Mazda Xedos 6 CA KF 1996r-Orange wheels :–)
dasz jakieś foteczki? 
Każdy, nawet najlepszy laptop lub komputer moze nas kiedyś zawieść. Wtedy, na szybko potrzebujemy kogoś kto się tym zajmie i naprawi potrzebny do pracy czy zabawy komputer. Wybierzmy dobry i zaufany serwis laptopów Grodzisk Mazowiecki Milanówek
https://www.instagram.com/lukkilx6/
https://www.instagram.com/lukkilx6/
XED napisał(a):słońce zgaśnie

- Od: 17 sie 2009, 11:45
- Auto: Xedos 6 (ex)
Lexus GS300 II (ex)
Mazda 6 GJ 2,5
sylwo napisał(a):XED napisał(a):słońce zgaśnie
nie panikuj

kilka fotek.nie mam zbyt dobrego aparatu a w nocy to już w ogóle kiepskie fotki robi ale są to zdjęcia podglądowe także nie marudzić

nie wiem dlaczego lewa lampa nie świeci w całości jak prawa tylko jest taki ciemny obszar między lampą w błotniku a lampą w klapie ale jutro będę to rozgryzał bo nie wygląda to tak jak bym chciał
w dzień kiedy świeciło słońce nie było tego w ogóle widać dopiero w nocy wyszedł ten bubel
ADHD napisał(a):włożyłeś anglika czy wywierciłeś gniazdo na żarówkę w oryginale?
nie.wierciłem gniazdo w oryginale.ale lampa która ma to ciemne pole to nie jest ta przerabiana
nie pamiętam właśnie czy u ciebie były takie czarne pola czy świeciły całe

XED napisał(a):faraon napisał(a):juz masz zapewne Xed odpowiedz dlaczego tak swieci
fari jak bym miał lampę od angola to obydwie by tak ch@jowo świeciły bo przerabiana była prawa
Szczerze z tym ciemnym (polem) nawet fajnie wyglada
wiem że wkładałeś od angola ale prawą lampę bo lewą masz ori od swojego xeda i świeci ładnie tak jak moja prawa którą sam przerobiłem.to co jest z moją lewą lampą z którą nic nie robiłem po za podłączeniem przewodów
ty coś z nią robiłeś

To pewnie znaczy, że ktoś to zrobił przed tobą i sam wycinał w ślepej.
I tu zachodzi pytanie czy xedosy wychodziły bez przeciwmgłowych skoro przystosowany klosz do świecenia nie miał wyciętej dziury na gniazdo.
I tu zachodzi pytanie czy xedosy wychodziły bez przeciwmgłowych skoro przystosowany klosz do świecenia nie miał wyciętej dziury na gniazdo.
ADHD napisał(a):To pewnie znaczy, że ktoś to zrobił przed tobą i sam wycinał w ślepej.
nie rozumiemy się chyba
XED napisał(a):nie rozumiemy się chyba
tego akurat się nie dziwię bo wciąż się wyciszam po największej wkuvie w tym roku
poukładam to sobie i napiszę
Mnie się wydaje iż:
Lewa lampa to Oryginał i specjalnie jest pasek aby oddzielił obie lampy od siebie, ponieważ przeciwmgłowe świeci dość mocno.
Prawa która jest nawiercona świeci pełnym kloszem, ponieważ tam żarówki miało nie być.
Przerabiałem lampy u siebie w X9, lecz ja przerabiałem aby oba klosze świeciły jako przeciwmgłowe, i nie miałem tak owego paska
Lewa lampa to Oryginał i specjalnie jest pasek aby oddzielił obie lampy od siebie, ponieważ przeciwmgłowe świeci dość mocno.
Prawa która jest nawiercona świeci pełnym kloszem, ponieważ tam żarówki miało nie być.
Przerabiałem lampy u siebie w X9, lecz ja przerabiałem aby oba klosze świeciły jako przeciwmgłowe, i nie miałem tak owego paska
]
-
Kamil
- Od: 24 kwi 2009, 20:24
- Auto: Mazda Xedos 9 TA KL 1993/98 A/T A7RED Pearl
Mazda Xedos 6 CA KF MT 1995 – Projekt odbudowa/swap