Bo na więcej rodzice nie pozwolili.
Alkoholowy kącik MazdaSpeed
kubsztyk napisał(a):Guinness 0,33l.
Bo na więcej rodzice nie pozwolili.
Czasami idę do Irish Pub właśnie na Guinnes-a
-
miro62
miro62 napisał(a):ale za 0,5 l z kija trza wybecalować 16,– zł

Choć by nawet jakaś fajna laska powiedziała, że jak jej to kupię to mi się odda, to bym nie kupił bo zasady mi nie pozwalają
Przedwczoraj:
Jagermeister z kielicha, a potem ze Sprite, Finlandia 101 ze Sprite, pół kubka jakiejś wiśniówki, jeden (albo dwa) drink(i) Martini + Sprite, więcej grzechów nie pamiętam..
Wczoraj:
Piwo Żywe, Twierdzowe, Raciborskie, Ciechan Wyborny, Lwówek Książęcy, Trybunał i Kasztelan niepasteryzowany..
Dzisiaj: Detoks i babciny obiadek. A juwenaliom mówię już
Jagermeister z kielicha, a potem ze Sprite, Finlandia 101 ze Sprite, pół kubka jakiejś wiśniówki, jeden (albo dwa) drink(i) Martini + Sprite, więcej grzechów nie pamiętam..
Wczoraj:
Piwo Żywe, Twierdzowe, Raciborskie, Ciechan Wyborny, Lwówek Książęcy, Trybunał i Kasztelan niepasteryzowany..
Dzisiaj: Detoks i babciny obiadek. A juwenaliom mówię już
Nie polecam promenad typu Fort Wisła od Ponatoszcaka w kierunku trasy mostu łazienkowskiego
woda z piwem za 7 zeta 0,4 
Przyznam, że żadnego z nich nie piłem, ale jeśli byś się natknął na Korzenne z Czarnkowa, to nie polecam. Pachnie jak ściera i czuć w nim sztuczny aromat. Za to warto spróbować Twierdzowego Ciemnego Korzennego z miodem – tutaj faktycznie czuć aromat jak w pierniku.
Tymczasem:

Tymczasem: