Mazda6 GG RF '05 – Karol Projekt :) Budowa CA str.17
Super trawa czerwonym kontrastuje...
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Dzi@dek napisał(a):Proponuję kierunki boczne przyciemnić tak jak u mnie.
Najchetniej bym je wywalil ale narazie chyba tak zrobie ze przyciemnie a usune dopiero przy nastepnych modach nadwozia

Narazie szykuje cos innego ale to niespodzianka

Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
I niestety stalo sie po raz kolejny koncze prace ide do auta i widze z daleka ryse na dzwiach
Podchodze blizej a tu dzwi doslownie wjeba... wgniota jak 150 i sobie mysle nie jest mi dane miec ladnego auta

Z tego kata nie widac ale blacha siedzi jakies 1,5cm
+ lusterko jest polamane ( samo szkielko uchwyty) ktos cofal i p.r.z.y.j.e.b.a.l
Poprostu rece opadaja jak nie dbalem zbytnio o auto tzn sluzylo mi jako taxi z punktu A do B to nic sie nie dzialo a teraz strzal za strzalem
Podchodze blizej a tu dzwi doslownie wjeba... wgniota jak 150 i sobie mysle nie jest mi dane miec ladnego auta

Z tego kata nie widac ale blacha siedzi jakies 1,5cm
Poprostu rece opadaja jak nie dbalem zbytnio o auto tzn sluzylo mi jako taxi z punktu A do B to nic sie nie dzialo a teraz strzal za strzalem
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
kurde bardzo niefajnie
, mam nadzieję że uda się to bez śladu naprawić, w końcu taka śliczna Madzia. Co do tego że jak nie dbasz o auto, i się nic z nim wtedy nie dzieje, to się w 100% zgadzam.
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
karol napisał(a):Podchodze blizej a tu dzwi doslownie wjeba... wgniota jak 150 i sobie mysle nie jest mi dane miec ladnego auta![]()
I always tell the truth even when i lie.
- Od: 8 gru 2011, 17:06
- Auto: RX-8 – SOLD :(
E60 530D
Audi A4
ST
Pełno debili na drogach, ciekawe jak można nie zauważyć czerwonej, lśniącej gabloty?
ja też zauważyłem przy ostatnim myciu że mi jakoś dziwnie rysek i wgniotek przybyło-raczej to nie były Krasnoludki...
ja też zauważyłem przy ostatnim myciu że mi jakoś dziwnie rysek i wgniotek przybyło-raczej to nie były Krasnoludki...

Sprzedam konsole środkową do M6 polift, z uszkodzonym Cd Bose, bez sterowników nawiewu
- Od: 21 mar 2011, 00:37
- Auto: Mazda 6 2.0 TS2, 2005
Mazda 3 1.6 TS2, 2005
viewtopic.php?f=331&t=131055
Kolejna forumowa trafiona... 
-
Blue inside & red outside!
- Od: 12 lis 2011, 14:36
- Auto: Jest: Mazda 6 2.5 Sky-G SkyPassion 2016
Była: Mazda 3 1.6 MZR Kirei 2011
Najgorsza jest ta bezsilność, że nie możesz dorwać gnoja... Zniszczy Ci ukochane auto i bezkarnie odjedzie...
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0
Lipa panowie ale nie ma co sie lamac szkoda na to czasu trzeba leciec do przodu bo latos wielkimi krokami nadciaga a ja dalej nie skonczylem swojej MADZI
Dran wiem ze jest czarny i go dorwe w tym tyg
Ale nie o tym mowa madzia przeszla kolejna transformacje z ktorej jestem mega zadowolony
A wiec po raz 4 madzia dostala fele od brata ReXa
225/45/18 -6mm miesa
zdjecie kiedpskiej jakosci ale jest

I to co mi sie marzylo od dawna wkoncu to mam

Pozdrawiam
zoom-zoom
Ps. docelowo fele beda biale – tak dla odmiany

Dran wiem ze jest czarny i go dorwe w tym tyg

Ale nie o tym mowa madzia przeszla kolejna transformacje z ktorej jestem mega zadowolony
A wiec po raz 4 madzia dostala fele od brata ReXa
225/45/18 -6mm miesa

I to co mi sie marzylo od dawna wkoncu to mam

Pozdrawiam
zoom-zoom
Ps. docelowo fele beda biale – tak dla odmiany

widzę że tu prawdziwe NEVER ENDING STORY
nie przejmuj się rysą na drzwiach, nic niestety nie poradzisz. trzeba po prostu zewrzeć poślady i walczyć dalej
rexy w bieli zrobia robotę.
będzie amerykańsko.
do tego proponuje jakieś fajne białe stickery na szyby

nie przejmuj się rysą na drzwiach, nic niestety nie poradzisz. trzeba po prostu zewrzeć poślady i walczyć dalej

rexy w bieli zrobia robotę.
będzie amerykańsko.
do tego proponuje jakieś fajne białe stickery na szyby
Radex napisał(a):widzę że tu prawdziwe NEVER ENDING STORY
Dzieki Radex no ja mam nadzieje ze kiedys ten end nadejdzie bo budzet przekroczylem juz chyba 4 razy
Radex napisał(a):do tego proponuje jakieś fajne białe stickery na szyby
Stikery beda ale to dopiero pod koniec calej misji beda firmy oraz adresy znajomych ktorzy pomagali mi przy budowie

s i w y napisał(a):grubo
Podziekowal
Miałem wczoraj nockę i przejrzałem całe 14 stron Twoich postępów w dopieszczaniu auta.
Powiem że masz wyjątkowo dopieszczony egzemplarz i tak trzymaj !
Podobają mi się te aluminiowe nakładki. Szkoda tej rysy ale myślę , że wkrótce to ogarniesz widząc Twój zapał tu na forum
Powiem że masz wyjątkowo dopieszczony egzemplarz i tak trzymaj !

Podobają mi się te aluminiowe nakładki. Szkoda tej rysy ale myślę , że wkrótce to ogarniesz widząc Twój zapał tu na forum

- Od: 26 lut 2012, 16:49
- Auto: Mazda 6 2.0 MZR-CD 136 KM
Linooxik napisał(a):że wkrótce to ogarniesz widząc Twój zapał tu na forum
Podziekowal kolego
Wspominalem kiedys ze chce popracowac nad Car Audio i troche sie chyba za mocno wkrecilem w temat po kilkunastu godzinach czytania zaczelem zbierac swoje klocki

Brakuje mi jeszcze zestawu na przod ale bedzie to morel tempo6
Teraz tylko znalesc czas to upchac w auto podlaczyc + kupno nowego aku
karol napisał(a):troche sie chyba za mocno wkrecilem w temat
widzę, że nie uznajesz półśrodków
-
z kropką nad z
- Od: 4 sty 2010, 22:12
- Auto: Jest: MX-5 NC 2.5 + M5 CR
Było: MX-3 B6-D, 626 GF FS, 6 GY L3, Lancer CX_3A, 323F BA Z5, Maxima A32 VQ30, Logo, Ave T22 2.0