Marianek napisał(a):Justyska ciesz się ze w wowa nie gra to dopiero pożeracz czasu i uzależniacz.
True story
A w Diablo III niestety pograć nie mogę, bo dysk mam w serwisie i nie mam nawet na co zainstalować
www.mazdaspeed.pl
Marianek napisał(a):Justyska ciesz się ze w wowa nie gra to dopiero pożeracz czasu i uzależniacz.
1. Wejdź na www.diablo3.com/guest.
2. Stwórz konto battle.net lub zaloguj się na już istniejące.
3. Wprowadź klucz do wersji próbnej gry w odpowiednim polu.
4. Pobierz darmowego klienta gry lub pożycz od znajomego nośnik dvd, aby zainstalować grę.
Wystąpił błąd.
Klucz gry, który wpisałeś/aś nie może zostać wykorzystany. Spróbuj ponownie. Możesz także wykorzystać ten klucz dla innego regionu zmieniając początkowy element adresu URL www.battle.net URL (np. „eu.battle.net"). Możesz go również wykorzystać dla innego konta Battle.net.
NICR@M napisał(a):Jak można zdobyc taki "kod demo"
NICR@M napisał(a):Widzę, że klucze są na Allegro poniżej 10zł, może się skuszę. Podobno jest cały pierwszy akt...
Radex napisał(a):z tego co widzę dużo ludzi już się strasznie wnerwia na to diablo...
cbr napisał(a):Ale po paru godzinach gry, uważam, że zakup pył wart każdej złotówki
cbr napisał(a):miną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości