Żarówki w MX3
Strona 1 z 1
Na wstepie chcialbym wszystkich serdecznie powitac. Moj pierwszy i mam nadzieje ze nie ostatni post. Do rzeczy: od dwoch tygodni bylem posiadaczem Mazdy mx3 16 16V. Jednak pierwszy atakt zimy pozbawil mnie na pare dni samochodu. Jechalem wymienic kola na zimowki i jak na zlosc wypadlem z zakretu. Ale nie bede opisywal jakie kuku ma moja mazda. Chodzi mi o to ze potrzebuje info na temat zarow jakie sa w Mazdzie. Chcialem troche sie z nia pobawic i pozmieniac ale nie moge znalezc jakie zarowy siedza w jej oczach. Jesli ktos moglby mi pomoc i napisac typy zarow, chodzi mi o sam przod. Z gory dzieki za pomoc i pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 27 mar 2015, 23:43 przez Piotrek_154, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Korekta tematu
Powód: Korekta tematu
Speed it's all I need
- Od: 29 gru 2005, 13:36
- Auto: mx3 1.6 DOHC wolne :(
Powinno być napisane na kloszach. Wchodza w rachubę trzy rodzaje, ale najprawdopodobniej są tam zamontowane H4 55/60W. Jeśli chcesz dobre żarówki H4, to zapoznaj się z tematem:
Lumiko DX5SW, Philips BV, Philips V+, Philips GT-150 P2N.
Pozdrawiam
..::GofNet::..

Pozdrawiam
..::GofNet::..
http://download.mx3.info/mazdaspeed.exe
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
(v4.10)
oc.gd
zb.gd
zo.gd
zu.gd
agd.gd
fiat.cc
0sy.pl
vmix.pl
2sze.pl
feryt.pl
redface.pl
newjeans.pl
H4 55/60W wlasnie sprawdzilem. Jeszcze z innej beczki, ale nie chce zakladac nowego tematu, nie orintujecie sie czy mozna jakos innaczej wymontowac kontrolke od poduch niz tylko zdejmujac przedni panel, lub jakos innaczej ja wylaczyc? bo w mojej mazdzie musialbym wymontowywac caly przedni panel a jest on dosc sporawy i duzo roboty z nim by bylo. Z gory THX za odp.
Speed it's all I need
- Od: 29 gru 2005, 13:36
- Auto: mx3 1.6 DOHC wolne :(
w moim mx3 sa H4.... polecam OSRAM true blue light.... ladne bialo niebieskie swiatlo.... duzo lepiej oswietla droge .... i dwa minusy 1) cena.... 2) jak za taka cene prosilo by sie zeby poswiecily troche dluzej....
ps. Mam nadzieje ze wypadniecie z zakretu nie bylo konsekwencja zniszczenia paczałek mxa bo to chyba najdrozsza czesc calej maszyny :/
eMiX3 sproboj pobawic sie bezpiecznikami..... moze akurat. Trzeba uwazac bo czesto jest tak ze jeden bezpiecznik odpowiada za pare uzadzen.....
ps. Mam nadzieje ze wypadniecie z zakretu nie bylo konsekwencja zniszczenia paczałek mxa bo to chyba najdrozsza czesc calej maszyny :/
eMiX3 sproboj pobawic sie bezpiecznikami..... moze akurat. Trzeba uwazac bo czesto jest tak ze jeden bezpiecznik odpowiada za pare uzadzen.....
Jest jedna rzecz dla której warto żyć .... MAZDA .... i nie liczy sie nic 
- Od: 24 lis 2004, 14:57
- Auto: mazda mx3
Strona 1 z 1