Mazda Xedos 6 CA KF 93'
MichałB napisał(a):kurcze i ja poluje na te nakładki na progi w chromie, ostatnio były na allegro za 200zl i tak czekałem i liczyłem ze zejdzie z cena ale nic z tego:(, szkoda ładnie by sie komponowalo u mnie z felgami i wydechem
Przypadkiem jest kupiłem ale jestem z nich zadowolony, rzadki dodatek w Xedosach jeżdżących w Polsce.
deejay27 napisał(a):Takie spalanie jest normalne w mieście , i nie ma co na siłe szukac oszczędnosci to jest V6 i musi łyknąc.
Tak wiem o tym. Ale powiem Ci, że da się zejść do tych 12 czym jestem mile zaskoczony
xed naprawde zadbany i mysle ze u mateusza tylko bedzie zyskiwal na swoim wizerunku.
powiedz jak audio?? czy nadal ok czy trzeba znow cosik grzebnac???
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a): czy nadal ok czy trzeba znow cosik grzebnac???
Popatrzymy u mnie i powiesz co by zmienić
P.S. Wkleiłem fotki zacisku tyłu z moderką

-
miro62
miro62 napisał(a):bo widzę że Cię to kręci a ja to lubię![]()
expertem nie jestem ale lubie sie z tym pobawic i ciesze sie jak moja w sumie niewielka wiedza moze sie komus przydac. Tak jak Matiemu na ostatnim spocie
-
Dawid
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):xed naprawde zadbany i mysle ze u mateusza tylko bedzie zyskiwal na swoim wizerunku.
A dziękuję bardzo
Co do żarówek nie jest tak źle za którymś razem się nauczy człowiek. Ja za pierwszymi 2ma razami śrubokręt nożyk i wszystko co w aucie (podważanie tej metalowej podkładki a potem szukanie jej bo gdzieś strzeliła, mam:) ) ale nie baw się z akumulatorem tam jest wystarczająco miejsca by wysunąć żarówkę z kabelkiem tylko rób to spokojnie
Takie gaśnięcie, sprawdź czy nie masz 100 zamiast 50
one lubią przygasać od kwietnia do października. Cudowne uczucie jak jedziesz w nocy np dajesz długie i widzisz że coś przygasło potem wyłączasz długie i po 3 sek coś się zaświeca
choć też to mogą być 50 emitujące ciepło mocne. Mi mechanik powiedział, że to właśnie w skutek zbyt wysokiej temp najprędzej ale miałem setki (hmm pewnie dlatego miałem cudowne lampy gdy inni narzekali
) szybko zmieniłem na 50 i jest git.
pozdrawiam i bezawaryjności życzę
Takie gaśnięcie, sprawdź czy nie masz 100 zamiast 50
pozdrawiam i bezawaryjności życzę
"... bunkrów nie ma ale też jest zaje_iście ..."
"Panie władzo ma pan racje niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaje sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale jechałem szybko gdyż lubię zapier_alać."
"Panie władzo ma pan racje niestety zdarzyło mi się przekroczyć prędkość. Zdaje sobie sprawę z tego, że było to bardzo nieodpowiedzialne, że naraziłem innych uczestników ruchu na niebezpieczeństwo, ale jechałem szybko gdyż lubię zapier_alać."
- Od: 24 wrz 2010, 22:06
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 103KW 97'
Jak to mówią pierwszy raz najgorszy
Wczoraj spaliła mi sie żarówka, właśnie ta z lewej strony. Juz nie miałem problemu z wymiana i ten drucik, ktory trzyma żarówke wlozylem bez problemu. Musze jeszcze halogen naprawić tylko jeszcze nie wiem jak go rozebrać.
młotkiem

-
Dawid
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
rclmati napisał(a):Jak to mówią pierwszy raz najgorszyWczoraj spaliła mi sie żarówka, właśnie ta z lewej strony. Juz nie miałem problemu z wymiana i ten drucik, ktory trzyma żarówke wlozylem bez problemu. Musze jeszcze halogen naprawić tylko jeszcze nie wiem jak go rozebrać.
z halogenem się jeszcze nie bawiłem, więc jak będziesz miał jakieś przestrogi podziel się
"... bunkrów nie ma ale też jest zaje_iście ..."
- Od: 24 wrz 2010, 22:06
- Auto: Xedos 6 2.0 V6 103KW 97'
Okazało się, że styk przekaźnika się ułamał. Całe szczęście druga grupa styków jest dobra więc obyło się bez kupowania nowego przekaźnika. Przy okazji naprawiłem grill, który latał we wszystkie strony. Niedługo będę zmuszony wymienić klocki, zaczynają trochę piszczeć.
Kolejna porcja zdjęć

P.S. Zapraszam do głosowania w konkursie
Kolejna porcja zdjęć

P.S. Zapraszam do głosowania w konkursie
Swój własny konkurs masz widzę
1 fotka
Co można wygrać?
Piszesz się na Rykowisko?

Co można wygrać?
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):Swój własny konkurs masz widzę1 fotka
![]()
Co można wygrać?
Zapraszam do głosowania ofc na mojego Xeda wiadomo gdzie
Jasne miejsce aktualne ale mam nadzieję że nie bd musiał w dołku stawać żeby być na tym poziomie co Twoja madzia... (zależy czy zdążę zakupić H&Ry). Z Anią w środku też będą słitfocie 
- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
goń się
ja wam mam zamiar robić fotki- waszym autkom, dwa w takim kolorze, może jakiś konkurs zawojujemy potem
ja wam mam zamiar robić fotki- waszym autkom, dwa w takim kolorze, może jakiś konkurs zawojujemy potem
-
Ania_TM
sylwo napisał(a):Jasne miejsce aktualne ale mam nadzieję że nie bd musiał w dołku stawać żeby być na tym poziomie co Twoja madzia... (zależy czy zdążę zakupić H&Ry). Z Anią w środku też będą słitfocie
Dobre

Bez przesady, aż tak nisko nie siedzi
Koniec szkoły bliżej to i wiecej czasu
W koncu klakson działa, wystarczyło wymienić syrene, dorobić przewód do masy i działa. Przy okazji wymienilem filtr powietrzna firmy JPN. Lozysko w prawym kole rownież zostało dzisiaj założone i juz nie dochodzą żadne dźwięki z zewnątrz prócz pedu powietrza. NIestety klimatyzacja odmówiła współpracy, efektem czego nie ma różnicy czy ja klima włączona czy nawiew.