Polecane gry komputerowe
Myjk napisał(a):http://allegro.pl/diablo-iii-300k-300-000-zloto-gold-i2357155018.html -- 90zł
heheheh
Nie radze kupować,Blizzard ma systemy które to wykrywają i kończy się to permanentnym banem.
Juz w Wowie nie jedn się przekonał.
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
Gra jest fajna i warta zakupienia, chociaż jak dla mnie cena powinna być niższa, no ale ja się nie znam 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Ja pier... jak mnie wkur... jak Blizzard i CDprojekt lecą w ho.ja!!! boshe święty
! żeby pier... gry nie można było kupić
! tego jeszcze nie było
!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
Zawsze można kupić key od Blizzarda bezpośrednio, a w sklepach podobno wszędzie są pustki 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
kinki napisał(a):http://epoznan.pl/news-news-32752-Poznan_myslal,_ze_gra_w_gre_-_chcial_zaatakowac_nozami
podobno gral w DIablo
pytanie czy to prawda czy moze dobra reklama
ciekawe na jakim był Levelu i ile + do damage'u miały noże
Ja spyliłem kumplowi swoją kopię i wyszedłem na zero
Nie wiem, jakoś mnie to nie podjarało, chyba zbyt duża przerwa od diablo 2 i za dużo głupich zmian, a w sumie gra praktycznie taka sama.
AmRoZ napisał(a):Ja pier... jak mnie wkur... jak Blizzard i CDprojekt lecą w ho.ja!!! boshe święty! żeby pier... gry nie można było kupić
! tego jeszcze nie było
!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kup sobie Keya, przecierz w normalnym pudełku nic nie ma.. no chyba, że polujesz na CE
Bartg napisał(a):Ja spyliłem kumplowi swoją kopię i wyszedłem na zeroNie wiem, jakoś mnie to nie podjarało, chyba zbyt duża przerwa od diablo 2 i za dużo głupich zmian, a w sumie gra praktycznie taka sama.
Mimo że jestem fanem serii w D3 jakoś nie gram i nie ciągnie mnie specjalnie
a tak w ogóle to powiedzcie mi szczerze.. czy ta gra polega na czymś więcej niż bezmózgie naaprzanie potworków i nabijanie sobie levela i znajdywanie coraz to lepszych broni i uczenie się lepszych zaklęć?
bo z tego co widziałem na gameplayach to tak to właśnie wygląda
Chyba właśnie tak jest
Przynajmniej na tym opierają się gry z gatunku hack & slash a pierwsze diablo było chyba jego prekursorem.
Mogli by z WoWa przystosować raidowanie i konieczność korzystania z określonych taktyk aby poradzić sobie z Bossami.
Mogli by z WoWa przystosować raidowanie i konieczność korzystania z określonych taktyk aby poradzić sobie z Bossami.
Ja tam ciupie w D2 wciąż (a raczej znów
– właśnie zaczynam 3 akt na poziomie Koszmar no a Pal ma 52 LVL Do Diablo 3 też jakoś mnie nie ciągnie, tzn. pewnie w końcu sobie kupie, ale na razie są ważniejsze wydatki 
- Od: 28 gru 2006, 19:54
- Auto: Były:
Mazda 626 Cronos 2.0 16V '95 LPG BRC24,Mazda Xedos 9 2,5 KL A/T '94 LPG BRC56 :(
Jest
Honda Stream 2.0 iVTEC '01 BRC24
Radex napisał(a):a tak w ogóle to powiedzcie mi szczerze.. czy ta gra polega na czymś więcej niż bezmózgie naaprzanie potworków i nabijanie sobie levela i znajdywanie coraz to lepszych broni i uczenie się lepszych zaklęć?
Tak to wygląda, jedyne co fajne to granie z kumplami, ale jak moi byli 20 leveli do przodu to takie granie nie miało już sensu za bardzo, więc sprzedałem.
Nie kupie samego CD KEYa za 250zł skoro wersja pudełkową można było kupić za 179zł, jestem fanem tej gry i w swojej kolekcji jak i na półce chciałbym mieć pamiątkę w postaci pudełka ... ale nie pogieło mnie żeby za gre płacić 250zł 70zl przebitki z pupy bo co bo w sklepach nie ma dostępnych produktów z drugiej strony jak może być wersja elektroniczna sam key co nie kosztuje nic kosztować tak katastrofalną cenę gdzie wersja pudełkowa była i będzie o wiele tańsza paranoja.
Trudno przejdę wszystkimi postaciami trial
może za miesiąc dwa uda mi się kupić diablo3 w normalnej cenie
...
Tak gra polega na bezmyślnym napieprzaniu potworków nabijaniu sobie LvL oraz szukaniu coraz to lepszych przedmiotów ... taka gra są jej przeciwnicy i zwolennicy ja mimo wszystko należę do zwolenników.
Trudno przejdę wszystkimi postaciami trial
Tak gra polega na bezmyślnym napieprzaniu potworków nabijaniu sobie LvL oraz szukaniu coraz to lepszych przedmiotów ... taka gra są jej przeciwnicy i zwolennicy ja mimo wszystko należę do zwolenników.
- Od: 30 kwi 2008, 13:28
- Auto: Mazda Xedos 6 2.0 92'
czyli w sumie gra dla no-lifeów uzależnionych od wbijania coraz to większego levela bazująca na popularności wcześniejszych części. ot taka maszynka do robienia pieniędzy po prostu 
bo nie uświadczy się tam ciekawych questów ani zagadek do rozwiązania... yup?
bo nie uświadczy się tam ciekawych questów ani zagadek do rozwiązania... yup?