeba edisa zrobic, bo zaplon ma korekte po VAFIE!
onyx napisał(a):jarek.ZE napisał(a):a VAF
będzie ciekawie
jarek.ZE napisał(a):Edisa na razie nie będzie, zrobimy akcję VAF->MAF
Capazo napisał(a):jarek.ZE napisał(a):Edisa na razie nie będzie, zrobimy akcję VAF->MAF
To wtedy nie masz opcji w decie fuel implant tylko jako piggy back, wersja FI to wtedy SA dla paliwa.
Brak zmiany odcinki itd tylko dolewasz albo odlewasz!
jarek.ZE napisał(a):Masz rację, FI nie będzie. Co do odcinki to i tak jest za wysoko7800 to stanowczo za dużo na felerne talerzyki
Capazo napisał(a):jutro wysylam list miłosny
weede napisał(a):Auto odebrane?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości