WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Gib » 23 maja 2012, 01:36

Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez malutka » 23 maja 2012, 01:38

Gib napisał(a):http://pl.wikipedia.org/wiki/Alfabet_polski

nie ma takiej litery V

Jak widać w załączonym linku, litera V jest "literą historyczna alfabetu polskiego" :P
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez gutek_wrb » 23 maja 2012, 07:51

No i mi było miło popiwkować z wami :] dzięki za kameralne spociowo :D
Kebab na rondzie taki sobie pod większa flaszkę można ryzykować jego zagrychą hahaha
Forumowicz

Od: 13 mar 2010, 23:52
Auto: CeX-30 -AWD aktualnie

Postprzez Gib » 23 maja 2012, 08:50

Kameralnie Gutku to było jeśli chodzi o auta, szczególnie mazdy. Jak tak dalej pójdzie to będzie jak na spotach Vectry, więcej butelek niż samochodów ;)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez riśta » 23 maja 2012, 16:15

gromaciek napisał(a):Sam Prezes dzisiaj nas odwiedził
<spoko>

szkoda, że nie zahaczył również o spota organizacyjnego UMdD może widok gadżetów, które Kamil bez problemu uzyskał od Magdy z Mazdy Polska skusił by zarząd do skromnej refleksji... albo i nie hahaha
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Klubowicz

Od: 20 maja 2011, 11:40

Postprzez Paweł » 23 maja 2012, 17:08

Do refleksji skłania mnie atmosfera, w której organizujecie zabawę dla dzieci. Wybacz, ale w moich oczach roszczeniowa postawa psuje cały efekt Waszych starań. :)

Co do emisji banera, o którą martwisz się w innym wątku, którego to primo nie doczekałem się – bo miniaturki ze zrzutu ekranowego nie liczę – to jest ona rozłożona 50/50 z reklamami google'a, które muszą być emitowane dla zachowania chociaż minimalnych statystyk dostarczeń. Została również opublikowana informacja na facebook'u oraz rozesłany mailing. Oglądalność globalnego wątku informacyjnego wynosi blisko 20 000 wyświetleń, co świadczy o tym, że jako Klub zadbaliśmy o odpowiednie rozpropagowanie akcji. Jeśli mimo tego pojawiają się wątpliwości co do jej popularności i przebiegu, to w pierwszej kolejności trzeba zapytać się samych organizatorów, bo może to w ich rękach leży przyczyna takiego stanu.
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez riśta » 23 maja 2012, 17:37

Paweł napisał(a):Do refleksji skłania mnie atmosfera, w której organizujecie zabawę dla dzieci. Wybacz, ale w moich oczach roszczeniowa postawa psuje cały efekt Waszych starań.

Roszczeniowa postawa?? nie nazwałabym tego w ten sposób... przemawia przeze mnie rozżalenie, nic więcej.
Ja po prostu nie mogę uwierzyć, że obcy ludzie z różnych branż na hasło "akcja dla Domu Dziecka" pomagają jak mogą, nie oczekując niczego w zamian... stąd miejsce gdzie możemy ją zorganizować, hala sportowa, ścianka wspinaczkowa i grupa ludzi nie związana z Klubem, którzy zaoferowali swoją pomoc. Wśród nich jest również właściciel firmy cateringowej, który pomimo nawału imprez w tym czasie, udostępni nam sprzęt i człowieka do pomocy.
Wszystko się da, wystarczy tylko odrobina chęci i spojrzenie na sprawę, nie z perspektywy pieniądza...

Jest to druga akcja pod szyldem MazdaSpeed – Amroz chciał w ten sposób promować Klub i chwała mu za to <spoko>
Jeżeli jednak przekazanie czegokolwiek (np. smyczy, gumowych breloków) na akcję jest problemem i traktowane jest jako roszczenie lub żądanie, to nie mam więcej pytań.
Ostatnio edytowano 23 maja 2012, 17:59 przez riśta, łącznie edytowano 1 raz
"Życie nie jest mierzone ilością oddechów jakie bierzemy ale momentami i miejscami, które zapierają nam dech w piersiach."
Klubowicz

Od: 20 maja 2011, 11:40

Postprzez nell8 » 23 maja 2012, 17:55

riśta napisał(a):Roszczeniowa postawa?? nie nazwałabym tego w ten sposób... przemawia przeze mnie rozżalenie, nic więcej.

riśta napisał(a):Jeżeli jednak przekazanie czegokolwiek (np. smyczy, gumowych breloków) na akcję jest problemem i traktowane jest jako roszczenie lub żądanie, to nie mam więcej pytań.

riśta – masz absolutną rację <spoko> Podpisuję się pod tym rękami i... nogami :]
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D

Postprzez Speed » 23 maja 2012, 18:13

nell8 napisał(a):riśta – masz absolutną rację Podpisuję się pod tym rękami i... nogami

<spoko> Tez się pod tym podpisuje
Radek
Klubowicz
CUP 2014 miejsce 1
CUP 2013 miejsce 1

Od: 16 kwi 2008, 23:05
Auto: Renault, VW , Citroen, Mazda .

Postprzez Lulka » 23 maja 2012, 19:12

Speed napisał(a):
nell8 napisał(a):riśta – masz absolutną rację Podpisuję się pod tym rękami i... nogami

<spoko> Tez się pod tym podpisuje

<spoko>
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez mcmorik » 24 maja 2012, 01:23

popieram Nell Riste Lulka Speeda i wszystkich tych co otwarcie mówią co nie gra w tym roku
i macie racje ...
Zeszły rok był przykładem jak wiele mogą ludzie zrobić jeśli chcą coś zorganizować
tylko trzeba mierzyć siły na zamiary ... i teraz osoby które deklarowały się do organizacji niech się zastanowią... bo spada ratowanie!!!!!! IMIENIA KLUBU (bo dzieciaki liczą na KLUB MazdaSpeed)na tych co mówili że w tym roku nie będą mogli poświecić tyle czasu co w zeszłym...

Paweł – i nie chodzi o roszczenia itp .. a czas na podsumowanie i refleksje bedzie po wszystkim ;) mam tylko nadzieje że sie uda i bedzie fajnie ;) i zakonczy sie chociaz malym powiodzeniem :D i Usmiechem Dzieciaków do MAZD

pozdrawiam i zachęcam do udziału w akcji
Forumowicz

Od: 23 mar 2009, 01:13
Auto: mazda 6 2.0 benzyna

Postprzez Paweł » 24 maja 2012, 02:05

Nie umniejszając dokonań i z pełnym szacunkiem dla czynnie zaangażowanych, ale próba rozliczania innych osób za udział w charytatywnej akcji, to coś, co w ogóle nie powinno mieć miejsca. Pal sześć klub i jego oficjalne władze – chociaż zarzuty o baner lub nieprzekazanie gadżetów i "spojrzenie z perspektywy pieniądza" są bezpodstawne. Chodzi mi o wzajemne wyliczanie wkładu i tworzenie przeciwstawnych obozów oraz ogólne psucie atmosfery zarzutami opartymi o brak troski nad dziećmi. Nie zgadzam się na takie terroryzowanie i jego "popieranie".
the right man in the wrong place...
gasoline
Zarząd – Prezes

Od: 20 paź 2003, 15:13
Auto: 4FH0VL CAJA '09
256 B4204T35 '17

Postprzez Lulka » 24 maja 2012, 09:07

Paweł napisał(a): tworzenie przeciwstawnych obozów

a są jakieś obozy ? Przepraszam ale nie zauważyłam .. wydawało mi się że działamy razem, wspólnie .. dla Dzieciaków ...

bardzo proszę o zaprzestanie bezsensownych kłótni ... dzieje się jak się dzieje i niestety musimy sobie z tym poradzić .. osoby niezainteresowane niech zajmą się swoimi sprawami a osoby zainteresowane skupią energię na przygotowywaniu Dnia Dziecka .. zostało mało czasu .. i trzeba się ogarnąć i podzielić zadania :D

osoby zaangażowane w akcję spotykają się w następny wtorek tj. 29 maja z Shadowsami :D w Cafe 66 ... osoby które nie będą brały udziału w akcji mogę spokojnie jechać i się spotować gdzie indziej ... :D
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez mcmorik » 24 maja 2012, 09:14

:) to nie jest terroryzowanie ;) to sa fakty i nie chodzi tylko o sam klub czy zarząd ;) ale nie chce już teraz rozwijać tego tematu teraz nie jest czas na to <lol>
najważniejsze jest teraz żeby piknik sie odbył i żeby było fajnie
Jesli sie znajdą chętni do pomocy i załatwienia czegoś to zapraszamy i chetnie sie przyda każde wsparcie
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 24 maja 2012, 09:43

Lulka napisał(a):osoby zaangażowane w akcję spotykają się w następny wtorek tj. 29 maja z Shadowsami :D w Cafe 66

Tak było wcześniej ustalone i tak zostaje.

Lulka napisał(a):osoby które nie będą brały udziału w akcji mogę spokojnie jechać i się spotować gdzie indziej ... :D

Przyjadą też do Cafe66 ponieważ jest to oficjalne miejsce kolejnego spotkania, o czym wspominałem w zeszłym tygodniu.

Uznałem że nie ma co robić dwóch spotkań w tym samym miejscu tydzień po tygodniu i że termin 29.05 będzie lepszym dniem na zapięcie wszystkiego na ostatni guzik. Jesli część osób pojechała tam 22.05 to nikt nie ma do nikogo o to pretensji tylko nie potrzebnie jest to pozniej poruszane na forum w nie przyjemnej oprawie.

I tym o to akcentem kończymy dyskusje co by nie dolewać oliwy do ognia. Było, minęło. Czas ochłonąć i się uśmiechnąć co by na następny wtorek być wyluzowanym :)
Przypominam że jest to temat do ustalania spotkań cyklicznych jak i krótkich wrażeniach po spotkaniu

Zaraz wpiszę miejsce spotkania.
Do zobaczenia wszystkim <spoko>
Szalotka

Postprzez Lulka » 24 maja 2012, 09:48

w zeszłym roku dwa kolejne spoty przed samym dniem dziecka były w Cafe 66 ... w najbliższy wtorek będzie juz tylko podsumowanie tego co udało się załatwić .. Shadowsi tez potrzebowali wielu informacji i ustaleń z nami co kto i dlaczego ... spotkanie było bardzo owocne i bogate w ustalenia na które byłoby za późno gdyby zostały poczynione 29 :)

teraz wszystko jest już w miarę ogarnięte i jest git :D

robimy co możemy :D i oby się udało
Forumowicz

Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez Waterlive » 24 maja 2012, 10:29

No i superowo <spoko>
Teraz to tylko trzeba iść do kościoła, dać na tacę i prosić o baaardzo ładną pogodę :D
Dziękuję za kolejne zakopanie ważnego tematu.
Forumowicz

Od: 20 maja 2010, 00:04
Auto: Citroen Berlingo II 2.0 HDI 03'

Postprzez mcmorik » 24 maja 2012, 10:58

Waterlive napisał(a):No i superowo <spoko>
Teraz to tylko trzeba iść do kościoła, dać na tacę i prosić o baaardzo ładną pogodę :D

heee ja bym dawanie na tace odpuscil chyba ze mundurowi z kościoła przeleja cos na UMDD :P
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 24 maja 2012, 11:45

29.05.2012
CAFE 66 – Al. Prymasa Tysiąclecia 74
Mapka

Do zobaczenia :)
Szalotka

Postprzez nell8 » 24 maja 2012, 11:53

Paweł napisał(a):próba rozliczania innych osób za udział w charytatywnej akcji, to coś, co w ogóle nie powinno mieć miejsca.

Paweł, sorry, ale skąd taki tekst w ogóle ?? Na jakiej podstawie tak sądzisz ?? Nie byłeś na żadnym spotkaniu dot. organizacji UMdD, więc dlaczego się w ogóle na ten temat wypowiadasz? W dodatku masz pretensje do ludzi, najbardziej zaangażowanych w Akcję :| To chyba jakieś dziwne jest, nie uważasz ?? Robimy super akcję, promując jednocześnie Klub, więc to chyba Zarząd powinien do nas wyciągnąć rękę i zaproponować taką lub inną pomoc... A tymczasem pojedziemy do Dzieciaków, jako członkowie Klubu MazdaSpeed, nie mając dla nich ani jednego klubowego gadżetu !! ?? Czy tak to powinno Twoim zdaniem wyglądać? :(

gromaciek napisał(a):Uznałem że nie ma co robić dwóch spotkań w tym samym miejscu tydzień po tygodniu i że termin 29.05 będzie lepszym dniem na zapięcie wszystkiego na ostatni guzik

"Uznałeś"?! Szkoda tylko, że kompletnie nie zwróciłeś uwagi na to, że ja uzasadniłam w swoim poście potrzebę spotkania się z Shadowsami dwa razy z rzędu... I chyba jako rzekomo, główny organizator Akcji, wypadałoby, żebyś wziął to po prostu pod uwagę... <co?>

Lulka napisał(a):teraz wszystko jest już w miarę ogarnięte i jest git

robimy co możemy i oby się udało

Bo spotkanie 22-go było na prawdę potrzebne. Więc musi się udać! :) Będzie dobrze. Damy radę <spoko>
Forumowicz

Od: 22 kwi 2009, 14:12
Auto: 323f BA + MX-5 NAfl :D