TARNÓW – spotkania regionalne
Tak z innej beczki. Dziewczyna Kumpla rozwaliła mu mazde 323F
jeśli by ktoś miał na sprzedaż zderzak przedni nadkole i lampe prawy przód to dajcie znac tu na forum lub od razu właścicielowi tel.602862404-zależy mu na szybkiej naprawie-z góry dziekuje za pomoc!!!
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
a nic nikomu się nie stało? ja kupiłem nową lampę za 150 a zderzak sam potrzebuje
Panowie co tak tu cicho?
jakiś może spot pasuje zorganizować? co wy na to?
hm?
może by tak 3czerwca i później przejazd przez miasto i wreszcie zaplanować wyjazd na te Ciężkowice bo się ostatnio nie udał
znowu zrobić ulotki porozwozić itp
ktoś chętny? piszcie dawajcie propozycję 
Panowie co tak tu cicho?
może by tak 3czerwca i później przejazd przez miasto i wreszcie zaplanować wyjazd na te Ciężkowice bo się ostatnio nie udał
- Od: 7 paź 2011, 22:19
- Auto: mazda 323f
Ostatnio nie było tak źle, było słońce, a że niektórzy lubią chodzić w spodenkach (Very
) to było wtedy zimno..
Tak poważnie: to zawsze można zrobić spota w bardziej sprzyjających warunkach a mianowicie choćby w Gemini na parkingu podziemnym czy jak tam zwal
I póżniej ewentualnie przenieść się do jakiegoś punktu gdzie można usiąść w ciepłym, nie pamiętam ale pewnie w galerii lub pobliżu są miejsca typu pizzeria, etc
Ew tesco

Tak poważnie: to zawsze można zrobić spota w bardziej sprzyjających warunkach a mianowicie choćby w Gemini na parkingu podziemnym czy jak tam zwal

Kojak napisał(a):kamil24 napisał(a):a nic nikomu się nie stało? ja kupiłem nową lampę za 150 a zderzak sam potrzebuje![]()
To jest lampa nowa, w sensie że prosto z pudełka ? Bo z tego co się orientuję to używki chodzą w tej cenie
Do GFa widziałem w tej samej cenie.. Watpliwej jakości zamiennik, lepiej kupić używkę OEM i taką zamontować
Może dziś jakiś szybki spocik? Dominator, co Ty na to? A reszta kompanii? 
Dzisiaj to bym sie nie wyrobił, samochód czyściłem caly dzien, az szkoda bedzie go z garazu ruszac jutro
w dodatku cieknie mi ta pompa hamulcowa i jezdze obecnie tylko wtedy kiedy to konieczne. Sprawna juz kupiłem i gdzies w tygodniu montaż. Ale jutro bede jechal na kraków to mozemy sie spotkać kolo carrefoura
w grę wchodza godziny popołudniowe 
Można by pomyśleć o jakimś spocie, ale w celu urozmaicenia zmienić miejsce na jakieś bardziej przyjazne użytkownikom, mniej asfaltu więcej zieleni
osłonięte od huraganowych wiatrów itp..
i nie mam tutaj na myśli gemini heh wiem wiem przesadzam..
a pogoda jak zwykle nas rozpieszcza ...

kamil24 napisał(a):Ale Panowie Panowie, dlaczego tutaj jest tak cicho?!
Za pół roku pewnie przyjdzie nowa zmiana i może się coś głośniej zrobi.
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
ReeD napisał(a):Za pół roku pewnie przyjdzie nowa zmiana i może się coś głośniej zrobi.
Kiedy ostatnio byłeś na spocie?