Mazda 626 GE FS '92
Myślałem że już mnie nie zaskoczysz
Podoba mi się kolor

Podoba mi się kolor

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
Pajko jak zwykle 

A gdzież to milka...
Jest
Silnik też będzie malowany?
Jest

Silnik też będzie malowany?
Odgrzebuje starego kotleta , przez pewien czas przy aucie nie ruszyłem nawet palcem ale usprawiedliwiam sobie to rozleniwieniem po urlopie i mega upałami .
Na dzień dzisiejszy deska rozdzielcza już zamontowana na nowo i uskuteczniam montaż oraz regeneracje osprzętu pod maskę
Widać już światełko w tunelu i ogólny zarys jak to będzie wyglądało

Zabraliśmy się też za rozebranie z osprzętu silnika , w przyszłym tygodniu rozbieramy głowicę i wtedy zapadnie decyzja co będziemy robic dalej z silnikiem czy regeneracja czy wsadzamy zapasowy

Plan przewiduje że we wrześniu na moje urodziny silnik będzie w aucie co wyjdzie z planów to pokaże życie
Na dzień dzisiejszy deska rozdzielcza już zamontowana na nowo i uskuteczniam montaż oraz regeneracje osprzętu pod maskę
Widać już światełko w tunelu i ogólny zarys jak to będzie wyglądało

Zabraliśmy się też za rozebranie z osprzętu silnika , w przyszłym tygodniu rozbieramy głowicę i wtedy zapadnie decyzja co będziemy robic dalej z silnikiem czy regeneracja czy wsadzamy zapasowy

Plan przewiduje że we wrześniu na moje urodziny silnik będzie w aucie co wyjdzie z planów to pokaże życie
- Od: 17 sty 2005, 21:18
- Auto: GMC Safari Hi-top , Skoda Fabia III 1,2 Tsi
Widok w garażu jest coraz przyjemniejszy , bo przypomina już trochę auto . Wszystko co było wymontowane przed malowaniem wróciło spowrotem na swoje miejsce

Tak wygląda miejsce gdzie było najwięcej syfu , smarów i ogólnego brudu

Na chwile obecną zajmujemy się silnikiem , myślę że w październiku silnik będzie już na swoim miejscu

Tak wygląda miejsce gdzie było najwięcej syfu , smarów i ogólnego brudu

Na chwile obecną zajmujemy się silnikiem , myślę że w październiku silnik będzie już na swoim miejscu
Teraz to rury wyglądają jak przykurzone 
Bo lekka są od sprzątania w garażu ale wystarczy je przetrzeć i jest lux . Nie nabłyszczałem ich teraz bo nie ma to sensu .
Teraz działamy z montażem silnika rakietowego bo auto już latać potrafi

Teraz działamy z montażem silnika rakietowego bo auto już latać potrafi