Uśmiech Mazdy dla Dzieciaków 2012
jekr napisał(a):Wiem , że trochę pózno, ale przelałem dzisiaj parę groszy i mam nadzieję ,że jutro dotrą i jeszcze na coś się przydadzą...
Oczywiście , każdy grosz się przyda

A z kolejnych dobrych wieści dzisiejszego, pięknego dnia udało nam się z McMorik'iem załatwić 27 tub akrylowych farb w różnistych kolorach po 100ml każda

Nie pozostaje mi zatem nic innego, jak zaprosić wszystkich do licytacji

- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
TAK TAK wczorajszy dzień można zaliczyć do udanych i zdecydowanie wiele pozytywnych rzeczy sie zadziało w co do naszej akcji UMDD
bardzo miła starsza pani była i druga młoda
– ale jak już mówiłem jak się chce to się da
bardzo miłą wycieczkę z nell mieliśmy
noo wielki szacun dla ADHD za pomysł już jak widzę aukcje to pozytywnie zaskoczony jestem oby tak dalej
dziś do późniejszego wieczora czekam że może jeszcze jakiś bus od kogoś sie załatwi lub coś sie wyjaśni .... na obecna chwilę mamy
3 małe busiki czyli jakies 20 miejsc plus 2 samochody ode mnie na 100% a liczę ze do zabrania będzie w sumie z wychowawcami i dyr bedzie 45 os
z dzieciaków może kogoś nie być wiec jeszcze ruchoma liczba
ja jeszcze spróbuje skontaktować się z piekarnia która do DD przywozi pieczywo może oni sie nie wypna na nas ale zobaczymy

riśta napisał(a):Farbki do buziek plus farby do malowania fury też są jak widać miłe usposobienie nell8 i mcmorika czyni cuda
bardzo miła starsza pani była i druga młoda
bardzo miłą wycieczkę z nell mieliśmy
AmRoZ napisał(a):ZACHĘCAM WSZYSTKICH DO WZIĘCIA UDZIAŁU W AUKCJI UŚMIECH MAZDY DLA DZIECIAKÓW
noo wielki szacun dla ADHD za pomysł już jak widzę aukcje to pozytywnie zaskoczony jestem oby tak dalej
nell8 napisał(a):Kamil, zrób proszę w wolnej chwili listę pasażerów do każdego busa, żeby od razu było wiadomo kto z kim jedzie, a do tego napisz ile potrzeba osobówek żeby wszyscy się pomieścili, bo jakby co to udostępnię jeszcze moją eFfkę
dziś do późniejszego wieczora czekam że może jeszcze jakiś bus od kogoś sie załatwi lub coś sie wyjaśni .... na obecna chwilę mamy
3 małe busiki czyli jakies 20 miejsc plus 2 samochody ode mnie na 100% a liczę ze do zabrania będzie w sumie z wychowawcami i dyr bedzie 45 os
z dzieciaków może kogoś nie być wiec jeszcze ruchoma liczba
mx6sc napisał(a):ze wspomnianej piekarni więc szukam dalej
ja jeszcze spróbuje skontaktować się z piekarnia która do DD przywozi pieczywo może oni sie nie wypna na nas ale zobaczymy
riśta napisał(a):Ludziska Bardzo się cieszę jak widać walczymy do końca

- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
witam
jak Viola pisała ja będę na Jaktorowskiej mam 6 miejsc wolnych tylko proszę pamiętać , że bez fotelików , więc mogę tylko ciut starsze osoby zabrać na pokład , co jak co ale jak ma się swoje dziecko to inaczej patrzy się na sprawy przewożenia dzieci i ich bezpieczeństwo.
jak Viola pisała ja będę na Jaktorowskiej mam 6 miejsc wolnych tylko proszę pamiętać , że bez fotelików , więc mogę tylko ciut starsze osoby zabrać na pokład , co jak co ale jak ma się swoje dziecko to inaczej patrzy się na sprawy przewożenia dzieci i ich bezpieczeństwo.
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
DEVIL napisał(a):witam
Ja też bedę sama, więc 4 miejsca mam wole, ale także dla tych starszych pewnie.
noo i kolejny owocny dzień jak na razie
PIEKARNIA OKRĘTOWA S.C R.przyżycki, J. Urbański
Okrętowa 67/69
01-309 warszawa
Pieczywo na 120os czyli 30 bochenków chleba załatwione i może coś jeszcze dorzuca przywiozą mi na filie w sobotę rano wiec rano odbiorę przed wyjazdem lub ktoś ode mnie
* czekam na odpowiedz czy będzie niespodzianka jeśli chodzi o muzykę czy nagłośnienie może być GRUBO jak sie uda
ale w razie czego niech ktoś pomyśli nad zabraniem Lapka z muza... i kabelka do ewentualnego podłączenia do jakiegoś mixerka czy nagłośnienia 
z transportem myślę myślę i zbieram oferty
kto przyjedzie ale wydaje mi się że z 10 aut sie przyda
w kupie raźniej
ale szczegółowe info dziś w nocy napisze
jak to widzę a na razie z klubowych mazd zdeklarowało się kilka ale podsumujemy to później
a na razie tyle Ufffffffff
PIEKARNIA OKRĘTOWA S.C R.przyżycki, J. Urbański
Okrętowa 67/69
01-309 warszawa
Pieczywo na 120os czyli 30 bochenków chleba załatwione i może coś jeszcze dorzuca przywiozą mi na filie w sobotę rano wiec rano odbiorę przed wyjazdem lub ktoś ode mnie
* czekam na odpowiedz czy będzie niespodzianka jeśli chodzi o muzykę czy nagłośnienie może być GRUBO jak sie uda
z transportem myślę myślę i zbieram oferty
a na razie tyle Ufffffffff
AmRoZ napisał(a): Pamiętajcie że jutro ostateczny termin by zrobić przelew
Ode mnie poszła skromna wpłata
Jak tylko dojadę do pracy będę wiedział na którą jutro mam godzinę i o której będę wolny, z tego co widzę spokojnie starczy nam na zakupy, oraz na zakup aparatu fotograficznego dla dzieciaków, wstępnie o której i gdzie chcecie się spotkać, czy organizujemy jeszcze dziś albo jutro mini spotkanko organizacyjne by dopiąć wszystkie sprawy ... 
Kto przyjedzie na zakupy ?
Kto przyjedzie na zakupy ?
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
mcmorik napisał(a):Pieczywo na 120os czyli 30 bochenków chleba załatwione i może coś jeszcze dorzuca
Supeeeerrrrrrr

AmRoZ napisał(a):organizujemy jeszcze dziś albo jutro mini spotkanko organizacyjne by dopiąć wszystkie sprawy ...
Poprawka! Nie jutro tylko DZISIAJ o 20.00 z Cafe66 odbieram kaskę od Shadows'ów, więc przy okazji można by się na chwilę spotkać. Chciałabym tylko przed 21.00 zdążyć do Lidla pojechać po napoje
AmRoZ napisał(a):Kto przyjedzie na zakupy ?
Będę

Ostatnio edytowano 31 maja 2012, 16:30 przez nell8, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 22 kwi 2009, 14:12
- Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D
Jak potrzeba to my będziemy mieli 2/3 miejsca w aucie wolne, to możemy też pomóc w transporcie
Tylko nie wiem czy pedobear na szybie pasuję w aucie przewożącym dzieciaki 

A czy ktos myślał już o logistyce przemiesczania się po mieście.
W centrum jak wiadomo są liczne utrudnienia.
Ma ktoś pomysł, którą droga byłoby najsprawniej dojechać do Konstancina?
Na Wisłostradę od razu uderzać z Solidarności czy może przebijać się przez miasto?
(Ja dawno nie byłam w centrum więc nie specjalnie orienrtuję się w przejezdności.)
W centrum jak wiadomo są liczne utrudnienia.
Ma ktoś pomysł, którą droga byłoby najsprawniej dojechać do Konstancina?
Na Wisłostradę od razu uderzać z Solidarności czy może przebijać się przez miasto?
(Ja dawno nie byłam w centrum więc nie specjalnie orienrtuję się w przejezdności.)
kacha napisał(a):A czy ktos myślał już o logistyce przemiesczania się po mieście.
najlepsza trasę moim zdaniem napisze później
bo teraz będę próbował omówić logistykę transportu dzieci z moją panią dyr. (bo właśnie jest u mnie)
ponieważ może być problem zeby to zrobić zgodnie z przepisami
nell8 napisał(a):Jutro o 20.00 z Cafe66 odbieram kaskę od Shadows'ów, więc przy okazji można by się na chwilę spotkać. Chciałabym tylko przed 21.00 zdążyć do Lidla pojechać po napoje Ale to najwyżej pojedziemy razem
ja nie wiem czy mi się uda jutro wrócić od siebie z Kozienic ale będę się starał chyba ze dziś mogę gdzieś podlecieć
i dziś jeszcze odbieram jakieś 2pudła Gadżetów z TUW Biura Regionalnego w Warszawie przy ul. Szlenkierów 1.
Powinienem zdążyć przed Waszymi zakupami.
Zrobiłem właśnie przelew dla dzieciaków na zakupy.
Niestety żałuję, ale raczej mnie nie będzie. Postaram się jeszcze przekazać małą paczkę dla dzieciaków przez kogoś.
Kto mieszka w okolicach Woli i jedzie na UMDD? Jeśli jest ktoś taki to poproszę o wysłanie numeru telefonu na pr. Oddzwonię żeby się dogadać.
Dzięki
Zrobiłem właśnie przelew dla dzieciaków na zakupy.
Niestety żałuję, ale raczej mnie nie będzie. Postaram się jeszcze przekazać małą paczkę dla dzieciaków przez kogoś.
Kto mieszka w okolicach Woli i jedzie na UMDD? Jeśli jest ktoś taki to poproszę o wysłanie numeru telefonu na pr. Oddzwonię żeby się dogadać.
Dzięki
KGB. Still watching you. :)
- Od: 30 mar 2012, 12:51
- Auto: Mazda 6 GY 2.0 Diesel `04r
ja nie dam rady dziś podjechać ale zapewne Nell lub Amroz przekażą mi info
koło 19 odbieram paczkę z dla dzieciaków od małopolski
jutro przyleci też paczuszka od pomorza
i odbieram butlę która już czeka napełniona 
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
No potwierdzam przybycie ze swoja srebrną
strzałą na 9:30 w sobotę !
Proponuję trasę na Konstancin;
Towarowa-Raszyńska-Wawelska aż do zjazdu Armii Ludowej następnie,
Czerniakowska-Powśinska aż do Przyczółkowa i Drewny w Konstancinie.
Droga jest cały czas trzy i dwu pasmowa wiec śmiało można jechać środkową kolumną
przez 80 % drogi.
Mogę nawet Pilotować kolumnę jadąc na przodzie
Choć lepiej by było aby auta z przodu i tyłu miały CB Radio do komunikacji

Proponuję trasę na Konstancin;
Towarowa-Raszyńska-Wawelska aż do zjazdu Armii Ludowej następnie,
Czerniakowska-Powśinska aż do Przyczółkowa i Drewny w Konstancinie.
Droga jest cały czas trzy i dwu pasmowa wiec śmiało można jechać środkową kolumną

Mogę nawet Pilotować kolumnę jadąc na przodzie
Choć lepiej by było aby auta z przodu i tyłu miały CB Radio do komunikacji